Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Kronik karaciğer hastalığı (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Kronik karaciğer hastalığı (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hocam saygılar. 6-7 senedir kronik hepatit-B hastasıyım ve halen tedavi görüyorum. 4 ay interferon, bir ara zeffix ve 3 yıldan buyana hepsera kullanıyordum. Ama şimdi vücut ilaca bağışıklık kazandığı için başka bir tedavi yada ilaç uygulanacak. Benim soru, ben bedenen ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Kronik karaciğer hastalığı (Sorularınızın yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:07 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Kronik karaciğer hastalığı (Sorularınızın yanıtları)

Hocam saygılar. 6-7 senedir kronik hepatit-B hastasıyım ve halen tedavi görüyorum. 4 ay interferon, bir ara zeffix ve 3 yıldan buyana hepsera kullanıyordum. Ama şimdi vücut ilaca bağışıklık kazandığı için başka bir tedavi yada ilaç uygulanacak. Benim soru, ben bedenen çalışan bir işçiyim. Acaba özürlü raporu alabilir miyim? Vergi indirimi ve erken emekli imkanlarından faydalanabilir miyim? 17 yıl prim günüm var. Teşekkür ederim.

Kronik B hepatitli bir kişi tedavi altında iken bedenen tüm fonksiyonlarının normal olması beklenir. Kullanılan ilaçlara direnç gelişirse yeni bir ilaca başlanarak karaciğer fonksiyonları yine normale döndürülür. Bu nedenle hepatit B'ye bağlı karaciğer hasarı ileri derecede değilse (yani siroz gelişmemişse) ağır işler dışında tüm işleri yapabilirsiniz. Yazınızdan hastalığınızın ileri olduğuna dair bilgi edinmediğimden yani karaciğer değerleriniz normalken vergi indirimi gibi bir düzenlemeden yararlanabileceğinizi sanmıyorum. (Özürlü raporu alacak olursanız bu durumun mevcut işinizi kaybetme riski taşıdığını da belirtmeliyim). Yine de bu gibi teknik bir konuda büyük bir hastanenin sağlık kuruluna başvurmalı ve sağlık durumunuz gözden geçirilmelidir. Burada karaciğerinizin son durumu değerlendirilecek ve ona göre karar verilecektir.

Karaciğerde sertleşme

Diz kapaklarımda ağrı var yorgunluk karaciğerimde sertleşme var ne yapmalıyım? Sağ kaburgamda ağrım var. Doktor korkacak birsey yok diyor? Bir de ben yurt dışındayım. Tesekkürler.

Karaciğerde sertleşme ile ne anlatmak istediğiniz anlaşılmıyor. Diz kapaklarında ve sağ kaburgada ağrı ve halsizlik gibi birbirlerini pek tamamlamayan yakınmaları yorumlamak mümkün değil. Yakınmalarınızı, yapılan tetkikleri ve sizi gören hekimin ne önerdiğini yazmalısınız.

Ağrılarım var

Hocam benim popomun icinde yanmalar düzensiz dışkılama, gaz, sişkinlik midede yanma kuyruk sokumunda agrı da var. Gecen aylarda endometriyosizden ameliyat oldum. Bu ağrılardan yakınmalardan depresyonlara girdim. Neden diye bir türlü bulamıyorum, ne yapabilirim, nereye basvurmalıyım? Almanya'da yaşıyorum, dr lar psikolojik diye ilgilenmiyorlar bile halbuki psikolojimi bozan bu, uzun süredir çektiğim ağrılar, ne olur cevap yazın bana.

Anlattıklarınız hemoroit ağrısına veya bağırsak spazmına benziyor. Ağrılarınızın kökenine inilmeden yani bu konuda derinlemesine tetkik yapılmadan yakınmalarınızı strese bağlamak, psikolojik diye nitelendirmek doğru değildir. Ayrıntılı olarak tetkik edilmelisiniz. Yapılacak tetkikler sonunda bir hastalık bulursa tedavi edilecektir. Bulunmaz ise o zaman psikolojik kökenli durumlar gözden geçirilecektir. Bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.

Açlık hissediyorum

İyi gunler, doktor bey benim sorum şu: yemek yedikten sonra tok olmama rağmen karnımı çok aç hissediyorum. Acaba neden midemde bir asit sorunu olabilir mi? Şimdiden tesekkurler.

Sürekli açlık hissinin nedenleri organik (organlara bağlı) veya psikolojik olabilir. Şeker hastalığından mide boşalmasında hızlanmaya kadar çok sayıda durumda açlık hissi oluşabilir. Öncelikle bir İç Hastalıkları Uzmanınca tetkik edilmelisiniz.

Merhabalar. Son zamanlarda sol kaburga altı yan tarafımda bir batma ve acıma hissi var ve bu sürekli arz ediyor bu nedir ve ne yapmalıyım?

Sol kaburga altındaki ağrılarda yapılacak muayeneden sonra kalınbağırsak, dalak, akciğer ve böbrek hastalıkları araştırılmalıdır. Bir İç hastalıları Uzmanına başvurmanız yeterli olacaktır. Geçmiş olsun.

Pangastrit

Merhaba. 26 yaşındayım. Yaklaşık 15 gün önce aşırı mide bulantısı ve ağrısı şikayetiyle doktora gittim. 2 gün hast. serumla beslendim kan tahlillerim iyi olmasına rağmen CRP sonucum 29,6 dı.şikayetlerim devam ettiği için doktorum endoskopi yaptıttırdı. Çünkü 9 gün hiç bir şey yememiştim. pangastrit ve bulbit çıktı. Şimdi nidazol, gaviscon, emedur ve lansor kullanıyorum. bunlar tedavim için yeterli olur mu?

Halen kullandığınız ilaçlarla yakınmalarınız geçmiş ise sorun yok elbette. Aksi halde anlattığınız yakınmalar ve hastalığınızın seyrine bakarak aradan geçen süre içinde yapılanlar ve uygulanan tedavi değerlendirildiğinde yeniden gözden geçirilmenizi öneririm. Bu gözden geçirmeyi de mutlaka bir Gastroenteroloji Uzmanı yapmalıdır. Böylece gereksiz tetkik ve tedavilerden korunmuş olursunuz. Geçmiş olsun.

Mide endeskopisi sonucu: iltihabi hücre infiltrasyonu izlendi.glandlar antral tiptedir. yüzyde mukus içinde h.pylori tipinde mikroorganizma mevcuttur. klinik bulgular ve tanı:ERİTEMATÖZ ANTRAL GASTRİT/EROZİV BULBİT TANI:KRONİK SÜPERFİSYEL GASTİRİT

Yukarda midenizle ilgili tetkik sonucunu yazmışsınız ancak hekimin size ne dediğini ve neyi öğrenmek istediğinizi yazmamışsınız. Yakınmalarınızı anlattığınız ve endoskopinizi yapan hekiminize sorularınızı sormalısınız.

Yemek borusu mide arasında şişkinlik arada ağrı var. Çok gaz oluyor, lansor kulandım ama geçmedi. Zor tuvalete çıkıyorum. Ağrı var. Saygılarımla.

Kabızlık ve midede sancı ile şişkinlik olduğuna göre gastroenterolojik olarak tetkik edilmelisiniz. Önce muayene edilmeli ve sonra endoskopi yaptırmalısınız. Endoskopiniz Gastroenteroloji Uzmanı tarafından yapılmalıdır. Sağlıklı günler diliyorum.

Zayıflık

Sorunum çok zayıf olmam. 17 yaşındayım ama 40 kiloyum ne yaptıysam kilo alamadım. Birçok doktora gittim, gerekli tetkikler yaptılar ama hiç birşeyim olmadığını söylediler. Her yemektende yiyorum ne yapmam gerek? Şimdiden teşekürler.

Tüm tetkiklerinizin yapıldığına eminseniz yani bir sağlık sorunu yok ise kilo almak için (dengeli beslenmeyi koruyarak) çok yemek (mümkünse günde 4 öğün) gereklidir. Sağlıklı günler diliyorum.

Dr. Nevzat Aksoy

İç Hastalıkları Uzmanı

Gastroenterohepatolog

Net Endoskopi

0 212 210 48 48

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks