| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Dalgalanma Hissi Dalgalanma Hissi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet mustinet yazmışın şimdi gördüm..sanırım böyle git geller olacak bunlara karşı hazırlıklı olalım..biçok kişide böyle dalgalanmalar oluyomuş zaten şimdi dahaa iyiyim...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dalgalanma Hissi telkin cd indir izle İstanbul Dalgalanma Hissi nerededir kimdir Dalgalanma Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dalgalanma Hissi hipnoz Dalgalanma Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dalgalanma Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dalgalanma Hissi kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #71 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
21 Mesajinıza toplam 63 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet mustinet yazmışın şimdi gördüm..sanırım böyle git geller olacak bunlara karşı hazırlıklı olalım..biçok kişide böyle dalgalanmalar oluyomuş zaten şimdi dahaa iyiyim
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #72 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() alevalev sevndim iyi oldugunu bende daha iyiyim iste kötü olan insan öyle bir durumda ne yapacagini bilmiyor hemen karamsarlasiyor |
![]() | ![]() |
![]() | #73 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Bu dalgalanma hissi diye bahsettiginiz his, bir olumlu bir olumsuz dusunmek mi? dusun yoksa gercekten icinde deniz dalgasi gibi baş donduren yarı heyecanli yari korkutucu olan bisey mi? :) bende ki sadece deniz dalgasi durumu . ![]() hislerim ara ara olumsuza donuyor ama bu cok normal diye dusunuyorum.. |
![]() | ![]() |
![]() | #74 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
21 Mesajinıza toplam 63 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu dalgalanma işi bende şöyle gelişiyo dalga gibi gel git yapıyo olumsuz düşünceler 44 birazda korkutucu bişey gibi yani karışık işte.. bu arada akşam bi türlü siteye giremedim çok korktum daha giremicem falan diye bu sabah ilk işim kalkıp siteyi kontrol etmek oldu ve şimdi burda yazabiliyorum güzel bişey bu ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #75 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() arkadaslar bisey sorucam benim neredeyse herzaman icim daraliyor kendimi bos hissediyorum hersey anlamsiz geliyor icim sikiliyor sanki bisey kalbimin üstüne bastiriyor bunlarda dalglanma hissi olabilirmi |
![]() | ![]() |
![]() | #76 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
5 Mesajinıza toplam 16 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() BİR HAFTADIR GÜNDE 3-4 SAAT KADAR DİNLEYEBİLİYORUM. BU ARALAR BİRAZ KÖTÜYÜM AMA ANLADIĞIM KADARIYLA GEÇİCİ. BU SÜRE AZ MI ACABA? NE ZAMAN TAM FAYDASINI GÖRÜRÜM? TEŞEKKÜRLER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #77 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() mrhabalar.. emiraslan... 3-4 saat fena sayılmaz... çözülmelern başlamış... sıkıntıda oluşumuzun sebebi yeni duygularınla eskilerinin yer değiştiriken verdikleri mücadeleden kaynaklı... yeni olgularına ne kadar çabuk yer açarsan olumlu olarak hayatında bu içsel kavga biran evvel huzur bulup mutluğa bırakmaya başlar yerini... kendini destekle fırsat buldukça... özellikle sabahları gülümseyerek başla güne ve yürekten inan değişiminin sana mutluluk getireceğine... yastığına koyduğunda başını güzel düşüncelerin olsun sadece... sorunları indir kafandan toprak ananın yüreğine... istemediklerini düşünme mutlaka istediklerin olsun düşüncelerinde... bol bol su iç.. ne zaman değişecek diye beklemeye alma kendini.. akışa bırak... değişimin içindesin.. sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #78 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
17 Mesajinıza toplam 47 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Cent bence ya sigarayı bırakmaya karar wer öle dinle yada "sigara bırakma " telkini dinleleme..sıkıntı yapabilir...tecrübeli arkadaşlar n der bilmem ama bnm yorumum bu... |
![]() | ![]() |
![]() | #79 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() cent cim umarım 13 farklı telkini birden dinlememişsindir.. rehber bölümümüzde listemizi zamanla arttırmaktan bahsetmiştik canım.. sigarayı bırakma telkinine gelince.. eylemlerimiz ile kararlarımızı desteklememiz gerekir.. yani bilinçli olarak sigarayı bırakmayı istemeli arzu etmelisin.. eğer benim gibi hem sigara içmeyi sevdiğini söyler hemde ilgili telkini dinlersen içinde konu ile ilgili çoğu zaman suçluluk duyarsın ve mutsuz olursun.. benim günlük listemde sigara telkini bir yada iki kez çalıyor.. her şeye rağmen bilinçaltıma konu ile ilgili tohum atmaya çalışıyorum.. ama bilinç düzeyinde bu kararın yanından bile geçmedim henüz.. bu tarz alışkanlık telkinlerinde başarı elde etme oranımızı hızlı bir şekilde yükseltmek istiyorsak.. mutlaka bilinçli olarak karar almalı ve eylemlerimiz ile bunu destekleyecek davranışlar sergilemeliyiz.. sevgiler.. ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #80 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() canım ben yanlış anlamışım ayı telkini ne kadar çok dinlersen o kadar çok etkisiniz görürsün.. ben 13 tane farklı telkin dinliyorsun sandım.. ![]() sen bu ara mesajlarında sürekli sigaradan kurtulmaktan bahseder oldun.. ![]() sankii artık hazırlandın sayılır.. ![]() yakında bu konu ile ilgili bir parti yapcaz galiba.. ![]() sevgiler.. ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Dalgalanma Hissi Dalgalanma Hissi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet mustinet yazmışın şimdi gördüm..sanırım böyle git geller olacak bunlara karşı hazırlıklı olalım..biçok kişide böyle dalgalanmalar oluyomuş zaten şimdi dahaa iyiyim...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dalgalanma Hissi telkin cd indir izle İstanbul Dalgalanma Hissi nerededir kimdir Dalgalanma Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dalgalanma Hissi hipnoz Dalgalanma Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dalgalanma Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dalgalanma Hissi kuantum düşünce kitap haberi