Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Diğer Sorularınız

Uyarılar

Skript metinlerini okumak gerekli mi ?

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Skript metinlerini okumak gerekli mi ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba, kafamdaki bir çok soru rehber kısmı sayesinde cevaplandı, ancak maaalesef, onca uğraşmalarıma rağmen, şu anda aklıma takılan sorumla ilgili herhangi bir bilgiye rastlayamadım, gözümden de kaçmış olabilir tabi müzikleri dinlerken, ayrıca örneğin her gün bir kereye mahsus olmak üzere ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

Skript metinlerini okumak gerekli mi ?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-05-2008, 09:56 AM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
noxonline is an unknown quantity at this point
Standart Skript metinlerini okumak gerekli mi ?

Merhaba,

kafamdaki bir çok soru rehber kısmı sayesinde cevaplandı, ancak maaalesef, onca uğraşmalarıma rağmen, şu anda aklıma takılan sorumla ilgili herhangi bir bilgiye rastlayamadım, gözümden de kaçmış olabilir tabi

müzikleri dinlerken, ayrıca örneğin her gün bir kereye mahsus olmak üzere skript metinini okumak gerekli midir?

teşekkür ederim şimdiden cevabınız için

sağlıcakla

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 29-05-2008, 10:01 AM   #2 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Skript metinlerini okumak gerekli mi ?

selamlar. ben 1 ay gibi bir süredir üyeyim fakat hiçbir telkin metnini okumadım. okumadığım için zararı olduğunu sanmıyorum.

doğa versiyonlarında telkini duyabiliyorsunuz vurgulu bir okuma super . ama siz bilirsiniz, isterseniz okuyun.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-05-2008, 10:25 AM   #3 (permalink)

Alıntı:
Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
selamlar. ben 1 ay gibi bir süredir üyeyim fakat hiçbir telkin metnini okumadım. okumadığım için zararı olduğunu sanmıyorum.

doğa versiyonlarında telkini duyabiliyorsunuz vurgulu bir okuma super . ama siz bilirsiniz, isterseniz okuyun.
öncelikle teşekkür ederim cevabınız için.
zarar anlamından ziyade, okursak daha mı faydalı olur diye aklıma takıldı veya fark etmez mi?

Doğa versiyonları beni daha çok cezbetti ve onları dün akşamdan beri dinlemeye başladım, ancak telkinleri maalesef duyamıyorum, ki rehberden bunun pekte önemli olmadığını öğrendim (arada sırada sanki bir ses duyar gibiyim aslında )

değişim olabileceği konusunda nötr olmakla birlikte, çokta heyecanlandım, acaba gerçekten faydasını görecek miyim diye
Alt 29-05-2008, 10:40 AM   #4 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

ewet pek önemli değil duymak yada duymamak. bilinçaltımız herşeyi duyduğu için belirli bir zaman sonra zaten duyacaksınız. yani herhangi bir şekilde duyamıyorum diye üzülmeye yada bir problem olduğunu düşünmeye kalkmayın. bunlar normal. super ben sadece doğa versiyonunda duyabiliyorum o da hangisi olduğunu şuan hatırlayamadım. bilinçaltına bırakın derim. o herşeyi halleder. bizim iyiliğimiz için çalışıyor. super

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-05-2008, 11:14 AM   #5 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar noxonline..

scriptler ne dinlediğimizi bilelim.. bilinçaltımıza hangi mesajlar veriliyor.. bilgimiz olması için yayınlamakta..

subliminal telkinlerin en büyük avantajı her hangi bir sabit uygulama yapmaksızın tv seyrederken kitap okurken v.b
telkinleri dinleyebilmemiz..

okumamanız bir dezavantaj sağlamaz.. ben ilk dinlemeye başladığım zaman ne dinliyorum diye okumuştum..
daha sonrada bir kaç kez script içlerinden soru yönelten arkadaşlarımıza cevap veririken emin olmak için okudum ..

onun haricinde okumuyorum.. telkinler zaten bilinçaltıma ulaşmakta.. onu okuyarak tekrarlama yapacağıma..
kısa olumlamalar yapıyorum ya da kişisel gelişimime katkıda bulunacak kitaplar okuyorum..

telkinler hazırlanırken ritimli olarak okunmaktadır..
ayrıca her telkinin içerisinde mutluluk telkini sabit olarak vardır..

ritimli okumada vurgunun yükseldiği yerdeki sesleri duyabilirsiniz..
mutluluk telkinin dsibel olark kaydı daha yüksektir.. onun için bu telkinide duymanız bazen mümkün olur..

onun haricinde sadece telkinleri dinleyerek yaşantınıza olumlu yönde devam etmeye çalışın..
değişimleriniz kendiliğinden yaşamınıza yansımaya başlayacaktır..

sevgiler..

Alt 29-05-2008, 04:08 PM   #6 (permalink)

shamanic
çok teşekkür ederim vermiş olduğun bilgiler için,

işte bu tarzınız, canla başla yardımcı olma isteğiniz, bu işe olan inancınız dolayasıyla insanlara sunma arzunuz beni bu siteyi bağladı, ne yalan söyleyim :)

step by step baktım konulara ve halen de vakit buldukca bakmaya devam ediyorum. İlk etapta cd' lerin ücretli olduğunu görünce, ticari amaclı olduğunu düşünüp, "bu olmamalıydı işte" dedim kendime ve canım sıkılmadı değil. Sonrasında akşam tekrar gezdim ve gördüm ki bir çok konular, ki bence en önemli konuları secmişsiniz, ücretsiz olduğunu fark ettim ve ticari yaklaşım düşüncesini uzaklaştırdım kendimden (yinede ücretli olanların fiyatı bir hayli yüksek!)

merak ediyorum 2 hafta içinde ne gibi bir değişiklik göstereceğime, en çokta sıgarayı bırakma telkinini merak ediyorum, eğer bıraktırırsa, evrene yollanan şükranların kat be kat güzel bir enerjiyle bu işe baş koyanlara geri dönmesi ne müthiş bir olay :)

Alt 29-05-2008, 04:38 PM   #7 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar güzel düşünceleriniz için sonsuz teşekkürler..

dilerim kısa sürede hedefleriniz kolaylıkla gerçek olur..

fiyatlara gelince ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum..

dünya çapında bir araştırma yaparsanız eğer asıl yüksek fiyatların çarpıcılığı ile karşı karşıya kalırsınız..

hatta dünyaya gerek yok.. yurdumuzdan örnek vereyim hemen..
nlp destekli ingilizce öğrenme kurslarından iki tanesini araştırdım..

atakan beyin ucuz fiyatlarını bildiğimden benzer fiyatlar beklediğim için kursa yarın başlayacakmışcasına heyacanlı bir şekilde
araştırma yaparken fiyatlar konusunda tıkandım kaldım..

5-6 seans 50 milyara maloluyor.. yerleri taksimde..
tek seansları 200 ytl den başlıyor ama ne kadar gelmeniz gerektiğinin garantisini vermiyorlar .. yerleri izmirde..
bir diğeri ücrete dahil sizi alıp bir yerlere götürüyor ve hipnoza sokuyor.. hipnozda bana napcaklarını nerden bileyim..
üstelik nereye götürdükleri belirsizken.. yerleri anadolu yakası istanbul da .. (paşa paşa evimde dinlerim.. hem güvenli hem vakitten tasarruf )

tüm bunların yanında atakan bey in aldığı 50 ytl den başlayan fiyatlar oldukça komik derecede ucuzdur bana göre.. wave

tabii bu benim kişisel görüşüm..

ayrıca forumda ki katılımlarımızın tlk puanlara dönüştürüldüğü ve bu puanlarlada özel telkin yaptırabildiğimiz düşünülürse
atakan bey in ne kadar ucuza ve çoğunlukla ücretsiz telkin hazırladığını bir kere daha fark etmiş oluruz..

sevgiler..

Alt 29-05-2008, 05:01 PM   #8 (permalink)
Binbaşı

Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point

ben şahsen biraz aceleci olmadığımdanmıdır nedir...
işi akışına bıraktım. siteyi beğendim...
kendime uygun bir yer olarak gördüm...
şunu yaparım bunu uygulsam mı diye düşünmedim...
ve telkinleri her gece yatarken dinledim...
fırsat buldukça dinledim...
günler geçtikçe yeni telkinleri ekledim...
sitedeki 2.haftamda sigaryı bırakma kararını verdim
ve bıraktım...

Alt 29-05-2008, 05:30 PM   #9 (permalink)

fiyat ile düşüncemi sizleri yargılamak adına söylemedim , sakın yanlış anlaşılmasın lütfen.

Durup bazen, insanlığın yararına bir şeyler yapılıyorsa, neden bu kadar pahalı, “hangi kesim için geçerlidir bu” diye sormadan edemiyorum.

Elbette ki emeğin bir karşılığı olmalı veya hemen hemen her şeyin yaşamda bir karşılığı vardır, hayat ucuz değil, doğmak da para, ölmek de :)

ben bu işe girişsem ve hayatım bundan ibaret olsa, yani iş olarak baksam , acaba ben ne yapardım onu da bilmiyorum işin açıkçası, dışarıdan bakmak kolay

Diğer gelişim programlarının çok pahalı olduğunu biliyorum ve bundan da üstelik bir insan olarak üzüntü duyuyorum.
Yukarıda da değindiğim gibi, insanlık yararına bir şeyler yapılıyorsa ve tam tezat bir şekilde bu kadar pahalıysa, oturup düşünmeden edemiyorsunuz.

Sizleri yinede bu konudan tenzih ediyorum, çünkü aynı zamanda sunduğunuz ücretsiz Cdler "altını çizerek söylüyorum" gerçekten çok önemli konular, bu bağlamda yine sizleri canı gönülden kutluyorum ve üstelikte gerçekten yarar sağlıyorsa inanın bir çok dua alıyorsunuzdur, maneviyat dünyanın en güzel olgusudur.

Bakın 30 YTL de çok büyük para değil, ama bir çok kişi için çok para. Anlatayım :)

Öncelike şunu belirteyim bu kişi asla bir şarlatan değil, Tvde İbrahim bilmemne (soyadını maalesef unuttum, uzun zaman geçti aradan) diye birisinin konuşmasına takıldım, alternatif tıp diye bildiğimiz bitkilerin şifa yöntemlerini anlatıyor. Kanserden tuttun da bir çok hastalığa iyi gelecek bitkilerden söz edildi, bunları anlatırken şunu dedi “ Yüce Rabbim bana bu özel meziyeti verdi ve bende bu bilgileri kendime saklamayıp tüm insanlarla paylaşmak istiyorum, insanlık yararına, güzel bir dünya için vs.” Mest oldum adama ben, vay be dedim işte budur ya, budur dedim.

Sonrasında sitesini araştırdım, buldum ve bazı bilgileri paylaştığını gördüm. Sonrasında kitabına rastladım, süper dedim, fiyatına baktım “durdum birden” e-aferin sana demeden edemedim. Yine söylüyorum emeğin elbette ki karşılığı olmalı ama hangi kesim için yapıyorsun bunu arkadaşım. Alamaz mıyım ben, tabiki evet, ya alamayanlar ? buna gerçektende ihtiyacı olup alamayanlar ne olacak, şanslarına küssünler J.... Bastır 2.- 3.Hamur kağıdına bilgilerini, anlaş maatbaa ile, bak kardeşim bunu insanlık için yapıyorum bana özel bir fiyat ver de, bak gör ne kadar ucuzlayacak o kitap.

sağlıcakla g

Alt 29-05-2008, 05:38 PM   #10 (permalink)

Alıntı:
Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
ben şahsen biraz aceleci olmadığımdanmıdır nedir...
işi akışına bıraktım. siteyi beğendim...
kendime uygun bir yer olarak gördüm...
şunu yaparım bunu uygulsam mı diye düşünmedim...
ve telkinleri her gece yatarken dinledim...
fırsat buldukça dinledim...
günler geçtikçe yeni telkinleri ekledim...
sitedeki 2.haftamda sigaryı bırakma kararını verdim
ve bıraktım...

hmm... hmm... düşünüyorum..hmm.. halen düşünüyorum :-)
Allah Allah, enteresan.
bırakırsam bende, Atakan Bey'e yemek ısmarlayacağım, çok mu ucuz :) tamam 2 tane yemek olsun

kesinlikle çok özel bir site, telkinler konusunu bırakın,
diğer farklı konular konu çok aydınlatıcı, ki bildiğim ama tekrar hatırlamamda yardımcı olan konular.

sağlıcakla:)

Bookmarks