11-11-2009, 12:49 PM
|
#57 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 34
22 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: olacaklari hissetme ''periprensesi;merhaba,
ben olacaklari az yada cok sezinleyebiliyorum ama kesinlikler fal kahve, su, cin, peri yoluyla degil. bazi sinyalleri aliyorum bazen yorumluyorum bazen yorumlayamiyorum. bazi ruyalarim cikiyor bazen icime doguyor. ayni durum ananemde de var ama onunki biraz daha degisik.
bunu gelistirmenin bir yolu var mi?
benim gibi olanlar var mi?''
Dediklerinde ben de lisede hazırlık döneminde okurken aşırı derecede vardı daha sonra arkadaslarım ve ben biraz ürktüğümüz için tahmin etmemeye ya da bunu bastırmaya calıstıgım için azaldı galiba...Ama yine de sezgilerime güvenirim..Mantık ve sezgilerimle hareket ederim.Çoğu zamanda doğruya ulaşırım ya da olacak bir şeyi önceden hissederim şükür ki...Ve bu sezgilerimi telkin müzikleri ve olumlamalarla en güzel şekilde kullanmayı diliyorum bundan sonra...
Yeri gelmişken bir kaç şeyden de bahsetmek isterim...
Telkin müziklerini dinlemeye yeni başladım ve dün gece bana bir arkadasımdan mail geldi,normalde belki yine tahmin edebilirdim hani ama maili açmadan içinde yazılanları daha net tahmin ettiğimi sanıyorum..Ve içinde yazılanlar oldukca olumsuz şeylerdi.Hayatımı belki de çok olumsuz bir şekilde etkilemesi gereken şeylerdi.Ama bilemiyorum telkinlerden dolayı mıdır,yüzümde bir tebessüm,moralim hiç bozulmadı.Çok iyiyim,çok tuhaf...Belki kendimi hazırladım buna bu yüzden...
Ve maili açmadan da Cem arkadasımızdı sanırım onun önermiş oldugu bir şey vardı: YÜKSEK BENLİĞİM...diye başlayan onu da kendimce uyguladım...
Yani şöyle bir şey yaptım:
''Ben ..... mailini okuyunca moralimi bozmamayı,yüksek tutmayı seçiyorum...
Ben en mantıklı kararı vermeyi,en mantıklı şekilde hareket etmeyi seçiyorum...
Burada yazdıklarımı okudum sindirdim sonra maili açtım ve aynen de tahmin ettiğim gibi çıktı sonra yazdıklarımı hissettim,yazımdaki gibi de en mantıklı olanı yaptım:)
Artı bir kaç gündür müzikleri dinliyor olmam da beni daha olumlu etkiledi diye düşünüyorum...
Atakan bey vermiş olduğunuz hizmet çok başka bir şey teşekkürlerimi sunuyorum... |
| |