Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: teoman_ Nickli Üyeden Alıntı hayal etmene gerek yok ben gelebilirim Ayy çok güldüm yaa Daha önce çekimi çok düşündüm ama hiç denemedim bu sayfaları okudukça deneme isteğim arttı galiba bende deneyeceğim ve başaracağıma inanıyorum...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Like Tree4Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-12-2010, 09:33 PM   #361 (permalink)
Teğmen

cikin_emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
42 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cikin_emel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayal etmene gerek yok
ben gelebilirim

Ayy çok güldüm yaa Daha önce çekimi çok düşündüm ama hiç denemedim bu sayfaları okudukça deneme isteğim arttı galiba bende deneyeceğim ve başaracağıma inanıyorum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

cikin_emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2010, 04:18 PM   #362 (permalink)
Üsteğmen

frezya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
frezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the rough

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayal etmene gerek yok
ben gelebilirim
Süpersiniz ya:) Ödeme yapmak için bankaya gittim,sırada bekliyoruz,arkadaşım beklediğinden fazla yatırman gerekirse fln dedi.Ben de olumsuz düşünme yüksek fiyat söyleyeceğine daha düşük söylesene,olumlu ol,olumlu ol,dedim.Sonra da ellerimi açıp,bi kaç kez 'şu kadar yatırayım' dedim,güldük.Parayı yatırırken bankacı, 'şu kadar yatırayım' dediğim paradan bi kaç lira daha düşük söyleyince(o da bonusu oldu),acaba hata mı var diye tekrar sordum ama yok yok hata falan değil,çekim yasasının ta kendisiymiş:)Ben şaşkın,arkadaş şaşkın çıktık bankadan
frezya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2010, 08:37 PM   #363 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 233
25 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sineff is an unknown quantity at this point

gecen sonbahardi sanirim, bir musterim bana kuantumdan bahsetti, bunlari herkese anlatmadigini, bende potansiyel gordugunu ve benim bunu hakettigimi falan soylemisti. hem soyledikleri hosuma gitmisti, cunku bu musteri kendi kendine o kadar mutlu ve huzurlu, keyifli gorunuyordu, hem de hadi canim demistim ki cunku benim bundan 5 -6 ay oncesine kadar ne bu tarz seyler konusunda bilgim ve inancim hic yoktu. bana ufak bi sey imgelememi onu ayrintili bisekilde hayal etmemi soylemisti, dedigine gore evren bana onu gonderecekti. dedigini yaptim ve inancim olmadigi icin belki, unuttum gitti. gecen sene tam bu zamanlar imgelememden 2 ay kadar sonra o imgeledigim kirmizi kupa bana baska bir musteriden hediye olarak gelmisti. ben de yalandan acip bakmis sonra geri kutusuna koymustum. sonra yaz geldi, o kuantumdan bahseden musterimin bana verdigi kitap tavsiyelerinden bi tanesini alisveris merkezinde baska musterilerimi beklerken satin aldim. kuantum dusunce teknigi.. derken o kitabi okurken o imgeledigim sey geldi aklima. heh heh olmadi tabi ben de ise yaramaz boyle seyler diye dusundum. neden sonra cook baska bi gun durup duruken gecen kis bu zamanlar baska musterimin bana hediye ettigi o kupa aklima geldi, eve donunce onu bulmak icin baya bi cirpindiktan sonra, balkondaki dolapta, posetin ve kutusunun icindeki kupayi buldum, rengi konusunda suphelerim vardi, kirmizimiydi acaba diye tereddutteydim. imgeledikten iki ay sonra evren bana yollamisti o kirmizi kupayi ama ben bunu 9 ay sonra anlayabildim. cikardim kutusundan, mevsim yazdi bir soguk kahve yaptim da onunla ictim. cok degisik ve hos olmustu. simdi 7 aydir kuantumdan haberim var ve 5 aydir duzenli telkin dinliyorum. aslina bakarsaniz bi daha imgeleme duzgunce yapmadim, olumlamalar yapiyorum daha ziyade ancak, gercekten bu yolla biseylerin olmasini saglamak cok zevkli, insana guven de veriyor o nedenle ben de ufak tefek birseyler yapmaya devam etmeye karar verdim. herkese bol sanslar :))
sineff isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2010, 03:24 PM   #364 (permalink)
Üsteğmen

frezya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
frezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the rough

Uzun süredir görüşemediğim bir arkadaşım vardı,bi kaç kez aradığını imgeleyip,sonra da 'neden aramıyor acaba' diye düşünüp durdum.Kesin 'neden' diye sorduğumdan aramıyor dedim kendi kendime.Ve akşam tlf çaldığını,aradığını,konuştuğumuzu,hatta tlf açar açmaz ne diyeceğini imgeledim.Sonra da başka şeylerle meşgul olup düşünmemeye çalıştım.Öğlen tlf çaldı,baktım arıyor,tlf açınca da aynen imgelediğim cümleyi kurdu Seni seviyorum çekim yasası iyi ki varsın
frezya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-12-2010, 12:16 PM   #365 (permalink)
Sultan
Guest

ne güzel paylaşımlar olmuş....
her kesin dileklerinin bonusuyla gerçekleşin...
sevgiyle mutlu kalın
Alt 20-12-2010, 01:14 PM   #366 (permalink)
Sultan
Guest

bir arkadaşım geldi paraya ihtiyacı varmış...elimdekini verdim ...ama çok lazım....
beraber istediği kadar miktarın geldiğini rahatladığını mutlu olduğunu imgeledik....
saat 12 ye beş var....bankadan arkadaşımı aradılar...kredi faizi düştü eski kredinizi kapatıp yeni kredi istermisiniz diye söyledikleri rakam bizim istediğimiz rakam...
dostumu gördüğüme sevindim....onun işinin hallolması bonusu oldu.
sevgiyle bol bonuslu kalın
Alt 23-12-2010, 09:09 AM   #367 (permalink)
Sultan
Guest

okumayı çok istediğim bir kitap var...bütün şehirdeki kitapçılara baktım yok...sipariş vermem gerekecek.nüfus cüzdanımdaki doğum tarihim 25 aralık....o kitabin bana geldiğini istediğim bilgileri okuduğumu imgeledim....
akşam eve gittiğimde eşim çok sevdiğim çikolatalardan almış arkadaşımda doğum günüm için o benim istediğim kitabı almış.buda bonusu....
yeni yılda her kesin dileklerinin bonusuyla gerçekleşeceği bir yıl diliyorum.
sevgiyle mutlu ve keyifli kalın....
Alt 23-12-2010, 10:12 AM   #368 (permalink)
pimpinella anisum
Guest

Sultancım ben de,,Keziah Jones' un, Liquid Sunshine albümünü bulamıyorum,,birlikte imgeleyelim mi?
Alt 23-12-2010, 10:36 AM   #369 (permalink)
Teğmen

daktilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daktilo is an unknown quantity at this point

ya hepinizin başından geçenler süper bende denemek istiyorum.hayırlısı...
Alt 23-12-2010, 10:39 AM   #370 (permalink)
Teğmen

daktilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daktilo is an unknown quantity at this point

durun aklıma geldi şimdi eşim bi iş için konyaya gitti gece dönecek ona hiç söylemedim . konyanın meşhur yağlı gevreğini imgeleyim bakalım gelecek mi? :) size yazarım.

Bookmarks