07-01-2012, 09:22 PM
|
#172 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Selam.Ben de çekirdek inancımı bulmak için aradım abdullah beyi ve görüştük. Bir kısmı benim de bildiğim, az çok farkında olduğum bir kısmı da tahmin etmediğim yedi tane çekirdek inancım olduğu ortaya çıktı.CDlerim gelince aferin dedim kendime yedi tane çekirdek inanç, napmışsın kızım sen kendine böyle dedim. Dışardan bakıldığında da o kadar güçlü biriyim ki kimse yıkamaz beni ama içten öyle olmadığımı biliyordum ben. Her neyse bu gün 9. günümdeyim ve açıkçası çok fazla gelgitlerim var kendimi iyi hissetmiyorum sinirliyim kızgınım üzgünüm. ve diğerlerinin aksine eskiden olduğu gibi kesinlikle rüyalarımı hatırlamıyorum. Bilimsel gerçekliğini bilmesem hiç rüya görmüyorum ben diyeceğim. Ama şu bir gerçek farkındalıklarım arttı. Mesela çekirdek inançlarımla ilgili bir durum olduğunda hemen farkına varıyorum. İnançlarımdan biri kahraman- kurtarıcı rölü üstleniyor olmammış. Bu gün mesela kendimi '' oysaki ben ona çok şey verebilirdim, çok şey anlatabilir ve öğretebilirdim derken yakaladım. Ama tüm kkötü hislerime rağmen düzeleceğime dair inancım var yine de ve okuduğum kadarıyla zaten bunlar normal ama rüya meselesi anımı sıkıyor görmüyorum işte.Ayrıca şunu söylemeliyim ki Abdullah beyin tespitleri doğru. İlk bir kaç gün cidden iyi hissediyordum kendimi hatta atakan beye de yazmıştım ama sonra değiştim sanırım lanet bilinçaltım direnç gösteriyor. değişikliklerden biri de hayatımdan çıkarmak zorunda olduğum birini çıkardım ama yine de üzgünüm ve kızgınım. Ama umutluyum hayatım için bir yatırım yaptm ve karşılığını alaağım. herkesde işe yaradığna göre ben de de yarayaak biliyorum. Gelişmeleri yazarım tekrar. |
| |