| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: fatamorgana Nickli Üyeden Alıntı Piyasada "düşün ve istediğini elde et "tarzında pek çok kitap, yazı ve açıklama var.Fakat çekim yasası bunlardan farklı. Muhammed Bey'in yazısında belirttiği gibi bedavadan, emek harcamadan birşeyler elde etmiyorsun. Özellikle maddi konularda direkt isteğe ulaşma ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #561 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 36
10 Mesajinıza toplam 53 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Öncelikli olarak bi arkadaş dedi ki ben şimdi bankaya gidiyorum iki nokta uyguladım işte zamanın çarçabuk geçeceğini ve sıra beklememek istediğini istemiş. Ve gidiyor bankaya bi süre sonra bi teyze mi artık biri numarasını veriyordu veya bi yerden numara buluyo ve hemencecik işini halledip çıkıyor. İki durumdada sizin mesela numara buldu. Adamın zaten algıları açık zamanın hızlı geçmesini istiyor ve her durumu kolluyo derken gişe yerinde numarayı buluyor. İkinci durumda karamsar olan birisi geliyor koltuguna nasıl olsa beklemek zorunda ve bekliyor oradaki numarayı görmüyo. İkinci durumda teyze ona numarayı vermiş. Mesela teyze niye onu seçti ? Belki zamanın çabuk geçmesini istediği için beden diliyle aceleci oldugunu yansıttı teyze onu seçti , karamsar olsa otursa koltugunda gelip ona numara verilir miydi ? İkincisi başka bir arkadaş özellikle bu çok dikkatimi çekmişti. Dedi ki gittim oraya çok sıra vardı ama 10dakikada hemen geçti gişeler hızlı çalıştı acaba ? Burada görmek istenilen şey hızlı olması 6 gişe varsa hızlı olanı görürsün eğer sen sıranın gelmeyecek oldugunu dusunseydin o gişelerden biri belki bi adam kitlenmiş numara kitlenmiş onu görecektin ve zaman senin için geçmeyecekti. Arkadaşlar ben bunların bi çoğunun kişinin algılama şekli olduğunu düşünüyorum. Dünyayı nasıl görüyorsan senin için öyledir. Bilmiyorum arkadaşlar yanılıyor muyum ?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #562 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 1,063
46 Mesajinıza toplam 214 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() arkadaşlar bir süredir Kuantum ve Çekim yasası ile ilgileniyorum.. Bu arada MEVLANA ve Mevlevilik de okumaya çalışıyorum.. Kendimce şöyle bi tesbitte bulundum.. Mevlana biliyoruzki tüm dinlere hitab eden ve tartışmasız tüm dünyada kabul görmüş önemli bir düşünür.. Ben kuantum öğretisinde Mevlanadan başka bişey görmüyorum.. Mevlananın öğretisi Çekim yasası adı altında tüm dünyaya işleniyor diye düşünüyorum.. Bu yüzden bu durumdan rahatsızlık duymamakla birlikte olumlamalarımı dua kabul edip Allahın büyüklüğünü ve gücünü kabul edip o şekilde yapıyorum...
__________________ Sen kendini küçük bir cisim sanırsın.. Halbuki bütün bir alem sende dürülüp bükülmüştür... ...NAMASTE... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #563 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 36
10 Mesajinıza toplam 53 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Mine arkadaşım sana katılıyorum. Mevlana Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun demiştir. Bu konuda #(Ne Biliyoruz ki? - What The Bleep Do We Know) belgesel tarzında filmi durumu iyi açıklayanlardan bir tanesi. |
![]() | ![]() |
![]() | #564 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 58
16 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Arkadaşlar size katılıyorum bende, kuantumla ilgilenen herkeze, kuantumla ilgili kitapların yanı sıra mutlaka Mevlana ve onu felsefesiyle ilgili kitaplarıda okumalarını öneriyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #565 (permalink) | |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #566 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
teşekkürler
__________________ ![]() SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA YAŞAMAYI SEÇİYORUM esen27 | |
![]() | ![]() |
![]() | #567 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 614
145 Mesajinıza toplam 758 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() "Heyecanlıyım" arkadaşımın eklediği Dr. Muhammed Bozdağ'ın yazısı için tşk ederim. yazılan bazı konulara katılmakla birlikte katılmadığım biçoğu tanımda var tabiki. Çekim yasasını : sperm ve yumurtayla insan yaratmak , ciğerlerdeki kılcallarını düşüncelerle yaratmak vs.. kadar geniş olarak hiçkimsenin ele aldığını zannetmiyorum. İtiraf ediyorumki The secret kitabında gerçekten fazla abartılı, caçma bulduğum konularda yok değil. Fakat bizde az çok sahip olduğumuz dini ilmimiz gereği neyi ne kadar yapabileceğimizi (tabiki oda Allah ın izniyle) kavrayabilecek beyine sahibiz. bu konuyu bu kadar derin olarak hiçkimse gerçekleştirmeye çalışmaz bende dahil. evet doğru, The secret ve benzer kitapları okuyor ve birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz.hem inancımıza hemde ahlaki değerlerimize uygun olanları çekip çıkartıyoruz içinden ve kendi çapımızda uygulamaya çalışıyoruz. Kişisel gelişim felsefesinin doğduğu ABD nin yaşadığı vahim durum ele alınmış , onların içinde bulunduğu sosya,kültürel,ahlaki çöküntünün sebebi olarakda direk bu yasanın ilişkilendirilmesi ne kadar doğru? günlerce tartışabilirim. Yazar çekim yasasıyla ilgili biçok olumsuzluktan bahsetmiş, düşüncelerini yazmış saygı duyarım. Ama tartışılmaz bi gerçekde varki kötü, bencil, olumsuz düşündüğümüzde işlerimizde, hayatımızda hiç yolunda gitmiyor. Neyi ne kadar güzel , iyi olarak düşünürsek hayatımız da o yolda hep güzelleşiyor. Diğer arkadaşlarımında yazdığı o güzel sözü tekrarlamak istiyorum. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun - Mevlana Genel olarak söyleyebilrim ki Kişisel gelişim kitaplarının olsun, bu sitenin olsun başlıca mesajı; insanların kendine güvenmelerini, hayata daha olumlu bakmalarını, sahip olduğumuz şeylerin değerini fark etmemizdir. En azından benim aldığım mesaj budur.
__________________ Bütün temiz yüzeyler kendine akan ışığı yansıtır. İyiliğin karşılığı İyilik, Sevginin cevabı Sevgidir. Sizin gözünüzde En Değerli İnsan, Gözünde En değerli olduğunuz İnsandır. Sevmedikleriniden Boşuna SEVGİ Beklemeyin... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #568 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #569 (permalink) | |
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #570 (permalink) |
![]() | ![]() Bunu şu nedenle yazdım. Allah herşeyi yarattığına göre! çekim yasasını da o yarattı demektir öyle değil mi? İşte bunun için öyle kesin emin bir şekilde yazdım. Yoksa Kuranda belirtir mi belirtmez mi bilmem ki. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: fatamorgana Nickli Üyeden Alıntı Piyasada "düşün ve istediğini elde et "tarzında pek çok kitap, yazı ve açıklama var.Fakat çekim yasası bunlardan farklı. Muhammed Bey'in yazısında belirttiği gibi bedavadan, emek harcamadan birşeyler elde etmiyorsun. Özellikle maddi konularda direkt isteğe ulaşma ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi