01-12-2011, 08:20 PM
|
#666 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı: uzamakistiyorum Nickli Üyeden Alıntı
uzun bi süredir bu siteyi ziyaret edemiyordum sınavlarımdan dolayı,şimdi yüksekhemşirelik kazandım okuyorum :)
çok şükür sağlıgım hersey yolunda...
mutsuzum aslında çevremde ilgilenen çok kişi var ve güzel oldugumuda düşünüyorum yani çevremdende iyi yönde tepkiler alıyorum ama erkek arkadasım yok yani istedigim gibi birisi yok benden hoşlananlardan bn elektrik alamıyorum kendimi çok yanlız hissediyorum çoğu arkdsımın erkek arkdası var. bende çekim yasasınu uygulamak istiyorum ama nasıl yapılabilcegi hakkında bi fikrim yok yardım istiyorumm sizden :) | Oncelikler hosgeldiniz ve sizi cok kutsal bir meslek dali sectiginizden dolayi tebrik ediyorum....
Cekim yasasina gelince, benim bu konu ile ilgili tecrubelerim oldu... Oncelikle olumlamalar bolumunden `` Ruh esinin Hayatina cekme`` olumlama cumlelerinden faydalanabilirsin linkini asagida gondericem. Bunun disinda bir yontem daha var ki daha etkili ``Imgeleme ``yapmak.... Imgeleme, ornegin bir gelin + damat resmini hayal panosu olustur ve panona as, hergun sanki o gelinligin icinde sen varmissin gibi imgele o ani yasa gozlerini kapa ve sadece hisset. Damat olarak da hayatina cekmek istedigin kisinin fiziksel ozelliklerini, karakter ozelliklerini dusun ve onu da hayatindaymis gibi imgele ve sukret... Goreceksin ki kisa BIR sure sonra hayatina biri girecek ..... |
| |