15-06-2011, 12:08 PM
|
#85 (permalink)
|
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması abdullah beyle çekidek inanç çalışmamızı yaptık.oldukça eğlenceli geçti çalışma.iki gün sonra cd m de geldi.cd deki konu başlıkları büyüme korkusu, otorite korkusu, düzen ve garanticilik,sinmekten özgürleşmek(yani çekirdek inançlarım).dinlemeye başlayalı 1 hafta kadar oldu.günde 5-6 saat dinleyebildim.kendimce gün içinde nefes çalışması da yapıyorum.nefes çalışması beni rahatlattığı için telkinleri daha iyi özümsediğimii düşünüyorum. sabırla dinliyorum. şimdilik belirgin bir fark yok zaten beklemek için de bence daha erken.inşallah herşey daha güzel olacak.
telefonla da bu çalışma yapılır mı derseniz bence olur. gayet güzel verimli bir çalışma oluyor.kendimle ilgilii bildiğimm şeyler vardı ama bilmediklerim de varmış.bir uzman gözüyle ve yönlendirmesiyle daha bilinçli olarak kendimi gözlemledim.
eğer hayatta mutsuzsan bunun için birşeylr yapmalı bence insan.bu çalışmada benim mutsuzluğum için yaptığımm birşeydi.fiyatı bana biraz tuzlu geldi ama bana getirilerini düşününce fiyat o tuzluluğunu yitirdi.neler için paralar ödüyordum ki bunn için neden ödemeyeyim dedim.gittigidiyordan taksitle ödedim miktarı.benim için iyi bir tecrübeydi ve yaşamadan da bilemeyecektim.ben memnun kaldım inşallah herkes de memnun kalır.sevgiler herkese |
| |