01-06-2011, 08:26 PM
|
#79 (permalink)
|
Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
| Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Merhabalar ! Aranıza yeni katılıyorum .. Bende telefonla çekirdek inanç bulma çalışması yaptım , sorunumun ne olduğunu biliyordum ve bildiğim gibide çıktı baba desteği eksikliği , Abdullah Bey çekirdek inanç bulma konusunda uzman birisi..
Bana günlük yapmam gereken bir olumlama ve ideal babamın sırtıma dokunarak bana destek verdiğini hayal etmem gibi 2 ödev verdi, bunları günlük yapıyorum ve telkinlerimi dinliyorum. ilk hafta ego ve sucluluk telkinleri bana çok iyi geldi kendimi daha rahat huzurlu mutlu hissediyordum , babamla zaruret miktarı konuşan ben onunla muhabbet eder oldum kendime güvenim geldi konuşmam olaylara bakış açım değişti ( bunu söylemeden geçemiycem : R.şanalın Kuantum Sıçrama adlı kitabının da çekirdek inanç üzerine bilgi edinmeme ve bakış açımı değiştirmeme yardımcı oldu.. herkese bu kitabı alıp okumayı tavsiye ediyorum ) . Geçen hafta çarşamba günü ismime özel çekirdek inanç telkinlerim geldi ( bunlar : büyüme telkini, eril enerji, hayır demek ve otorite korkusu ) yeni gelen telkinlerimi dinlemeye başlamamla beraber ilk haftadaki hissetmiş olduğum o rahatlık ve huzur yavaş yavaş kaybolur gibi oldu babamla konuşmalarım sanki eski haline döndü yani soğuk durgun .. sanki geriye eski halime döner gibi oldum . Şu an dinlemeye devam ediyorum bunun geçici bir süreç olduğunu tahmin ediyorum sabrediyorum . Bu geçiş dönemini daha kolay ve hızlı atlatabilmem için bana bildiklerinizi tavsiye ederseniz cok mutlu olurum ...
sağlıcakla kalın .
__________________ Yüzde ısrar etme, doksan da olur.
İnsan dediğinde, noksan da olur...
Sakın büyüklenme, elde neler var.
Bir ben varım deme, yoksan da olur... "Mevlâna" |
| |