Oncelikle sunu soylemek istiyorum bu sitenin yeni uyesiyim burada oldugum icin kendimi cok sansli hissediyorum,bu siteyi yapanlara,Atakan beyi tebrik etmek ve burada olan herkesin hayallerine kavusmasini diliyorum.
Ben cekim yasasina inaniyorum ve yakindan ilgileniyorum,sizde oyle oldugunuz icin burdasiniz zaten.Cekim yasasina inanamayanlar icin sunu belirtmek istiyorum cekim yasasi var,onceleri bende inanamiyodum ama bir an geldi baska carem kalmadigini hisettim ve inanmasamda denemeye basladim,ufak tefek degisiklikler olmaya basladi ama bunu yapmak bana zor geliyodu,cevremde bitmyen olumsuzluklar kotulukler hep etrafimdaydi.Boyle olunca da insanin umitsizlige kapilmasi kolay oluyo.
Cekim yasasina inanmak ve onu gerceklestrimek zor gelir insana cunku o bize yabancidir,onunla yeni tanisiyoruz ve yasadigimiz olumsuzluklardan dolayi guzel seylerin gerceklesmesi bu kadar kolay mi dedirten cekim yasasina inanamayiz ve vazgeceriz.
Simdi soyle dusunun tanimadiginiz bir insanla ne kadar rahat iliski kurabilirsiniz?Bazen birsey olur kendi kendimize 'ay ne kadar salagim' gibi buna benze seyler soylemezmiyiz yada Allaha siginmazmiyiz zor anlarimizda.Bunlari yapariz cunku Allah'i biz kendimizi bildigimiz bileli bize ogretir buyuklerimiz ve Allah'in varligina inanmisizdir alismisizdir Allaha siginmaya zor anlarimizda.
Simdi yeni yeni ogrendimiz Evren cikti karsimiza ve buna istesekete inanamiyoruz yada uygulayamiyoruz ama o bize yabanci iken onunla bir butun olmamis iken bize uzak birseymis gibi hissederken bu nasil gerceklesicek?Onunla aramizda bir bag kurmamiz gerekmezmi?Evren bize uzak kaldikca,yabanci kaldikca cekim yasasi da bize uzaktir. O zaman hadi bunu degistirelim
Gece oldu ve siz yataginiza yattiniz,gozlerinizi kapatin ve gozunuzde nasil istiyorusaniz Evren'i oyle canlandirin,onun bir isik yoluyla size gelip yanina sefkatli kollarina aldigini hayal edin,onun sizden uzak oldugunu hayal edin gokyuzunde yada uzayda.sunu da belirmke isterim o oldugu yerde duruyor ama isik yoluyla sizi ulasiyor bunu boyle hayal edin cunku o zaman Evren senden uzak olsada sana ulasabilecegini ve isteklerini uzaktan da gerceklestriebilcegini inanman kabullenmen daha kolay olur.Evren sizi yaniniza aldi ve seninle sefkatli bir sekilde konusuyor seni uzecek hic birsey soylemiyor,cunku o seni anlamak ve sana yardim etmek icin orda.Evet konusun evrenle,neden erkek arkadasim yok gibi sorular sorun,hayallerinizi anlatin ve onun size sefkatle bakarak hayal edin ve sunlari soyeldigini dusunun'Ben senin icin burdayim,senin isteklerini yerine getirmek icin varim,ne istersen yapmaya hazirim,senin icin ugarsiyorum benim tek isim tek gorevim sensin sadece seni mutlu etmek icin calisiyorum bana guven inan rahat ol ve herseyi bana birak'bunun gibi sozler soyledigini hayal edin.Evrene neden sorularini sorarken ne sordugunuza dikkaet edin ve o soruyu unutmayin onun cevabini almak icin acik olun her an ve her yerde cunku o size onun cozum yolunu gostercek,belki yolda yuruken belki bir filim seyrderken belki internette oylesine gezinirken eliniz sizi bir yere goturecek ve onun cevabini vericek.Sorulariniz kisa ve net olsun,neden okula gittigimde siniftan iceri girdikten sonra sirama oturduktan sonra sira arkadasim bende dalga geciyor gibi uzun sorular degil, neden arkadasim bende dalga geciyo gibi net sorular sorun.(Ben kendime neden diye sorardim eskiden ve neden diye sordugum binlerce sorumun cevabini aldim tabi durdugum yerde bana gelmesini beklmedim,arastirdim sordum belki bir hafta belki bir ay gecti ama cevabini aldim,bir omur boyu bir seyin sebebini merak edip kafamin kurcalayip beni mutsuz etmeseindense o sorunun ustune giderim cevabimi alir ve huzurlu yasamima devam edrim ve bir seyin sebebini buldugunuzda onu cozmenin yolunu da bulursunuz unutmayin)
Hayallerinizi soyleyin nasil bir insan olmak istediginizi ve evrenin bunu anladigini ve bunu gerceklestrimek icin artik ise basladigina inanin ve hatta bunu size soyeldigini de hayal edin.ornegin 'ben guclu olmak istiyorum' dediniz ve gun icinde kendiniz zayif,gucsuz hissetiginiz bir an oldu,akliniza Evren'le yaptiginiz konusma gelsin,artik yalniz olmadigini senin icin ugrasan sana yardim etemye calisan biri oldugunu hisset.yada 'insanlarla konusurken rahat olmak isitiyorum'dedin o sana bunu vericek sefkatli sozleri soyeldigini hayal et ve insanalrin icine karisitigina kendini huzursuz hissedersen onunla yaptiginiz konusma gelsin yine aklina,probleminiz ne derece buyuktur bilmem ama etkisi olucak yeterki Evrenle olan konusmalarini icten ve samimi olsun ve bunu surekli yapmaya aliskanlik haline getirin her zaman hayallarinizi soyleyin tekraralyin ve o hayallerin sana uzak olmadigini bil cunku Evren'e yabanci degilsin birbirinize uzak degilsiniz artik.Hatta isterseniz ona isimde verebilirisiniz ve arada sirada onunla sakalasin gun icin,arkadasalrinizla nasil sakalasiyosaniz'hasil gidiyo lan' yada' kiz napiyosun,isteklerim seni yoruyomu'gibi samimi ilisiki halinda olun ve gun icinde ona isteklerini tekarlayabilrisiniz cunku cekim yasasi sureklilik isteyen bisey ama arada samimi icten bisey olursa bu dahada kolaylasir.yalniz kaldiginizda kendinizle konusacaginiza onunla konusun.
Evrenle yaptigimiz konusmayi alsinda Allah'la da yapmaya alismisizdir ama Allah'in kurallari var,herseyin dogrusunu guzelini bize gostermisitir ama kurallarin disina cikildiginda kendimizi suclu gibi hisseder ve bagzi seyleri hak etmedigimizi dusunuruz yada ben dusunuyorum ve sanki Allah bazen bana 'sen sunu sunu yaptin bunu haketemiyosun'dedigini duyra gibi oluyorum.Aslinda cocuklutan beri bizi kotu seyler yapmkatan engellesinler diye buyuklerimizin bize soylediklerinden boyle hissediyoruz ve buna inaniyoruz cunku biz cocukken baska secimimiz yoktur buyukler konusur biz de yeni yeni hayata adim attigimiz icin duyduklamiza inaniriz.Simdi artik buyuduk ve kendi secimlerimi yapma hakkimiz var bende Allah'in kotu kurallarini unutup Allah'la Evreni kendim icin bir yaptim.Kul istedikten sonra Allah herseyi affeder der buyuklerimiz ve bize sadece iyi seyler yapmamiz icin cehennem korkusunu islemislerdir ya icimize onu sildim attim.Eger sizde bu sitedeyseniz siz bunu deneyebilirsiniz Allah korkunuz var sa cunku burdaysaniz siz kotu degilsiniz demektir siz mutlulugu huzuru arayan insanlar oldugunuz icin hic birsekilde cezalandirilamazssiniz.Evrenle Allah'i bir gordugunuzde kendinizi suclu da hissetmezssiniz.Suna da deyinmek istiyorum,ben turkiyede yasamadim ama oraya cok geldim ve televizyonlardan cok seyler goruyoruz hepimiz,akli basinda insanlar haci hocalarin ahlak ve dine aykiri hareketlerini gormemis degiliz ve ayrica kendisini namuslu gosteren kapali bayanlarin bagzilari,kapali olanlara karsi degilim yanlis anlasimasin ama bagzilari kapanarak ben namusluyum inanciliyim mesajini verip neler neler yapiyolar,diginimizde alkol de yasaktir ama son yilarini yasamasina ragmen alkol icen kac tane musluman var,domuz eti yiyenleri ayiplarlar ama alkol icerler bunun yasak oldugunu bile bile.bagzilari da sirf toplumdan dislanmasin diye baskalarinin onunda inancli davranir.Ben hic kimeyi yargilamiyorum alsinda herksein kendi secimidir bunlar sadece yureginde Allah korkusu olan insanlarin icini biraz olsun rahatlatmak istiyorum cunku ben Allah korkusunu icimde yasadim.Oruc zamani geldiginde orucunuzu tutun camiye gitmek isterseniz gidin Allah'in Kuran'da yazdigi herseyi elinizden geldigince yapin ama ufak tefek seylere takili kalip mutsuz olmayin.'Allah bir dir ondan basak guc yoktur' bu cumlenin Evrene olan ilgimi azaltmasina izin vermiyorum ve kendimi Evrene inanmakla Allahin gucunu kucummsedigimi dusunerek kendimi suclu da hissetmiyorum.Allah'in gorevlerini de yerine getirdin mi sucluluk duygusu tamamen ortadan kalkiyo.
Burada yazdikalrim tamamen kendi fikirlerim,tabi cekim yasasi ile ilgili cok kitaplar okudum ama ben Evrenle konusmayi hic bir yerde gormedim bu yuzden ona inanmakta ve istekelrimi gerceklestrimekte zorlandim.Umarim size de yardimci olur.