01-11-2010, 04:59 PM
|
#255 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Yaklaşık 30 dk önce İstanbul'daki vakfa kargo göndermek için buradaki ptt kargoya gittim artık paralı alım yapmadıklarını söylediler.
Ben de birazdan bir kargonun yanıma kadar gelmesini ve kargomu götürecek olmasını düşündüm , bir de anlaşmalı olmasını ve indirim uygulanmasını ...
2 dk önce kargo firması masamın yanından geçiyordu sordum kargo gönderebilir miyim tabii dedi üstelik sizinle anlaşması var sanırım dedi, kargomu 2 TL gibi cüzi bir ücrete , süperdi.
Daha çok şey var gerçekleşen ama ben yazmaya fırsat bulamıyorum :) | herkese merhaba;
Ben de hayatımı değiştirmek daha güzel daha hayat standartları yüksek bir hayat yaşamak istiyorum.Ankarada yaşıyorum.üniversite öğrencisiyim.hayatımı değiştirmek için kuantum düşünce merkezini aradım yazın sonundan beri bu kuantum düşünce kafama takılıyor acaba gerçekten düşüncelerimizle hayatımızı değiştirebilir daha sağlıklı mutlu hayat standardı daha yüksek bir yaşamımız olabilir mi diye?Bugün aradım.Işık elçi hanım çıktı işte biraz konuştuk.sonra beni bir bayana aktardı.2 gün bireysel tam gün çalışması için benden tam 2000 ytl istediler hem de düzgün konuşmadan bile.Ben zaten öğrenciyim.R.Şanal beyin kitaplarını da okudum ama nasıl yapabiliriz hangi teknikleri uygulayacağız yazmıyor ki!ben de o para olsa zaten istediğimi yapacağım.Allah aşkına bu çekim yasasını bana öğretin detaylarıyla.Çok istiyorum.Siz nasıl öğrendiniz?Kitaptan kursa mı gittiniz naptınız. |
| |