| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kendi telkinlerimizRehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız kendi telkinlerimiz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bi kaç haftadır telkinli mp3 leri dinliyorum olumlu sonuçları oldu tesekkur ediyorum. merak ettiğim sey biz kendi telkinlerimiz olusturup bazı müzik programları yardımıyla kaydedip dinlesek sonuçları olumlu olurmu.... TEŞEKKÜRLER... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ![]() merak ettiğim sey biz kendi telkinlerimiz olusturup bazı müzik programları yardımıyla kaydedip dinlesek sonuçları olumlu olurmu.... TEŞEKKÜRLER
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() olur elbette neden olmasın... benzerlerini bizlerde yapmaktayız... ama diğer telkinleri ihmal etme.. nedeni ise subliminal olarak direk bilinçaltına gitmekte böylelikle bilincin değişime aşırı direnç göstermiyor... ve daha kolay yol katediyoruz... http://hayatimdegisti.com/forum/nede...r-t1360.0.html bu linkte görüşlerimiz var bu konu ile ilgili bir bak istersen... olumlamalarımızı söylerken henüz bilinçaltımız buna hazır değil ise sürekli duyduklarına karşılık sana cevap verir konumda oluyor.. onun direncini kırmak için öğrendiklerimizi bir bütün halinde uygulamak en iyisidir.. ayrıca olumlamalarımzı hazırlarken dikkatli olmamız gerekir çünki bilinçlatına yeşerecek tohumlar atıyoruz.. ne biçeceğimizden emin olarak ekme işlemini yapmalıyız.. sevgiler...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() shamanic yazılarını zevkle okuyorum:) olumlamalar ile ilgili detaylı bilgi içeren bir link varmıdır ..yanlış kalıpları bilinçalıtımza kaydetmek istemeyiz....ve bir konuda sormak istediğim bir şey var tabi ki burdan ne kadar doğru olur bilemem....ayrıldığımız sevgilimizi geri çağırabilme şansımız varmıdır:)...özgür irade mi söz konusu yoksa bizi sevdiğine inandığımız bir ışık var ise çaba vermeli mi yoksa bırak giden gitsin mi demeli..çok kararsızım ..ya da ben hala gerçeği mi görmek istemiyorum..kafam çok karışık..yardım edermisin eminim benim durumumda olan kişiler vardır..:)...doğru kişi olup olmadığını anlayabilirmiyiz...??...olumlamalarımızı nasıl yapmalıyız...şimdiden çok teşekkürler ...sevgiler:))
__________________ Kardeşim sen düşünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemik<br /><br />Gül düşünürsün, “Gülistan” olursun<br /><br />Diken düşünürsün, “Dikenlik” olursun.<br /><br />Mevlâna |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar led.. biraz geç olmuş kusura bakma lütfen.. yaz dönemi dolayısıyla aralıklı olarak girebiliyorum foruma.. olumlama konusunda ki detaylar için bilinçaltı bölümüne eklediğim tezahür sanatını inceleyebilirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t5996.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t7902.0.html çekim yasası vb. çalışmalarda üzerinde durulan konu aynı frekansta olan enerjilerin yanyana geleceğidir.. sevgilimiz eşimiz ailemiz evladımız bile olsa aynı frekanslarda değil isek yaptığımız çekmin bir işe yaramadığı konusunda hayıflanmaya başlayacağız.. yağ ile su birbirine karışmaz.. ya su olacağız ya yağ .. değişim kendimiz içindir.. başkalarını değiştiremeyiz.. iyilikleri için dahi olsa sadece yol gösterip önerilerde bulunabilir bunlardan da önemlisi örnek olabiliriz.. her bireyin etrafı "ol"duğu gibidir.. dışımızdaki "ol" maya çalıştığımız halimizin yansımasından bahsetmiyorum.. içimizde "ol"duğumuz gibi olandır etrafımız.. biraz akışa güvenmek gerekir.. ayrılmış olmanızında yaşamınıza kazandırdıkları vardır.. bana dönsün diye olumlamalar yapıp enerji göndereceğimize neden ayrıldık ve nasıl telafi edilebilir gerçeklerinin üzerinde durarak hareket etmek gerekir.. eğer iki kişiden biri yaşamına yeni bir yol çizmek istiyorsa .. giden kalan ile mutlu değil ise ve kalan gideni gerçekten seviyorsa.. onun mutlu olması için onu özgür bırakması gerekmez mi.. eğer bırakmak istemiyorsa o zaman bir diğer soru geliyor akla.. gidenin geri dönmesini ondan ziyade kendi mutluluğumuz için mi istiyoruz.. biz onunla mutlu olduğumuz için mi yanımızda olmasını arzu ediyoruz.. peki bunun adı sevgi midir ... bencillik midir.. ya da gidişi kabullenmeyip hırsa dönüşmüş duygu yansımalarımız mıdır.. olaya değişik bir açıdan bakarsak; şu anda çok mutlu olduğunuz bir birlikteliğiniz var.. adeta diğer yanınızı bulmuşsunuz.. her şey mükemmel.. ama o da ne.. eski sevgiliniz sizden vazgeçmemiş.. olumlamalar .. çekim yasaları.. v.b bildiği ne varsa sizin üzerinizde uyguluyor.. olması gereken bu mudur acaba.. ayrıldığınız noktada belki hayat her ikiniz içinde harika süprizler hazırladı.. sen ayrılık noktasında takılı kalmadığın için diğer yarım dediğin kişiyi bulurken.. o çalışmalar yaparak senin kendisine geri döneceğin umuduyla kendi yol arkadaşı karşısına çıksa bile farkedemedi.. ve son olarak benzer konularda hep verdiğim cevap; ben olumlamaların da ötesinde çok farklı enerji sistemleri ile çalışabilmekteyim.. eşim ile 8 yıldır birlikteyiz.. bu süreç her zaman lalalala diye geçmedi.. benim ya da onun hataları da oldu.. yanlışlarımızda.. ama tek bir tartışmamızın arkasından onun kararını etkileyecek her hangi bir enerji çalışmasında bulunmadım.. yaptığım çalışmalar daima kendimin en yüksek hayrını gözeterek oldu.. dolayısıyla kendinimiz için yapacağımız çalışmalardan daha kısa sürede kalıcı sonuçlar elde ederiz.. her birey kendi seçtiği kararların sonuçlarını yaşama özgürlüğüne sahiptir.. ve yaptığımız her şey mutlaka bize geri döner.. sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız kendi telkinlerimiz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bi kaç haftadır telkinli mp3 leri dinliyorum olumlu sonuçları oldu tesekkur ediyorum. merak ettiğim sey biz kendi telkinlerimiz olusturup bazı müzik programları yardımıyla kaydedip dinlesek sonuçları olumlu olurmu.... TEŞEKKÜRLER...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi