Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Psikolojik deyip gönderiyorlar (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Psikolojik deyip gönderiyorlar (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, benim annemin yaklaşık 4 seneden beri mide bölgesinde ağrı oluyor. o ağrı ki anneciğimi yatma aşamasına getiriyor. 4 kez endoskopi yapıldı renkli film aldılar. ama ne yazık ki doktorlar hiç bir tanı koymadılar. Madem bir şey yoksa anneciğim neden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Psikolojik deyip gönderiyorlar (Sorularınızın yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 01:14 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Psikolojik deyip gönderiyorlar (Sorularınızın yanıtları)

Merhabalar, benim annemin yaklaşık 4 seneden beri mide bölgesinde ağrı oluyor. o ağrı ki anneciğimi yatma aşamasına getiriyor. 4 kez endoskopi yapıldı renkli film aldılar. ama ne yazık ki doktorlar hiç bir tanı koymadılar. Madem bir şey yoksa anneciğim neden hep gerçekten hasta. hastaneye yatıralım yatarak tedavi görsün diyoruz onu da kabul etmiyorlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim. malum annelerimiz bir tanedir kıymetlerini bilmemiz lazım. Ben size İzmir Aliağa'dan yazmaktayım. biraz önce İzmir'de bulunan kent hastanesinden randevu aldım. Bakalım onlar bu işi nasıl çözümleyecekler. Sakın alınmayınız doktorlar da bu işin kestirme yolunu bulmuşlar, sonuç bulamadıkları zaman psikolojik deyip gönderiyorlar. Saygılarımla.

Annenizin mide bölgesinde 4 yıldan beri süren bir ağrı yakınması olduğunu belirtiyorsunuz; ancak bu konuda başka bir bilgi vermemişsiniz. Bu son derece kısıtlı bilgi ile size yardımcı olmak mümkün değil. Teorik olarak midede insanları yatağa düşürecek derecede ağrı olmaz. Olsa bile kullanılan mide ilaçları ile bu yakınmalar kısa süre içinde geçer. Mide ile ilgili olarak 4 kez endoskopi yapılmasının da bu söylediklerimiz göz önüne alındığında fazla yararlı olmayacağını düşünülür ki annenizde de zaten böyle olmuş. Demek ki mide dışında başka organ veya dokulara ait patolojiler düşünülmeli ve gerekli tetkikler yapılmalıdır. Bir yakınmanın psikolojik nedenlere bağlı olduğunun söylenebilmesi hastanın ayrıntılı olarak tetkik edilmesi ile mümkündür. Bulunduğunuz yerde güvenilir bir Gastroenteroloji Uzmanına danışmanız yararlı olacaktır. Geçmiş olsun.

*Antı HCV testını 4 ayrı devlet hastanesinde yaptırdım 2.8 ıla 2,6 pozitif; ama Akdeniz Üniversitesi'nde RNA testi yaptırdım negatif cıktı ben şimdi hangisine inanayım.

*Hocam iyi günler ben bir gün kan verdim bana Anti HCV olduğu söylendi ve HCV RNA yaptırdım ve negatif çıktı. Fakat Anti HCV 3 kez yaptırdım hepsinde farklı sonuç çıktı bu ne anlama geliyor bende şimdi c virüsü var mı?

Hepatit C virüsü ile ilgili olarak yapılan 2 test var. 1) Anti HCV 2) HCV RNA. Eğer Anti-HCV pozitif ise bu test yalnızca hepatit C virüsü ile karşılaştığınızı gösterir. Anti-HCV'si (+) olan biri hasta veya bağışık olabilir. Bu gibi hastaların HCV-RNA'sına bakmak gerekir ki bu test ile bedende C virüsünün çoğalıp çoğalmadığı kesin olarak gösterilir. Negatif olması halinde bir sorun yoktur. Geçmiş olsun.

Geğirti

Merhaba Ben ne yesem ne içsem sürekli şişkinlik, sürekli gaz ve sürekli geğirme isteği duyuyorum . Sabah yataktan kalktığım andan itibaren şişkinliğim ve geğirti var. 4-5 yıldır bu sıkıntıyı çekiyorum . Dahiliye doktoru depresyona bağlı olduğunu düşünerek cipram başlattı bunu 2 yıl kullandım ilacı içmeye devam ettiğim halde şikayetlerim geçmedi. 3 ay önce mide filmi çektirdim. 6-7 mm çapında bir polip olduğu söylendi. Bu şişkinliğe gaza artık dayanamayacağım acaba midemdeki bu polip bu sıkıntıları yapar mı? Bağırsaklarımla ilgili bir şey olabilir mi kolonoskopi mi yaptırmalıyım? Çünkü yıllardır dışarıya çıkma problemim de var. Teşekkürler.

Geğirme yakınmanız gastritle, midenizdeki poliple veya bağırsaklarınızla ilgili değildir. Yakınmanızın kullandığınız depresyon ilaçlarıyla geçmesi de beklenmez. Konu ile ilgili olarak bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmanız halinde sorununuz çözülecektir.

Kronik hepatit B

3 yıldır kronik hepatit B hastasıyım. Dr. Necati Yenice'nin hastasıydım. Hocamızın başına gelen olaydan önce kontrole gitmiştim ve tedavim devam ediyordu. Tedavi sürecini şu şekilde özetleyebilirim; 48 hafta Pegasys kullandım. Tedavinin ilk döneminde Zeffix kullanıp bu ilaca karşı direnç geliştiği için Hepsera kullandım. Askerlik işlemleri için askeri hastaneye gidip tahlil yaptırdım. SGOT:61, SGPT: 109, GGT: 57 çıktı. Tedavi öncesi HBV-DNA 900.000 civarındaydı 1 yıl önce bu değer 40.000 seviyesine kadar düşmüştü. Şu aşamada tedaviye ne şekilde devam etmeliyim. GGT değerinin yüksek çıkmasının anlamı ne olabilir? Teşekkürler.

Lamivudine etken maddeli ilaca direnç geliştiği için adefovir etken maddeli diğer ilaca geçilmiş. Bu ilaca direnç gelişip gelişmediği araştırılmalıdır. Direnç gelişmemişse ilacınıza devam edilebilir veya uygun görüldüğü takdirde ilacınız değiştirilebilir. GGT yüksekliği hastalığınızla veya karaciğer yağlanması ile ilgili olabilir. Bir karaciğer hastalıkları uzmanına yani Gastroenterologa başvurmalı takip ve tedavinizi bu branştan bir hekime yaptırmalısınız. Geçmiş olsun.

Hp için üçlü tedavi

Merhaba hocam. Yaklaşık bir yıldır midemden sürekli rahatsızım. İki defa Hp için üçlü tedavi oldum ama bakteri halen pozitif.şimdi de doktor dörtlü tedavi (tetrasiklin, kolloidal bizmut sitrat, lansoprazol, metronidazol) verdi ama kafama bir şey takıldı. Bizmutun prospektüsünde tetrasiklin ile kullanıldığında onu inhibe ettiği yazıyor. Ne yapayım bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.kolay gelsin hocam.

Midenizde ne gibi bir hastalık var ki ısrarla H. pylorinin yok edilmesine çalışılıyor yazmamışsınız. Konu ile ilgili olarak diğer sayfalarda bulunan Helicobacter pylori başlıklı yazımı okursanız gerekli bilgiyi elde edebilirsiniz. İlaçların birbirini etkilememesi için ayrı zamanlarda içebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Ca 19.9

Merhaba dr bey annemin Ca 19-9 markırı 67 cıktı hastaneye yattı bütün taramaları yapıldı bir şey çıkmadı sadece kolonoskopi yapılmadı, takibe aldılar hastayı siz ne önerirsiniz kolonoskopiyi yaptırsak mı ne dersiniz teşekkür ederim.

Bazı kanserlerin önceden saptanmasına olanak sağlayan Ca değerleri özellikle pankreas, kalınbağırsak, mide, safra kesesi ve kadın organlarına ait kanserlerde ve safra yolları iltihaplarında yüksek çıkabilir. Ancak bazen normal kişilerde de bu değerlerin hafif yüksek olarak çıkabileceği unutulmamalıdır. Anneniz için eksik kalan o tetkiki de yaptırmanız önerilir. Geçmiş olsun.

Helikobakter pilori

İyi günler Nevzat bey, mide yanmalarım ve aşırı gaz şikayetimden dolayı doktora gittim ve endoskopi sonucu - antral gastrit ve helikobakter pilori saptandı. Doktorum bana üçlü tedavi yazdı. Ama siz bir yazınızda gastritte üçlü tedavi kullanmadığınızı söylüyorsunuz. Ben de ikilemde kaldım. Üçlü tedavi kullanmam doğru mu sizce?

Yapılan araştırmalarda üçlü tedavinin kullanılacağı yerler bellidir ve bunu bu köşede bir çok kez dile getirdim. Bu konu ile ilgili olarak diğer sayfalarda bulunan Helicobacter pylori başlıklı yazımı okursanız ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Noduler gastrit

Endoskopi yaptırdım nodüler gastrit çıktı ve C14 üre testi yaptırdım 2. pozitif çıktı bana üçlü 14 günlük tedavi verdiler ondan sora xxxxx mide tableti verdiler kulandım geçmedi ve tekrar C14 üre testi yaptım 1.pozitif çıktı yine xxxxx tablet önerdiler 3 aydır şikayetim hala devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım sayın hocam saygılar sunuyorum.

Gastrit için üçlü tedavi fazla yarar sağlamaz. Bir önceki soruda belirttiğim gibi diğer sayfalarda bulunan Helicobacter pylori başlıklı yazımı okursanız ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Karaciğer hastalığı

USG: karaciğer parankim strüktüründe diffüz heterojen görünüm (parankim hastalığına bağlı), splenomegali, GGT 306, ALT 53, AST 72, ALP 588, hocam ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.

Karaciğeriniz oldukça rahatsız görülüyor. Dalağınız da bu rahatsızlık sonucu büyümüş olabilir. Yapılacak iş muayene ve ayrıntılı tetkiktir. Bir Gastroenteroloji Ünitesine başvurmalısınız. Geçmiş olsun.

Çölyak

Günaydın hocam 2 yıldır çölyak hastasıyım ve 1 yıl önce folic asit yetersizliğine baglı olarak bebebgimi kaybettim o kadar diyetime dikkat etmeme ragmen 5 ay önce tahlil yaptırdım ama degerlerimde fazla bir düşme olmamıştı yaşım 30 ve haklı olarak bebek düşünüyoruz başka ne şekilde nelere dikkat etmem gerek her imkanı degerlendirmeme ragmen dikkat etmem gereken yol varsa bana yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.

Çölyak hastalığında perhizinize dikkat edecek olursanız vitamin ve mineraller açısından bir sorun beklenmez. Azami dikkate rağmen bazı eksiklikler olursa bunlarında tetkikler ile saptanması ve yerine konması mümkündür. Takibinizi yapan Gastroenteroloji Ünitesi bu konuda size yardımcı olacaktır.

Makattan kanama

İyi günler Nevzat bey benim sorum eşimin makatından kan gelmesi her dışkıya çıktıgında kan geliyor çok korkuyorum kanamanın sebebi acaba nedir ve nereye ve hangi doktora başvurmalıyız cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler.

Makattan kanama genellikle hemoroitlere bağlı olursa da çok daha önemli hastalıklarda da bu yakınma görülebileceğinden eşinizin bağırsağına endoskopik olarak bakılmalıdır. Endoskopi tetkiki mutlaka bir gastroenterologun yapması gerektiğini hatırlatırım geçmiş olsun.

Göbek düşmesi

İyi gunler dr bey benim sorum esim icin biz Hollanda'da yasiyoruz bir aydir esim midesinden rahatsiz fakat doktorlar ne olduğunu bulamiyorlar midesinde siskinlik var mide dusmesi mi gobek dusmesi mi biz bilemiyoruz ve doktorlarda bilmiyor iki gune bir ilac veriyorlar yani deneme tahtasi yaptılar kramp gibi esimin soyledigi ne ola bilirsizden yardim bekliyoruz mum kunse telefon acabilirim cevap bekliyorum saygılar.

Mide düşmez, göbek de öyle. Şişkinlik yakınması mideden değil kalınbağırsaktan ileri geliyor olabilir. Yakınmaları bu kadar az yazınca fazla bir yorum yapmak mümkün olmuyor. Orada bir çözüm bulamıyorsanız izinliolarak geldiğinizde bir Gastroenteroloji Ünitesine başvurabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Gilbert sendromu

Merhaba bugün rutin tahlillerimi yaptırdım ve T.Bilirubin,D.Bilirubin tahlillerim yüksek çıktı enfeksiyon doktoru Gilbert hastalığı dedi acaba bu sarılık devamlı ve zararlı bir sarılık mı ve bulaşıcı mı? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Gilbert denilen durumda karaciğer, bir kısım safrayı fazla atamamakta ve bu kanda az miktarda birikmeye neden olmaktadır. Bu bir hastalık değildir dolayısıyla tedavisi de bulaşılıcılığı da yoktur. Gilbert enfeksiyon kliniğinin değil Gastroenteroloji Kliniğinin bir konusudur. Bilginiz olsun.

Dr. Nevzat Aksoy

İç Hastalıkları Uzmanı

Gastroenterohepatolog

Net Endoskopi

0 212 210 48 48

Kaynak: Ekolay

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks