Evlilikle ilgili Cekim YAsasi KullananlarBilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar evlilikle ilgili hayatina ruh esini cekme olumlamalari yapiyorum bunun disinda imgeleme olarak bir gelin fotosunu duvarima astim :))))
Ise yarar mi bilmiyorum ama haliz hazirda buna emek harcayan arkadaslarimiz var mi aramizda cok merak ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi | |
|
10-11-2011, 10:11 PM
|
#61 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Alıntı: azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar evlilikle ilgili hayatina ruh esini cekme olumlamalari yapiyorum bunun disinda imgeleme olarak bir gelin fotosunu duvarima astim :))))
Ise yarar mi bilmiyorum ama haliz hazirda buna emek harcayan arkadaslarimiz var mi aramizda cok merak ettim:) | İyi yapmışsın hatta gelinin yüzüne kendi resmini yapıştırsan daha iyi tabi yalnız gelin yerine yanına bir damat da koysan daha iyi olur. O damatta beğenebileceğin biri olsun. Hatta ne bileyim belki bir davetiye hazırlayabilirsin bilgisayarında, bir şeker ya da bir gelin çiçeği yapıştırabilirsin. Ben evlilikler ilgili olmasa da bilgisayarımda sanal bir hayal panom var. Beğendiğim şeylerin fotolarını buraya atıyorum arada bakıyorum. Alıntı: kutayhun Nickli Üyeden Alıntı
ya da ruh eşim bana yaklaşıyor onu çok seviyorum diyorum.. bir de ben de mi gelin resmi assam duvarıma... | As as :) İstediğin gibi bir gelin fotosu bulursan hemen as hatta photoshopla kendini de koy gelinin yanına.
Sır kitabında ve belgeselinde buna benzer yapılanların işe yaradığını anlatıyorlar. Ben de inanıyorum işe yarayacağına. Benim mutluluk adı verdiğim sevgilimle en mutlu anlarımızın(fotoların) olduğu bir klasörüm var. Ve şükürler olsun ki biz birlikte hep mutluyuz. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
10-11-2011, 10:31 PM
|
#62 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Alıntı: herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı
Pano olayı isteklerimize ulaşmada hızlandırıcı etki yaratabilir. Ama ben yapamıyorum Eve pano yapıp isteklerime uygun bişiler assam her gören sorar bu ne diye. Ben de açıklarım. Bu defa o kişilerden negatif tepkiler gelirse, "ya olmaz uğraşma böyle şeylerle gibi" enerji alt üst olur. Çekim yasasında dileklerimizi başkalarıyla paylaşmamak gerektiğini, çünkü o kişlerin olumsuz düşüncelerinden etkileneceğini duymuştum. Nası yapsam ki ben | Bilgisayarında bir klasör hazırla benim gibi sahip olmaka istediğin şeylerin fotolarını topla orda, ihityaç duydukça bak. Mesela imgeleme yapmadan önce. Kendini mutsuz hissettiğinde. Öyle resimler bul ki seni cezbetsin. Yeniden sana güç versin kötü zamanlarında bile. Baktığın zaman evet bunu(bunları) gerçekten istiyorum diyebilesin. | Offline
| |
10-11-2011, 10:57 PM
|
#63 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Alıntı: juger Nickli Üyeden Alıntı
kutayhun yazını yeni gördüm. bu hayırlı mı hayırsız mı diye düşünme, sen burada evrenin bolluk-bereketinden faydalanıyorsun. e bolluk-bereket de hayırsız bir iş olacak değil ya :D hayırsız iş yalan dolan, hırsızlık, yolsuzluk, iftira gibi işlerde olur. sen doğru yolunda gittiğin sürece yaptığın iş hayırlıdır. kimsenin hakkına göz koymuyorsun. evrende her şeyden bol bol var. teklik yasasını unutma, her şey bir. sende evrenin bir parçasının, bende. inancımız, görüşümüz ne olursa olsun, aynı yerden geldiğimizi ve aynı yere gittiğimizi çok iyi bil. ayrıca bolluk-bereketi sadece para olarak, ya da bir villa olarak görme. ha şöyle bir şey var; para senin için değerli olsun. ama bir a4 kağıdı da senin için değerli olsun. paraya takılma. ya da ne biliyim bir altını, bir taştan değerli görme. ikisine de aynı değeri ver. yürüyebiliyorsan, görebiliyorsan, duyabiliyorsan, hissedebiliyorsan, aklın varsa zaten zenginsindir. geriye sadece istemen kalıyor.
Ne kadar inanabilirim, ne garantisi var diyorsan; o da senin inancına kalıyor. Ben naçizane tavsiyemi belirtiyorum, top artık sende. Bol şanslar :) |
hayırlısı olsun teşekkür ederim çok bilgilendirici olmuş, güzel yorumlarını her zaman bekliyoruz...
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... | Offline
| |
10-11-2011, 11:09 PM
|
#64 (permalink)
| Çevirmen
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Kainatın aynasıyım
Madem ki ben bir insanım
Hakk'ın varlık deryasıyım
Madem ki ben bir insanım
İnsan Hak'ta Hak insanda
Ne ararsan var insanda
Çok marifet var insanda
Madem ki ben bir insanım
Bunca temenni dilekler
Vız gelir çark-ı felekler
Bana eğilsin melekler
Mademki ben bir insanım
Daimiyem harap benim
Ayaklara turap benim
Aşk ehline şarap benim
Madem ki ben bir insanım
tamam tüm değerli arkadaşlar, şimdi olumlamaları günde en az bir kere okumaya başlayacağım.. ki başladım... ona göre diğer önerilerinizi de yerine getireceğim.....kız gelince de hepinize haber veririm.... :)
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... | Offline
| |
11-11-2011, 04:15 PM
|
#65 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar | Offline
| |
11-11-2011, 09:50 PM
|
#66 (permalink)
| Çevirmen
| Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Alıntı: azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
| yolun açık olsun gönlün huzur bulsun
| |
11-11-2011, 10:11 PM
|
#67 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 124
124 Mesajinıza toplam 327 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Oooo harika | Offline
| |
11-11-2011, 10:12 PM
|
#68 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 220
54 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Benim de bu konuda şöyle bir sorunum var. Kararsızlık.. Karşıma dört dörtlük olmasa da istediğim tarzda kişiler çıkıyor. Ama ben karar veremiyorum. Duygularıma göre hareket etmemeye çalışıyorum. Kendimce değerlendirmeye çalışıyorum, bu kişi ile uyumluyum, ileride nasıl olur, ileride aramızda sorun yaratacak konular var mı gibi. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Bana asıl uygun olan kişiyi ya farketmezsem diye kaygılanıyorum. Genelde evliler şöyle diyorlar, evleneceğin kişiyle karşılaştığında zaten hissediyosun onunla evleneceğini.. Ben anlamıyorum ya. Hatta önceki mesajlarımda bahsetmiştim. Düğünden kısa bir süre önce ayrıldım. O zamanda aynı kaygılar vardı. Bu kişiden ne kadar eminim, doğru mu yapıyorum diye sorup duruyordum kendimme. En sonunda da ayrıldım.
__________________ BEN OLANI OLDUĞU GİBİ,OLDUĞU HALİYLE,OLDUĞU ŞEKİLDE KABUL EDİYORUM. BÖYLECE YAŞAMIMI GÜVENLE SÜRDÜRÜRÜM. | Offline
| |
11-11-2011, 11:00 PM
|
#69 (permalink)
| Moderator
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Alıntı: herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı
Benim de bu konuda şöyle bir sorunum var. Kararsızlık.. Karşıma dört dörtlük olmasa da istediğim tarzda kişiler çıkıyor. Ama ben karar veremiyorum. Duygularıma göre hareket etmemeye çalışıyorum. Kendimce değerlendirmeye çalışıyorum, bu kişi ile uyumluyum, ileride nasıl olur, ileride aramızda sorun yaratacak konular var mı gibi. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Bana asıl uygun olan kişiyi ya farketmezsem diye kaygılanıyorum. Genelde evliler şöyle diyorlar, evleneceğin kişiyle karşılaştığında zaten hissediyosun onunla evleneceğini.. Ben anlamıyorum ya. Hatta önceki mesajlarımda bahsetmiştim. Düğünden kısa bir süre önce ayrıldım. O zamanda aynı kaygılar vardı. Bu kişiden ne kadar eminim, doğru mu yapıyorum diye sorup duruyordum kendimme. En sonunda da ayrıldım. | Canim,,
Seni cok iyi anliyorum... Nacizane dusuncem eger kabul edersen, once bir iliskiye baslarken sadece po insani tanimak icin basla... Evlilik gibi bir niyetin, uygun sartlarda ve uygun kisiliklerde olduguna inandigin an kendiliginden sana gelecegini dusunerek yasa iliskini... Boylece, bilincaltinda olan`` acaba uyumlumuyuz, bu kisi bana uygun mu`` diyerek kendini sinirlandirmazsin....
Sadece yasa ve gor....
Daim mutlu kalman dilegimle...
Iyi haberlerini bekliyorum canim... | Offline
| |
11-11-2011, 11:01 PM
|
#70 (permalink)
| Moderator
| Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Alıntı: kutayhun Nickli Üyeden Alıntı
yolun açık olsun gönlün huzur bulsun | Tesekkur edeerim kardesim, sana da dua ediyorum merak etme, aklimdasin | Offline
| | | |