Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Alice'cim çok şekersin sabah sabah!!! Çok geçmiş olsun canım. İnşallah Evren sana destek olur ama, Sen Wonderland'in eli hafif dişçilerinden birini ziyaret edersen Evren de sen de daha mutlu olacaksınız, inana bana. Tez vakitte diş ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Like Tree4Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-12-2010, 12:59 PM   #341 (permalink)
Yüzbaşı

Alice in Wonderland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really nice
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Alice'cim çok şekersin sabah sabah!!!

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah Evren sana destek olur ama,

Sen Wonderland'in eli hafif dişçilerinden birini ziyaret

edersen Evren de sen de daha mutlu olacaksınız, inana bana.

Tez vakitte diş ağrının kesilmesini dilerim canım benim:))

bu hafta ziyaret edicem artık ama cidden çok hafiflettim ağrımı hatta bazen kesebilebildim. ama bitiremedim en güzeli gidicem

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 06-12-2010, 01:00 PM   #342 (permalink)
Yüzbaşı

Alice in Wonderland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really nice

Alıntı:
delimanyak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kaç gündür ankamall e gideyim gideyim diyorum diyorum.. nasıl olcak falan düşünüp duruyorum.. bugün arayan hocam istersen ankamall de buluşalım demez mi : ) teşekkür ediyorum.. evet yazdıkça farkındalığım artıyor : ) darısı diğer dileklerimin başına.. : )

bigokyanus ablacım sen de aklımdasın ama bakalım gelebilir miyim bilmiyorum : ) gelebilirsem haber vericem.. seni öpüyorum çok : )
aa imzanı ben mi demişim
Alt 06-12-2010, 03:19 PM   #343 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road

Alıntı:
prenses1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu bölümü tamamen okumanın sana faydaşı olacaktır....özellikle sevgili sultanın paylaşımlarını ....
sevgiyle gülerek kal
okudum bu bölümü tamamen okudum ama nerde yanlış yaptığımın farkına varamadım ama imgeleme denen şeyin nasıl yapıldığını hala tam olarak çözebilmiş değilim burada bu isteklerini gönderip sonuç alanlar var onlar tam olarka naptıklarını anlatmıyorlar ki kimisi idyor işte ....... olmasını istiyorum oldu diyor kimisi imgeledim oldu diyor sözle mi belirtmeliyiz imgelemeli miyiz?İmgelemeyi biraz bana açabilir misiniz?ya da bana bi kitap söyleyin çekim yasasının nasıl uygulanacağıyla ilgili onu okuyayım ben de.
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2010, 03:36 PM   #344 (permalink)
Sultan
Guest

Alıntı:
jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
okudum bu bölümü tamamen okudum ama nerde yanlış yaptığımın farkına varamadım ama imgeleme denen şeyin nasıl yapıldığını hala tam olarak çözebilmiş değilim burada bu isteklerini gönderip sonuç alanlar var onlar tam olarka naptıklarını anlatmıyorlar ki kimisi idyor işte ....... olmasını istiyorum oldu diyor kimisi imgeledim oldu diyor sözle mi belirtmeliyiz imgelemeli miyiz?İmgelemeyi biraz bana açabilir misiniz?ya da bana bi kitap söyleyin çekim yasasının nasıl uygulanacağıyla ilgili onu okuyayım ben de.
merhaba...
imgeleme düşünülen durum ya da olayın imgesinin (hayalinin - görüntüsünün) zihinde canlandırılmasıdır. Örneğin, çalışma odanızı düzenlemeyi düşündüğünüzde çalışma masanızın, kitaplığınızın önce nerede daha iyi duracağını gözünüzün önüne getirir, sonra yerlerini değiştirirsiniz.
ben dileği isterken onu imgelerken yani istediğim dileği sanki olmuş gibi düşünüp gerçekleştiğinde nasıl mutlu olursam daha gerçekleşmeden öyle mutlu olduğumu imgeliyorum(hayal ediyorum) asla olumsuz konuşmuyorum..gerçekleşeceğine inandığın imgelediğin yani hayalinde canlandırabildiğin her şey gerçekleşir.....
sevgiyle mutlu kal
Alt 06-12-2010, 05:54 PM   #345 (permalink)
Üsteğmen

frezya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
frezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the rough

Ben şimdi ağlasam mı gülsem mi bilemedim,dün akşam aynaya bakarken şükür uzun zamandır uçuk çıkmıyor diye geçirdim aklımdan,Allahıııım sabah uçuğum slm verdi bana Halbuki ben imgelememiştim kii!Aklımdan birden geçirdiğim ve üzerinde durup düşünmediğim şeyler daha çabuk gerçekleşiyor,anladım artık.Benim için pek içaçıcı birşey olmasa da uçuk çıkması,onu bile çektim ya geceden sabaha kadar,ne diyim dahaBir kez daha hatırlayalım;demek ki neymiiiiiş olumlu düşünecekmişiz:)Uçuğumun çıkmasına rağmen mutlu muyum?EVET... Neden?Çünkü bu sayede bile bişeyleri çekebildiğimi biliyorum
frezya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2010, 06:02 PM   #346 (permalink)
Üsteğmen

411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
frezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the rough

Olumlamalarıma ara vermiştim,bir iki gün sonra tekrar başlayacağım.Bi kaç saat önce 'acaba sitede sevgiliyle ilgili,aşkı çekebilmek için olumlamalar var mıdır,eğer yoksa yardım isterim'diye düşünmüştüm.Vee az önce siteye baktığımda,güncel konularda -yolunda gitmeyen ilişkiler ya da aşkı arayanlar için-başlıklı olumlamalar olduğunu gördümEvet,evet artık ben de çekebiliyorum isteklerimi,henüz bonuslarıyla ve büyük dileklerimin olmasıyla tanışamadım ama yakındır onları da çekmem inşallah.Ve sultancım söylediğin gibi,yazdıkca,paylaştıkca artıyor.İlgin ve paylaşımların için sana teşekkür etmek istiyorum...
Alt 06-12-2010, 07:34 PM   #347 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road

Bişey soracağım ben de imgelemeye çalışıyorum demek ki bişeyleri eksik yapıyorum ki olmuyor peki siz istediklerinizi ne kadar süreden sonra çekmeye başladınız acaba ben bu başlığı okudum önce küçük olabilecek şeyleri isteyin diyor ben onları da denedim olmadı ama yılmayacağım isteyip çekmeye çalışacağım inşallah olur Allahım
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2010, 08:19 PM   #348 (permalink)
Üsteğmen

Mrhb,öncelikle olmuyor,olmadı deme,sevgili sultan çok daha deneyimli bu konuda,daha çok yardımcı oluyor ve herzaman (okumuşsunuzdur mutlaka)yazılarında olacak mı olmayacak mı diye düşünmeyin der.Çünkü öyle düşünürken bile ikilemde kalıyosun,olacağı varsa da olmuyor.Yani biz karar verememiş ve ikilemde kalmışken,evren hangisine nasıl cevap versin:)Benimde çok uzun olmadı aslında ve imgeleme yapmak için şu an zorlamıyorum kendimi.Zorladıkca gerilirsin,gerilirsen olumsuz düşünmeye başlarsın.Rahat ol.Yalnız bir defter tutuyorum ve olan en ufak şeyi bile yazıyorum,önemsizde olsa burda paylaşıyorum,paylaştıkca artıyor.Yukarıda yazdığım şeyler bir an için aklımdan geçirip unuttuğum,ancak olunca hatırladığım şeyler.
Alt 07-12-2010, 11:09 PM   #349 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 24
24 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
süpper is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Sultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım benim hiç olmuyor dersen olmaz tabi....dileklerin mutlaka gerçekleşiyor olmuyor dediğinde aslında senin istediğin.olumlu konuşup dileğini istersen adrese gelir....
sevgiyle mutlu kal

çok teşekkür ederim canım. pozitifliğin bana umut veriyo. ve aslında olmuyo değil. çekim yasasıyla pek çok şey oldu. en çok istediğim hariç... sizleri gördükçe inancım artıyo. iyi ki varsınız ve iyi ki varsın sultan
süpper isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2010, 11:13 PM   #350 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 24
24 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
süpper is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evren sana şükürler olsun,

Yüreğimden geçenleri dinlediğin,

Beni sarıp sarmaladığın,

Her şükrümü duyup,

Her dileğimin karşılığını verdiğin için.

Senin ışığını taşımak benim için zevktir, onurdur.

Bana yaşattığın mutluluklar için sana binlerce kez teşekkür ederim:))

çiçekler çokkk güzel... içim açıldı
süpper isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks