04-11-2010, 04:36 PM
|
#267 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 42
18 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi dün akşam işten yorgun argın çıktıktan sonra otobüs durağına gittim,çok yorgun olduğum için zaten dolu olarak gelecek otobüste yer bulmak konusunda çekim yasasını denemeye karar verdim, gözümde canlandırdığım ve olmasını istediğim şey, otobüsün onca bekleyen insanın arasında benim bulunduğum tarafta durarak kapılarını bana açması ve bindiğim otobüste sadece tek boş koltuk olduğu ve otobüse ilk binen ben olacağım için beni bekleyen o boş koltuğa gidip benim oturmam ve uzun eve gidiş macerama bu şekilde devam etmemdi:))
eh bir süre sonra otobüs geldi ve benim bulunduğum tarafta durdu ve kapılarını açtı tam ben bir adım atıp binecektim ki biri benim önüme geçti ben 2. binen oldum, sonra baktım otobüs tıklım tıklım hehe, napalım bu sefer beceremedim sanırım derken en sona doğru güç bela ilerledim ve durdum, durduğum anda biraz daha gençten bir delikanlı bana eğilerek oturmak istermisiniz dedi:) ben de gülümsedim , evet çok isterim dedim, bana yerini verdi ve benim bindiğim duraktan binipte oturarak evine giden yine ben oldum..teşekkür ederim evren, dileğimi geri çevirmediğin ve sevgi dolu insanları bana yardıma gönderdiğin için.. |
| |