Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selamlar... bana yardımcı olursanız sevineceğim. Temmuz 15 te DGS sınavım var,sınavdan çok yüksek alıyorum ve ben Marmara üniversitesini imgeliyorum şimdi bunu nasıl imgelemeliyim.çok çok önemli benim için lütfen bir cevap..saygılar...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Like Tree4Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-06-2012, 07:47 PM   #771 (permalink)
Teğmen

mu@z - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
69 Mesajinıza toplam 295 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mu@z is on a distinguished road
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

selamlar...
bana yardımcı olursanız sevineceğim.
Temmuz 15 te DGS sınavım var,sınavdan çok yüksek alıyorum ve ben Marmara üniversitesini imgeliyorum şimdi bunu nasıl imgelemeliyim.çok çok önemli benim için lütfen bir cevap..saygılar

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 29-06-2012, 10:19 PM   #772 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

İmkanın varsa kazanmak istediğin bölümü ziyaret et, sınıflarını dolaş, kantinde bir çay iç, orada öğrenciymişsin gibi hisset. Hissetmek imgelemekten daha faydalı olabilir.

Sınavında başarılar dilerim. Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2012, 10:26 PM   #773 (permalink)
Administrator

3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Alıntı:
pervasız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben hiç bişey anlamadım bu topikten. dilekler ve bonus ne demek?
yani ilk sayfaya baktım acıklama da yoktu
:)) Sevgili pervasız şöyle ki biz bir şeylerin olmasını istediğimizde ve o istediğimiz istediğimizden de güzel gerçekleştiğinde burada paylaşıyoruz. Bonusu o. :) İşin sırrı da hep umutlu ve pozitif kalabilmek.

Tüm dilekleriniz en hayırlı şekilde bonuslarıyla gerçekleşsin.

Sevgiler.

Alt 06-07-2012, 11:28 AM   #774 (permalink)
Yüzbaşı

prenses1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
prenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura about

hayatta ne istediysem benim için hayırlıysa mutlaka gerçekleşti.bazen dileklerimizin hemen gerçekleşmesini istiyoruz.gerçekleşmeyincede bu işe yaramadı diye düşünüyoruz.her şeyin bir zamanı var.hepimizin dilekleri kapıya geldiğinde onu farkedip kaçırmayalım.
Alt 09-08-2012, 01:59 PM   #775 (permalink)
Teğmen

vuslatizmir77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
74 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vuslatizmir77 is an unknown quantity at this point

Dört yıldır çekim yasasını uygulamaya çalışıyorum,bu zaman süresi içinde yirmi sekiz isteğim gerçekleşti.bazı isteklerim çok çabuk oldu ben bile şaşırdım bazılarının gerçekleşmesi yıllar aldı. bazı dileklerimin gerçekleşmesinin uzun zaman almasının sebebinin bazen umutsuzluğa kapılıp ''olmayacak,nasıl olacak ki,bu biraz zor olur'' dememden kaynaklandığını düşünüyorum.bundan sonra istediğim herşey için;çok basit birşey hemen olur demeye başlayacağım.bakalım sonuç ne olacak?
vuslatizmir77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-08-2012, 01:42 PM   #776 (permalink)
Teğmen

74 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

istediğim bir şey daha gerçekleşti.at binmek istiyordum ne zamandır izmir'de nerde ata binilir diye araştırmalar yapıyordum bir yer bulmuştum ama gitmek nasip olmamıştı bir türlü.bayramda ailecek bir hava alalım diye gezmeye çıktık meğer gittiğimiz yerde at varmış çok sık gittiğim bir yerdi, önceden at falan yoktu orda, yeni gelmiş ilk at binme deneyimimi yaşamış oldum.demek ki bir şeyi isteyince gerçekten oluyormuş benim isteklerim gerçekleşiyorsa başkalarının istekleride mutlaka gerçekleşir.kimse umudunu yitirmesin.
vuslatizmir77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-08-2012, 02:31 PM   #777 (permalink)

designerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6
1 Mesajina 7 kez İyi ki varsın denildi
designerr is an unknown quantity at this point

merhaba arkadaşlar.sitenin uzun zamandır takipçisiyim.çekim yasasını daha öncedende arastıryordum.hiç deneme yapmamıştım.çok sıkıntılı oldugum bir gün rahatlamak amaçlı bir deneme yapmak istedim.erkek arkadasım eğitim için yurt dışına gitti ve biz ayrılmıştık.oyle bunaldm ki ağlamaya basladım.o an işyerinde bulunmak bile istemiyordum.durdum gözlerimi kapadım ve bir dilek diledim.şuan bu ortamda bulunmak istemediğimi ve annemin yanında yazlıkta olduğumun hayalini kurdum.kafamı toparlamak için buna çok ihtiyacım vardı.senem dolmamasına rağmen iznimi kullanmıştım.imkansız görünüyordu ama ben imkansızı aklmdan silip sadece orda oldugumun hayalini kurdum.ve işime devam ettim.dışardaydım bir telefon geldi.arayan muhasebe elemanıydı.firmaya gelip izin kağıdınızı imzalarmısınız.bu hafta isteyen elemanları patron izin kullandırıyor.inanamadımmmm.şok oldum o an ve mutluluktan havalara uçtumm.işler çok yoğun değildi.ramazanda olduğu için böyle bişey dusunmus sevgili patronumuz:)))bonusuda iznimin bayramla birleşmesi oldu.10 gün tatil yaptım:)) bir dileğim daha gerçekleşti hatta çekim yasası benm ruh halimi değiştirdi.artk herşeye olumlu bakıyorum.bir tek şu varkı birdaha denemelerimde başarılı olamadım.ama olumsuzluga kapılmıyorum.denemeye devam.tüm dileklerinizin gerçek olmasını diliyorumm:))
designerr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-08-2012, 03:48 PM   #778 (permalink)
Administrator

Çok muhteşem bir deneyim olmuş. Paylaştığınız için teşekkürler. Diğer isteklerinizin de en hayırlı şekilde gerçekleşmesini dilerim.

Sevgiler.

Alt 05-09-2012, 12:43 AM   #779 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point

sükür her istedigim gerceklesiyor.. düsünüyorum, heves ediyorum, biraz nasil olur ne olur ne sekil olur diyorum, sonrada hayatimin yogunlugundan unutup gidiyorum sonra istedigim ve arzuladigim vakit dolmadan gerceklesmis öyle hatirliyorum..

Sükürler bana bunca nimeti verene.. Sükürler beni seven Yaradanima.. Sükürler gerceklesen güzel dileklerime...
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2012, 01:52 PM   #780 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dilekler bonusuyla falan gerçekleşiyo maşallah da, gerçekleştiğinde burun kıvırıyo muyuz acaba? Kendimi örnek veriyorum: Aklımdan kiraz olsa da yesem diye geçirdim, sonra Allah'a şükür duam kabul oldu. Gittiğim bir yerde kiraz ikram edildi ve ben yemedim! Acaba hayattaki fırsatları da böyle farkında olmadan ya da gurur vb. şeylere takılarak kaçırıyo muyuz? Muhakkak ben kaçırmışımdır diye düşünüyorum ve her zamanki gibi şükürler olsun ki artık farkındayım
ben de yapıyorum bunu.bir şeyi istiyorum istediğim şeyi önüme tepsiyle sunuyorlar nerdeyse ama ne hikmetse vazgeçiyorum.bende de bir gariplik var galiba.:)

Bookmarks