| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Sabirsizlaniyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız S.Ö. 22 Y - Belçika merhabalar esimle severek evlendik fakat ailem buna karsi oldugundan ona kactim. Ve iste derlerya seven kör olurmus dogruymus. Ben Belcikada dogdum büyüdüm o ise Istanbulda yasiyordu ve benden 10 yas büyüktü ve bu yüzdende ailem ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() S.Ö. 22 Y - Belçika merhabalar esimle severek evlendik fakat ailem buna karsi oldugundan ona kactim. Ve iste derlerya seven kör olurmus dogruymus. Ben Belcikada dogdum büyüdüm o ise Istanbulda yasiyordu ve benden 10 yas büyüktü ve bu yüzdende ailem evliligimize karsiydi. Kacmayi aslinda düsûnmüyordum ama bir anda oldu iste ve ben ucaga bindigim gibi kendimi sevdigim adamin yaninda buldum. Evlenmemiz ani oldugundan ben hic bir sekilide korunmuyordum birde esimin asiri derecede cocuk sevgisindende kaynaklaniyordu. ama ben hic tahmin etmezdimki bu kadar cabik hamile kalayim. O ay adetim olmadi hemen test yaptirdik ben cok merak ediyordum ve test negatief cikti yani hamile degildim. Esim ise cok üzülmüstü sanki doktor ona asla bebegin olmayacak demisti. Ardindan 2 hafta sonra adetim oldu ve ondan sonrada hamile kalmisism. Bu kez adetim geciktiginde esime söylemeye ilk önce cesaret edemedim cünki belkide yine hamile degildim ve cok üzülecekti. Bir gün cok kötü disim sanciyordu ve disciye gittik. disci tam igneyi vuracaktiki "ben hamileyim" dedim onun igneyi cekmesiyle esimin gözlerindeki saskinlik halen gözlerimin önünde. evet hamileydim ve bunu ona ilk garip bir ortamda söylemistim. Ama bu arada ben hamile oldugumu bilmeden bir sürü agri kesici almistim nedenini hic bilmiyorum ama hamile olabilecegim hic aklima gelmiyordu nedense. Hamile kaldiktan sonra kendi kendime bu durumu kabul edemedim. Cok kötü disim sanciyordu ve ben hic bir agri kesici alamiyordum buna katlanmak zorundaydim. üstüne üstelik hayel edipte hamile kalmamistimki. Bu bebegi aldirmak istedim esim ise sürekli karsi cikti. Ben buna hazir degildim daha henüz yeni evlenmistik daha evimizi bile kurmamistik ve ben ailemden cok uzaktaydim. Bu begei kesinlikle istemiyordum aldirmaliydim ama her gecen gün esim beni oyaliyordu bense sürekli istemiyorum diye agliyor kavgalar ediyordum. asil sebebim ise yeni hamile kaldigimda aldigim agri kesicilerin bebege bir zarar vermesiydi. ben daha anne olmaya hazir degildim kaldiki belkide sakat bir bebek dünyaya getrecektim bu olamazdi kesinlikle hazir degildim buna... Ardindan doktor bebegimizin cok saglikli oldugunu ve bir kiz dünyaya getirecegimi söylediginde onu öyle kipirdarken gördügümde inanamadim ve ilk kez sevincten göz yasi döküyorum. Bukez icimde inanilmaz bir sevinc duygusu vardi ben bir kiz cocugu annesi olacaktim bu müthis birseydi. Benim kanimdan benim canimdan cikacak olan bir kiz... icim icime sigmiyordu artik onu cok istiyor cok seviyordum. 19 mart 2003 tarihinde Türkiyeden Belcikaya ailem yanina geldim dogum icin. Ben kendim Belcika vatandasi oldugum icicn bebegimiinde benle ayni haklara sahip olmasini istedim. Ancak dogumda esimin yanimda olmayacak olmasi beni cok üzüyor. Dogumda onun elini sikmak isterdim kordunu onun kesmesini isterdim ve ilk kucaga alaninda onun olmasini.. Maalesefki esim bir sporcu ve genclik ve spor bayrami yaklastigindan gelemiyecek. Doktorlar dogumumun 30 mayista olacagini söylemisti Türkiyede. ANcak burada ortaya ciktiki rahim agzim cok kücükmüs ve bebegim erken dogacak. Doktor bana yatmayi dogumu geciktirmeyi önerdi. Aradan 1.5 hafta gecti halen dogum olmadi cok sükür. Bebegim suanda 34 hafta 6 günlük yani 1 hafta daha dogum olmadiktan sonra artik hic bir problem olmayacak kovöze bile koymayacaklar.. Insallah bebegim prematüre dogmaz onu hastaneden direk eve götüre bilirim ondan ayri kalma düsüncesi bile simdiden benim icicn cok zor geliyor ona cok alistim ve onunla gurur duymaktayim. Cünki bu kadar zorluga rahmen o bir sürü sikintiya katlandi maasallah diyorum sürekli cok güclü bir bebek oldugunu ispat etti. Sagligi cok cok iyi doktorum ona mincik caddi annenmi cektin babanami neden bu kadar acele ediyosun? Neden bu kadar kipir kipirsin diyor. Bilmiyorki anneside bir prematüre bebk 1 kilo 800 gram dogmus acele etmis dünyaya gözünü acmaya bir koc burcu oldugundan olsa gerek, babsina gelince hareketide ondan olsa gerek ya basida bir taekwondocu.. Dogumumu günler kaldi ve ben artik iyice sabirsizlaniyyorum onu cok merak ediyorum Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin.. Bütün anne babalara temennim budur. .. Saygilar Selma [/b] Üyelerimizden gelen tüm öyküler Siz de öykünüzü gönderin Geri 10 Şubat 2008 Saat: 14:20 UYARI Çin Malı ürünlere dikkat ! Unutmayın! Çalışan anne adayları: Doğum öncesi iznine ayrılmak için yapmanız gereken işlemleri unutmayın Kaynak: Dr. Mumcu
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Sabirsizlaniyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız S.Ö. 22 Y - Belçika merhabalar esimle severek evlendik fakat ailem buna karsi oldugundan ona kactim. Ve iste derlerya seven kör olurmus dogruymus. Ben Belcikada dogdum büyüdüm o ise Istanbulda yasiyordu ve benden 10 yas büyüktü ve bu yüzdende ailem ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi