14-09-2009, 10:34 PM
|
#2 (permalink)
|
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BİR SORUM OLACAK Alıntı: mathgul Nickli Üyeden Alıntı
MERHABA
TELKİNLERİ YOĞUN OLARAK 2 GÜNDÜR DİNLİYORUM.TÜM YORUMLARI OKUDUM GİBİ. AĞLAMA İSTEĞİ OLUŞTU GİBİ. ACABA SUÇLULUK TELKİNİNİ ÇIKARIP YERİNE SOSYALLİK ARTIRICI TELKİNLE DEVAM ETSEM NASIL OLUR | merhaba; Bu tür dalgalanmalar telkinleri dinleyen kişilerde görülebiliyor.Ağlama isteği oluşması doğru yolda olduğunun bir göstergesi bence Telkinlerin olumlu etkilerini yaşamaya başladığının bir kanıtı,yani bilinç altındaki o derinlere saklanmış duyguların artık açığa çıkmaya başlıyor ve yavaş yavaş onların hepsinden kurtulmaya ve onların yerine iyi güzel olan şeyleri koymaya başlayacağının bir göstergesi.... Lütfen telkinlerini dinlemeye devam et,dinlemeyi yarıda bırakıp başka bir telkine geçersen o ana kadar kat ettiğin yolu sıfırlamış olursun. Benim tavsiyem 2 hafta boyunca sadece güven ve suçluluk duyguları telkinini arka arkaya sitede anlatıldığı şekilde dinlemen ve ancak bu süre sonunda yeni bir telkin eklemen. Telkinlerin gerçek anlamda başarılı olabilmesi için bu gerekli.Forumun rehber bölümünde bunu çok güzel cümlelerle açıklamış moderatör arkadaşlarımız. Çünkü biz telkinleri dinleyerek yıllarca edindiğimiz alışkanlıklar sonucunda bilinç altımızda oluşan olumsuz kalıpları kırmayı amaçlıyoruz,sende hak verirsin ki bu 2 gün dinlemeyle kırabileceğimiz bir şey değil malesef. O yüzden lütfen sabırlı ol ve 2 haftalık sürenin dolmasını bekle,yaşadığın değişimlere sen bile şaşıracaksın... Mutluluk dolu günler ve bilinç altındaki olumsuz kalıplardan kurtulmuş olduğun bir hayat diliyorum |
| |