| |||||||||||||||||||||||||||
‘Cinselliği evlenince öğrenenler mutsuz oluyor'Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri ‘Cinselliği evlenince öğrenenler mutsuz oluyor' Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Cinsel eğitim almış çocukların iyi bir evlilik yaptıkları, ailelerince ‘cinselliği evlenince öğrensin denilen çocukların ise kişiliklerin tam olarak gelişmediği ve mutsuz evlilikler yaptıkları tespit edildi.Arkadaşına gönderSitene ekleSayfayı yazdırHacettepe üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. İsmihan Artan, ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Cinsel eğitim almış çocukların iyi bir evlilik yaptıkları, ailelerince ‘cinselliği evlenince öğrensin denilen çocukların ise kişiliklerin tam olarak gelişmediği ve mutsuz evlilikler yaptıkları tespit edildi.Arkadaşına gönderSitene ekleSayfayı yazdırHacettepe üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. İsmihan Artan, cinsel eğitim almış çocukların iyi bir evlilik yaptıklarını, ailelerince ‘cinselliği evlenince öğrensin denilen çocukların ise kişiliklerin tam olarak gelişmediğini ve mutsuz evlilikler yaptıklarını söyledi. Abant İzzet Baysal üniversitesinde düzenlenen ‘Okul öncesi dönemde bilim eğitimi, cinsel eğitim ve müzik eğitimi konulu konferansa katılan Prof.Dr. İsmihan Artan, çocuklara küçük yaşlardan itibaren cinsel eğitimin verilmesi gerektiğini belirtti. çocuklarla cinselliği konuşmaktan korkulmaması gerektiğini vurgulayan Prof.Dr. Artan, Hepimiz bir cinsel ilişki sonucu dünyaya geldiğimize göre, cinsellikten bu kadar korkmak, kaçmak, örtbas etmek niye? örtbas ettikçe, çocuklar yanlış şeyler düşünüp yorumluyorlar. Gelişmiş ülkelerin hepsinde cinsel eğitim, programların içinde. Okul, mutlaka bu sorumluluğu almalı. Yoksa ‘evlenince öğrenir düşüncesinde olan anne ve babalar sayesinde yanlış evlilikler yapan gençler ömür boyu mutlu olamıyorlar. Okul öncesinde cinsel eğitim almış çocuklar, daha doğru kararlar alabiliyor, isabetli kararlar verebiliyorlar. İyi bir evlilik yaptıkları gibi, iyi birer üniversite tercihi yapabiliyorlar. Aileleri tarafından ‘cinselliği evlenince öğrensin diyen çocuklar ise, kişilikleri tam olarak gelişmediği için boşanmayla sonuçlanan mutsuz evlilikler yapabiliyorlar dedi. ülkemizde cinsel eğitimin üreme ve doğum kontrolü olarak bilindiğini söyleyen Prof. Dr. Artan, şöyle konuştu: Cinsellik; kişinin kendi bedenini tanıması, potansiyelini bilmesi, hayatta ne yapabileceğini karar vererek, karşısındaki insanın duygu ve düşüncelerine saygı duymayı öğrenmesidir. Karşı cinse saygı duyma sonucunda da töre cinayetleri, tecavüz olayları, küçük gelinler ve taciz olaylarında gözle görülür bir azalma olacaktır. çocukların cinsellikle ilgili soruları karşısında ‘Bunları nereden duydun?, ‘Edepsiz, utanmaz çocuk! gibi sert ve azarlayıcı tavır yerine, cinsellikle ilgili sorularını onunla göz göze gelerek anlayabileceği şekilde konuşulmasının gerektiğini belirten Prof.Dr. Artan, konuşmasına şöyle devam etti: Küçük çocuklarda cinsel eğitim; kişilik eğitiminin, kişilik gelişiminin bir parçasıdır. Onların istenmeyen bir şey yaptıklarında ‘pipini keserim, pipini yakarım gibi sözlerle korkutmak, çocukların kişilik gelişimlerini zedeler. Kaynak: Milliyet Sağlık
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri ‘Cinselliği evlenince öğrenenler mutsuz oluyor' Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Cinsel eğitim almış çocukların iyi bir evlilik yaptıkları, ailelerince ‘cinselliği evlenince öğrensin denilen çocukların ise kişiliklerin tam olarak gelişmediği ve mutsuz evlilikler yaptıkları tespit edildi.Arkadaşına gönderSitene ekleSayfayı yazdırHacettepe üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. İsmihan Artan, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi