Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Tel takıyorum (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Tel takıyorum (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dt Duygu Karaosmanoğlu ağız ve diş sağlığı ile ilgili sorularınızı yanıtlıyor. Dt. Duygu KaraosmanoğluDiş eti rahatsızlığım var (Sorularınızın...Diş etlerimde siyahlaşma (Sorularınızın Yanıtları)Bebeğimin neden dişleri çıkmadı? (Sorularınızın...Diş etim çok ağrıyor (Sorularınızın... 8 seneden beri tel takıyorum ve dişlerimi düzenli fırçalamıyorum ağzım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Tel takıyorum (Sorularınızın yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 10:51 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Tel takıyorum (Sorularınızın yanıtları)

Dt Duygu Karaosmanoğlu ağız ve diş sağlığı ile ilgili sorularınızı yanıtlıyor.

Dt. Duygu KaraosmanoğluDiş eti rahatsızlığım var (Sorularınızın...Diş etlerimde siyahlaşma (Sorularınızın Yanıtları)Bebeğimin neden dişleri çıkmadı? (Sorularınızın...Diş etim çok ağrıyor (Sorularınızın...

8 seneden beri tel takıyorum ve dişlerimi düzenli fırçalamıyorum ağzım çok çirkin kokuyor. Artık kendi ağzımdan nefret etmeye başladım bana yardım edin.Teşekkürler.

Telleriniz fırçalamayı zorlaştırsa da düzenli olarak fırçalamanız gerekiyor.Ağız kokusunun kaynağı kesinlikle ağız hijyeninizin yetersiz olması.Bunu değiştirebilecek tek kişi sizsiniz.Özel fırçalar yardımıyla tellerin arasını temizleme şansınız da var.Daha düzenli ağız bakımı sorununuza yardımcı olacaktır.

Merhaba, ben diş hekimi olmak istiyorum ama hangi liseyi okuyacağımı bilmiyorum ve üniversite okunuyor mu bana yardım ederseniz çokkk sevinirimm.şimdiden teşekkürlerr.

Liseyi seçerken üniversitede diş hekimliğini okuyabileceğin fen-matematik alanında puan kaybetmeyeceğin bir okul seçmeye dikkat etmelisin.Diş hekimliği eğitimi 5 yıl sürmektedir.Çevrendeki bir diş hekimine danışıp fikir alabilirsin.

Benim sorunum ağzımda çekilmesi gereken üç tane 20lik dişin olması bundan iki sene önce bir tane üst 20lik dişimi aldırdım çok zor oldu tansiyonum çok düştü doktorum çekimi yarıda bırakmak istedi kalbimin duracağından korktu çok zorda olsa bir tanesini aldıra bildim ama diğer üç tanesin nasıl aldıracağım bilmiyorum doktorum ancak bir hastane ortamında çekilebileceğini söyledi son zamanlarda uyutularak diş çekimi hakkında bir şeyler duydum bunun zararı varmı bi de maddi açıdan pahalımıdır onu öğrenmek istiyorum bu arada 32 yaşındayım kronik olarak bi rahatsızlığım yok cevabınız için şimdiden teşşekürler Saygılarımla.

Diş çekimi gibi bir işlem için genel anestezi almanız gereksiz.Diş hekiminizi seçerken bu konuda deneyimli,sizi rahatlatan bir hekimi tercih etmeniz;sizi rahatlatan ortamlarda müzik eşliğinde işleminizi yaptırmanız çok faydalı olacaktır.Biz kliniğimizde çok korkan hastalarımıza psikiyatrımıza danışarak rahatlatıcı bir ilaç veriyoruz ve işlemlerini rahatlıkla gerçekleştiriyoruz.Bu öneriler doğrultusunda hareket ederseniz daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Merhaba ben dun dişimi çektirdim fakat kanama çekildikten buyana durmadı neden olabilir ben 21 yasındayım dişim kırıktı.bilginiz için tesekkrler.

İlk zamanlarda böyle durumlar olabilir.O bölgede pıhtı oluşabilmesi için çok fazla tükürmemeli,çok sıcak yiyecekler yememelisiniz.Ağrı kesici kullanıyorsanız aspirin dışında bir ilaç almalısınız.Yapmanız gerekenler konusunda ve kontrol için hekiminize danışabilirsiniz.

Merhaba.Ben de bir alışkanlık olmuş stres yaptığımda dişlerimi sıkmaya başlıyorum. ve 15-20 gün önce farkına varmadan bu sefer aşırı derecede dişimi sıkmışım ve sol alt ve üst dişlerimi kullananmaz hale geldim.Bu sol taraftan hiç yemek yiyemiyorum ağrı yapıyor. su içtiğimde sızlıyor... hakkında yardımlarınızı diliyor.teşekkür ediyorum.

Bu çok ciddi bir sorun.Mutlaka bir gece plağı kullanmanız gerekiyor. Sağlığınız açısından da stresinizi yenmelisiniz.

En kısa zamanda bir diş hekimine danışmanız gerekiyor.Gerekli görülürse TME(Temporomandibular Eklem) konusunda uzman bir hekime de yonlendirilebilirsiniz.

Dokuz aylık bebegimin dişi siyah lekeli çıkıyor bizi bu konuda bilgilendirebilimisiniz.

Demir preparatlarını çok kullanan bebeklerde dişte renklenme olabiliyor.Fakat görmeden net bir şey söylemek zor.Bebeğinizin dişlerini onu besledikten sonra bir gazlı bez veya tülbent yardımıyla silin.Ağzında besin maddesi veya şekerli süt gibi yiyeceklerle uyumasına izin vermeyin.Demir preparatı konusunda da çocuk doktorunuzla tekrar görüşebilirsiniz.

Hocam merhabalar. Ben Avusturya'dan arıyorum.. Benim problemim şu; alt ön 6 dişim diğerlerinden daha uzun olduğu için,özellikle s ş c j ç z harflerini kullanmakta zorluk çekiyorum,hışıltılı çıkıyor.Ben tiyatro oyuncusuyum,kelimelerin artikülasyonu benim için çok önemli.. Acaba ben bu ön alt 6 dişimi kestirmek istersem tıbbı bir sorun yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.

Dişlerinizi tamamen kestirip kuron kaplattırmamalısınız.Sizi görmeden net bir şeyler söylemek zor ama belki çok ufak zımparalamalar ve aşındırmalarla bile sorununuz çözülebilir.Eğer çok fazla aşındırma gerekiyorsa ve hassasiyet oluşabilecek gibiyse,laminate veneer yöntemi uygulanır.Bu yöntemde dişin ön yüzeyi ve kesici kenarları hafif aşındırılarak yeni bir form oluşturulur.Laminate veneer konusunda uzman bir diş hekimine danışmanız gerekmektedir.

Merhaba Duygu Hn. Ben 22 yaşındayım.1 hafta önce dişlerime tel taktırmak üzere Ortadonti Doktoruna gittim ve işlemlere başlamadan önce Panaromik Röntgen çektirdim.Röntgende 20' lik dişimin sağ alt kök dişlerimin altında yan şekilde durduğunu ve ön alttaki dişlerimi çaprazlaştırıldığı söylenildi.Size sorum ilk olarak ;20 lik dişimi çektirmeli miyim, bir risk varmı?2. olarak ortadonti için tel taktırmalı mıyım?(Tedavinin 3 yıl süreceğini söylediler). Teşekkür ederim.

Bu tür gömük kalan ve yan dişlere baskı yapan 20 yaş dişleri rutin olarak alınmaktadır.için faydalı olacaktır.Ortodontik tedavi uzun süreli bir tedavidir.Siz kendinizi bu konuda sabırlı görüyorsanız yaptırabilirsiniz.Sonuç olarak hoş bir görüntüye ve iyi bir ağız-diş sağlığına kavuşacaksınız.

1 yaşında oğlum var henüz diş çıkarmadı herhangi bir ilaç önerir misiniz?

Bunun için kullanılan bir ilaç yok.Bazı bebeklerde diş sürmesi gecikebiliyor.En az bir 6 daha bekleyebilirsiniz.Eğer hala hiçbir şey yoksa çocuk doktorunuzla ve bir çocuk diş hekimine(pedodontist) danışmanız gerekir.

Kardeşimin nefesi ağır kokuyor dişlerini fırçalıyor fakat yinede sizce ne yapmalı?

Diştaşı varlığı veya yapılması gereken dolguları varsa bunlar kokuya neden olabilir.Ayrıca dilin üstünü fırçalamak da ağız kokusu için faydalı olmaktadır.Eğer ağız hijyeni çok iyiyse sindirim sistemiyle ilgili bir sorun olabilir.Yine de bir diş hekimine danışması faydalı olur.

İyi günler diliyorum öncelikle.Bir yaşında kızım var ve neredeyse ağzındaki tüm dişleri tatamlanmış gibi.sorum ise ön dişlerinde kararmalar oldu.Nedenini merak ediyorum.Çok düzenli olmamakla beraber bir şişe ferroZinc adlı kan şurubunu kullandık.Bir de zyma flour kullanıyoruz. Teşekkürler.

Demir preparatları dişlerde renklenmeye neden olabiliyorlar.Bu lekeler fırçalandığı zaman çıkabilirler.Zymaflour'u biz tavsiye etmiyoruz.Ağız bakımına dikkat ediyorsanız bunu kullanmasına hiç gerek yok.Doktorunuza tekrar danışıp bu preparatların alımını yeniden değerlendirmesini isteyebilirsiniz.

Slm.30 yaşındayım.sol üst çenemin en arkakısmındaki dişin bir kısmı çıkmış diğer kısmı damak içinde hala her zaman olmasada o dişimde ve akabinde takip eden sol üst çenemdeki dişlerim üst damağımın orta kısmındaki dişlere kadar şiddetli oluyor.daha snr bu ağrı sol alt damağıma iniyor ve oradaki dişlerim ağrıyor yani gezginci bir ağrı.acaba bu ağrılar çıkış yeri dar olan sol damaktaki en sondaki yarısı çıkmamış dişimden mi kaynaklanıyor.birde 1,5 yıl antipiskotik ilaç kullandım bu nedenle diş çekimi sırasında istenilen bir uyuşma sağlanamıyor acaba genel anestezi ortamında mı aldırmalıyım? Teşekkürler.

Yarı gömük kalmış 20 yaş dişleri böyle sorunlara neden olabiliyor.Diş çekimi sırasında anestezi ile uyuşma sağlanamıyorsa hekiminiz size başka seçenekler önerecektir.Cerrahi konusunda uzman bir diş hekimine danışmanız gerekmektedir.

Merhaba benim dolgulu dişimin dıştan görünmeyen yarısı kırıldı kökten.doktor idare etmemi söyledi ancak köprü yapılabilirmiş o dişim çekilerek.Benim şikayetim dilimde yanma var asit varmış gibi ve sanki uyuşturulmuş gibi dilim bunun nedeni nedir teşekkürler.

Sizi görmeden net bir şey söylemek zor ,ama diş çekimi düşünülecek en son nokta.Dişiniz kanal tedavi ile kurtarılamayacak ve üzerine bir restorasyon yapılamayacak gibi kırıldıysa çekim düşünülebilir.Bunu değerlendirmesi için bir kanal tedavisi uzmanına danışmanız gerekir.Dilinizdeki yanma dişin dilinizi tahriş etmesi ve yaralamasından kaynaklanıyor olabilir.O bölgeye en azından bir geçici dolgu konması sizi rahatlatabilir.

Ön üst dişimin arka tarafına dolgu yaptırdım. dolgu yaptırdığım dişten itibaren sona doğru hepsi ağrımaya başladı ve dişetlerimde de ağrı var. diş hekimine gittim ilaç verdi. ilaçları kullandım iki ay kadar ağrı hissetmedim. ancak yeniden ağrı başladı. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.

Sizi muayene etmeden net bir şeyler söylemek zor.Ağrı dolgulu dişinizden veya başka bir dişten kaynaklanıyor olabilir.Başka bir diş hekimine daha danışmanız gerekir.

Merhaba benim yirmilik dişlerimden 2 si çıktı diğeri etin içinde kemiğin altında dendi ve şu anda çok ağrı yapıyor ve kanıyor aldırmamın sakıncası olur mu?kendisinin çıkma ihtimali var mı?

Kesinlikle aldırmalısınız,hiçbir sakıncası olmaz.Dişiniz süremediği için enfeksiyona ve ağrıya neden oluyor.Cerrahi konusunda uzman bir diş hekimine danışmanız gerekiyor.

Merhaba, Dişlerimde herhangi bir sorun yok ancak diş etlerimde özellikle sabah uyandığımda kanama meydana geliyor bunun sebebi ne olabilir? Tedavi mi edilmeli yoksa benim yapabileceğim müdahaleler var mı? Teşekkür ederim...

Sabahları dişlerinizi fırçalarken olan bir kanamadan bahsediyorsunuz sanırım.Diştaşınız olabilir.Görmeden net bir şey söylemek zor.Bir dişeti uzmanına(periodontolog) danışmanızı tavsiye ederim.

Merhaba; üst arka çürük dişim için gerekeni yapmak istiyorum ama bende çene kilitlenmesi ve ağız açılımı normal değil kısaca TME hastasıyım ağzımı uzun süre açınca ağrı yapıyor, bu yüzden diş hekimine gitmeye korkuyorum eklem tedavisi gördüğüm halde aynı bu durum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum dişim için ne yapılır. Çene ekleminde herhangi bir sorun olur mu . ilginiz için teşekkürler.

TME konusunda tedavi görüyseniz ağız açıklığında biraz gelişme olması gerekir.Ama bir gelişme kaydetmiyorsanız tedavide sizin katılımızla ilgili veya tedavi şekliyle ilgili bir sorun olabilir.Bu konuda biraz gelişim gösterirseniz dolgunuz sizin de durumunuz göz önünde bulundurularak uygun bir şekilde yapılabilir.Tekrar TME konusunda uzman bir hekime danışmanızı tavsiye ederim.

Selam benim sorunum şu kızımın dişetinde içi su dolu baloncuklara benzeyen şişlikler çıkıyor sebebini ve tedavi yollarını öğrenebilir miyim bu arada kızım 7 yaşında hoşçakalın.

Muayene etmeden kesin bir şey söylemek mümkün değil.Bir çocuk diş hekimine(pedodontis) danışmanız gerekir.

Eşimin dişinde kist meydana geldi ameliyat olması gerekiyor ama kanal tedavisini yaptılar eşimin yüzü aşırı şişme meydana geldi artı bir dişini kaybedecek dediler şimdi bize 8 adet iğne verdilere iltihap kurutmak için günde iki tane vurulması gerekiyormuş ve ameliyatı kulak burun uzmanı yapacakmış sizce bunlar doğrumu teşekkürler.

13 aylık bebeğimin süt dişleri gri.Bunun nedenini merak ediyorum. Buy bir hastalık belirtisi midir? Neler yapabiliriz? Yanıtınız için şimdiden teşekkürler.

Hamileliğiniz döneminde ateşli bir hastalık geçirmiş veya tetrasiklinli antibiyotik kullanmış olabilirisiniz. Yapabileceğiniz bir şey yok. Sut dişleri gri renk diye mutlaka daimi dişleri de gri olacak diye bir şey yok.

Creadenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Valikonağı Cad. YKB Vakıf Binası

No 173 D11/1

Nişantaşı-Istanbul

Tel: 0212-2912920-21-22

www.creadenta.com[/b]

info@creadanta.com

Kaynak: Ekolay

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks