Alıntı:
fairy Nickli Üyeden Alıntı
evveettt kesinlikle 12den vurdun... arkadaşım daha önce beni aldatmadı gözlemlediğim kadarıyla öyle bir eyilimi de olmadı ama.. ama ya var da ben görmüyorsam diye düşünmekten,aptal yerine konmaktan gerçekten korkuyorum..ve evet ne yazıkki özgüven eksikliğim var - ki olması için aslında bir sebep yok- ve bu da geçmişte yaşadığım bir deneyimden kaynaklanıyor :(
ne yapabilirim peki? arkadaşlar sizden destek görmek gerçekten güzel... evet duygularımla hareket ettiğimin farkındayım ama işte laf dinletemiyorum susturamıyorum şu beynimi o kadar çok konuşuyor ki... |
size kendi içinde bulunduğum durumdan örnek vermek isterim..hem bende böylece içimi dökmüş olacağım...
o çok sevdiğimle ilişkimiz başladığında ikimizde bambaşka yerlerdeydik ama seviyorduk birbirimizi..hergün görüşüyorduk.ne telefonda nede msn de sıkılmadan konuşabiliyorduk..
ne olduysa benim ilişikimizin 6. ayında dürüst davranıp ona geçmişimden söz etmemle başladı.Ona aslında benim bugüne kadar yaşadığım en saf şeyin kendisi olduğunu daha önceki ilişkilerimin ne kadar basit olduğunu anlattım.bunu sadece benim peşimi bırakmayan geçmişim birgün yanındayken ortaya çıkarsa bilsin ve ona göre davransın istedim..
o günden sonra ilişkimizde sıkıntılar başladı..kız arkadaşımı bir paranoya aldı ve sürkli olarak kontrol edilmeye başlandım..bundan hiç sıkılmıyordum hatta eğleniyordum bile ilk başlarda..ama birsüre sonra (ben kendime ciddi olarak güvenen bir insandım) ben kendime güvenemez oldum.ben bile kendi kendime "acaba birşeyler yapıyormuyum ki" demeye başladım..onun yanındayken cep telefonumu tamamen sessize alıyordum ki hiç çalmasın..çünkü birisi aradığında telefonu cebimden çıkartana kadar korkuyordum ya "kayıtlı olmayan bir numaraysa bunu nasıl açıklarım" diye...
yaklaşık olarak 1 yıl sonra (gerçekten 1 yıl sabrettim) ise benim o vahim hatayı yapmamla sonuçlandı..evet aldatmaya çalıştım..kendimi ispat etmem için tekrar kendime bu yalana bende inanmalı ona göre davranmalıydım..hem sevgilimde böyle yalancı çıkmayacaktı..denedim ama yapamadım..buluştuğum kadınada "bence bir kahve içimiyle sonlanmalı bu" dedim o da "bencede sen bu kadını çok seviyorsun" dedi..
ancak bu girişimim amatörlükle sonuçlandı ve kız arkadaşıma yakalandım..Halbuki ona "ben böyle birşey yaptım" demeye o kadar çok çalıştım ki..hani normal bir anı olsa anlatacaktım ama o beni yanındaki arkadaşlarından bile kıskanıp kaba tabiriyle arıza yapmaktaydı..söyleyemedim.
Yakalanınca "neden bana söylemedin" oldu.."Sadece seks için buluşmuştum sen üzerime çok gelmiştin artık kaçacağım başka biryer kalmamıştı" dedim ama inandıramadım..1 akşam kahve içimiyle sonlanan başarısız aldatma girişimim "6 aydır birliktesin o kızla çünkü bana 6 aydır çok iyi davranıyorsunla" sonuçlandı...olmayan birşeyle iyi davranmam bile hata olmuştu sanki...tekrar itham ediliyordum..
kabullendim.
kendimi bu yalana ortak ettim.evet 6 aydır dedim.kız arkadaşımın bütün beni küçük düşürecek hareketlerine ses çıkartmadım.biraz olgunluk biraz kaybetmeme güdüsü birazcıkta onunla paylaştıklarımızdan ona sahip çıkma isteğimdi bilemiyorum ama çok savaştım..tüm bunlar yaklaşık 7 ay sürdü..
ne yazıkki olmadı..beceremedik.o her tartışmada,heryerde,her fırsatta gerek espri olsun diye gerek ciddi ciddi kavga başlatmak için "sen iyi bilirsin" "nasıl yaptın o midesizliği" gibi bin tane laf duyuyordum..onu mutlu etmek için elimden geleni yapmışken abuk sabuk konuşmalarına bir yenisini daha ekledi ve ben artık kaldıramaz noktaya geldim.
bütün bu anlattıklarım 2,5 yıllık ilişkimizin içerisindeki güzelliklere hatıra olsun diyedir...
benim ilişkiyi bitirme sebebim ise "yaşanılan iyi şeylerin unutulmaması" içindir...
kız arkadaşımdan aldığım son mesaj ise "2.5 senemi daha mahvetmene izin vermeyeceğim" oldu sadece güldüm..şu an olduğu gibi..
şimdi size diyeceğim şudur ki :
- adamın kimyasını bozmayın..
-kendinize güvenin..neden sizi aldatsın ki? sizi aldatması için birşey mi var ortada?
-çok mu yakışıklı/güzel? neden sizin gibi çirkinle beraber oluyor mu diyorsunuz ?
saçmalamayın lütfen.
eğerki adamın dengesini bozarsanız ne kadar severse sevsin bir yerden sonra sıkılacaktır..
sizi aldatmasını gerektirecek bir durum yoksa ortada aldatmayacaktır sürekli olarak sayıklayıp adamın kafasını yemeyin kendinizide bitirmeyin.
kendinize güvenin.eğerki elinizi tuttuğunda bir heyecan basıyorsa size emin olun ona da basıyordur ki o eli tutmaktan vazgeçmeyecektir..
benim artık tutamadığım ellerim var..siz aynı hataya sebebiyet vermeyin..
Mutlu kalın.
PS : tüm mesajları okumadım.arada hakkaten aldatmışsa bişey diyemem herkes kendinden mesul