12-09-2010, 09:24 PM
|
#7 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1,168
51 Mesajinıza toplam 162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yardımınıza ihtiyacım var Alıntı: Casandra Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Melinda.. Demek istediğini sanırım tam olarak anladım.. Ve bu durum bendede bi zamanlar vardı..Çekim yasasıyla'da tanışmıştım ama herşeyi üstün körük biliyordum.. Diyelim ki ben birşeyi çok istiyorum olucağınada emin olduğum şeyler olmuyor,korktuğum durumlarında tam tersi oluyordu.. Seninde anlatmak istediğin şey böyle bişi sanırım.. Bu durum bende uzun bi süre gitti..Ve ben bu siteyi bulduktan sonra kısır döngümü değiştirdim.. Sanırım senin probleminde,benim problemin aynısı gibi..Ben birde bana çok yararı olan bir e-kitap okudum.. Ve o e-kitabı okuduktan sonra,tabi kitabın dediklerine de bir müddet harfi harfiyen uydum..Böyle bir problemim kalmadı.. Şimdi herkes gibiyim,normalim:)) Normalim diyorum çünkü,o düşüncedeyken bende niye herşey etkiye tepki diyordum..Bir anormallik olduğunu sanıyordum.. İstiyorsan e-kitabı sana özel mesajla bildirebilirim,inan sende o kısır döngünün üstesinden gelebilirsin.. Sevgiyle.. | Benimle de paylaşırsan çok mutlu olurum , teşekkür ederim.
__________________ -Hayata gülümseyen gözler ile bakarsan, hayatta sana gülümseyerek bakar |
| |