| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Geçen gün arkadaşım bize gelecekti. Gelirken marketten su almasını rica ettim. Bir süre sonra aklıma Halley istediğim de geldi. Bengusunun karnabahar olayını hatırladım. Gözümde halley ambalajını canlandırdım. Arkadaşımı aradım halley için. Napıyosun nerdesin dedim, kasadayım dedi. Kasada olduğunu söyleyince ben ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #291 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Geçen gün arkadaşım bize gelecekti. Gelirken marketten su almasını rica ettim. Bir süre sonra aklıma Halley istediğim de geldi. Bengusunun karnabahar olayını hatırladım. Gözümde halley ambalajını canlandırdım. Arkadaşımı aradım halley için. Napıyosun nerdesin dedim, kasadayım dedi. Kasada olduğunu söyleyince ben de içimden neyse boşver diye düşündüm. Tamam deyip kapattım telefonu. Arkadaşım geldi, poşetleri mutfağa götürdük. Bi baktım poşetin içinde Halley var. Bu olayla ilgili bir sorum var. Arkadaşım büyük ihtimalle ben imgeleme yapmadan önce aldı halleyleri, çünkü ben aradığımda ödeme yapıyordu. Bu durum imgeleme oluyor mu? Yoksa bir tesadüf mü?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #292 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Çok sevdiğim ama 3,5 yıldır küs olduğum bir tanıdığımın beni aramasını istiyorum. Onu çok özledim. Olumsuz enerji vermek istemiyorum ama henüz çekim yasasını çalıştıramadım. Ne önerirsiniz? Nasıl başarırım çekmeyi? ![]()
__________________ -BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM- Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #293 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bugun arkadasımla konusurken bırınden bahsettık ve asla onu gormek ıstemıyorum.allh yazdıysa bozsun falan dedık bı an onu gordugumu dusundum vee daha cok sarstı onu gorme fikri ..15 dk gectıı bırde baktımki karsımdaaa .. farkında olmadan imgelemişim ...
__________________ ...herşey çok güzel... ![]() bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
![]() | ![]() |
![]() | #294 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010
Tesekkür: 31
50 Mesajinıza toplam 319 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Üzgünüm. Düşündüğüm, imgelediğim, umut ettiğim hiçbir şey gerçekleşmiyor benim. Bugün de zaten yine, yeni bir hayal kırıklığına uğradım. |
![]() | ![]() |
![]() | #295 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 6
6 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() az önce profiterol yerken bu konu aklıma geldi. dün bir internet sitesinde malum profit erol esprisini görüp canım profiterol çekmişti. bugün de babam profiterol getirmiş. işin ilginç olanı bu isteğimi bitirdikten sonra hatırlamış olmam :) bunun gibi çok şey yaşadım ve fazladan çaba da göstermiyorum gerçekleşmesi için. istiyorum unutuyorum kısa bir süre sonra hepsi olmasa da bazıları gerçekleşiyor. mesela 5 ay önce dijital kamera isterken isteğimden 1.5 ay sonra dijital kamera hediye edilmesi gibi. bu isteklerimi kimseyle paylaşmamış olmama rağmen gerçekleşti tıpkı profiterol gibi :) birşey daha ekleyeyim. çalışmak istediğim şirketi düşünmüştüm bir keresinde. 4 yıl sonra bir şekilde kendimi orada çalışırken buldum bu da ayrı bir olay :) yapmak istediğim yeni bir işle ilgili para kazanmak istiyordum. 2 hafta önce de sürpriz bir şekilde teklif geldi kimseye söylemediğim halde. oradan alacağım parayla birkaç şey yapmak istiyorum. doğru adımları attıktan sonra gerçekleşeceğine eminim. bazen düşünüyorum acaba uykuda sayıklıyorum da beni duyuyorlar mı diye :) |
![]() | ![]() |
![]() | #296 (permalink) |
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sayıklıyor musun bilmiyorum ama duydukları kesin...
![]() | ![]() |
![]() | #297 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 6
6 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #298 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Anlıyorum seni. Ben de bazen yaşadıklarıma inanamıyorum. Ama işte bazıları gerçek oluyor :)
![]() | ![]() |
![]() | #299 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 2,901
116 Mesajinıza toplam 555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
arkadaşım tesadüf diye bişi yoktur, bu yaptığın tam bi imgelemedir ve fizikçiler tarafından kabul görmüş olan Einstein'ın izafiyet teorisene göre zaman diye de bişi yoktur.. bilgim dahilinde sorunu yanıtsız bırakmamak istedim ![]() sevgiler ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #300 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ayyh çok teşekkür ederim arkadaşım. Çok naziksin :) Sevgiler...
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Geçen gün arkadaşım bize gelecekti. Gelirken marketten su almasını rica ettim. Bir süre sonra aklıma Halley istediğim de geldi. Bengusunun karnabahar olayını hatırladım. Gözümde halley ambalajını canlandırdım. Arkadaşımı aradım halley için. Napıyosun nerdesin dedim, kasadayım dedi. Kasada olduğunu söyleyince ben ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi