Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz

Uyarılar

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz Telkinli Mp3’leri Buradan Yükleyiniz!!!

Sessizmişim :( Bıktım bu Sıfatı Duymaktan.

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz Sessizmişim :( Bıktım bu Sıfatı Duymaktan. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sessizmisim Nickli Üyeden Alıntı sanki içimde bir şeyler kıpırdanıyor yavaş yavaş.bugün biri konuşman ne kadar düzgünmüş.aslında sen tam bir öğretmen olmalıymışsın dedi.çok iyi eğitim verebilirsin aslında dedi.çok şaşırdım.acaba bu telkinlerden işe mi yarıyor ne? :D harika ne güzel.....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz telkin cd indir izle İstanbul Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz nerededir kimdir Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hipnoz Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz kuantum düşünce kitap haberi

Sessizmişim :( Bıktım bu Sıfatı Duymaktan.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-07-2010, 10:42 PM   #31 (permalink)
Üsteğmen

elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Sessizmişim :( Bıktım bu Sıfatı Duymaktan.

Alıntı:
sessizmisim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sanki içimde bir şeyler kıpırdanıyor yavaş yavaş.bugün biri konuşman ne kadar düzgünmüş.aslında sen tam bir öğretmen olmalıymışsın dedi.çok iyi eğitim verebilirsin aslında dedi.çok şaşırdım.acaba bu telkinlerden işe mi yarıyor ne? :D
harika ne güzel..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2012, 11:51 PM   #32 (permalink)
Teğmen

Vaveylaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 141
94 Mesajinıza toplam 198 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Vaveylaaa is an unknown quantity at this point

tam olarak hangi telkini dinledinz acaba banada başkaları sürekli yaa çok sessizsin hiç konuşmuyorsun diyorlar acayip gıcık oluyorum sinirleniyorum samimi olduklarım dışardan bakınca böyle görünmüyorsun soğuk duruyorsun diyorlar değişemedim naptıysam olmadı klasik müzik olanımı dinlediniz acaba tam bir bilgi verirmisinz bende dinlemek istiyorum
Alt 25-05-2013, 10:48 AM   #33 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Benim oğluma da bunu diyorlardı öğretmenleri. Küçük oğluma, içine kapanık, sessiz diyorlardı. Bende "o içine kapanık değil. Sadece o böyle, onun karakteri bu."diyordum. İçine kapanık değil, o dilediğinde kendini çok güzel ifade eder. Sadece çok konuşkan değil o kadar. Çok konuşmak marifet değilki. Akşama kadar lak lak ne anlamı var bunun. Eskiden az konuşan insanlara ağır başlı derlerdi. Şimdilerde içine kapanık. Sanki derste saçma sapan ortalıkta saçma sapan konuşup durmak marifet gibi. Yok böyle bir şey. Benim Tarığım, yeri geldiğinde harika sohbet eder. Çok mantıklıdır. Çok çalışkan ve oldukça da esprilidir. Okuduğu kitap sayısını bilemez insanlar. Şu an lise sonda ve okumanın çok faydasını görüyor. Harika arkadaşlıkları var. İnsanlar tarafından taktir gören, sevilen biri. Efendi olmak kötü bir şey mi? Benim resim hocam büyük oğlumu gördüğünde onu şöyle yaftaladı " Çok efendi biri hayatta çok acı çeker." Bu onun inancı. Başkalarının doğruları sizinde doğrunuz değildir. Bizler hepimiz farklı dünyalarız. Kimse başkasına benzemek zorunda değil ve kendinize karşı savaşmayın. Neyseniz osunuz. Tabiki kendini geliştirmek değiştirmek güzeldir. Fakat olmadığınız bir şey olmaya çalışmayın. sevgimle
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2013, 11:20 AM   #34 (permalink)
Üsteğmen

nuru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 111
424 Mesajinıza toplam 796 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nuru is on a distinguished road

senin ki yine iyimis..bana goruntu var ses yok derlerdi : )) simdi mi ? susmak bilmiyorum. : ))
Alt 25-05-2013, 12:22 PM   #35 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

sosyallik diyorlar konuşkan olmayı. Öyle değil, bazı insanlar işitseldir, bazıları dokunsal bazıları görsel bunlar karakter farkı. Yani sözel zeka, sayısal zeka. Sözeller beyinlerinin sol tarafıyla( bildiğim kadarıyla) sayısallar diğer tarafıyla düşünüyorlar. Yani siz konuşkan olmayabilirsiniz. O zaman kendinizi başka şekilde ifade edin. Resim yapın, enstrüman çalın, yazın. İllede konuşmak zorunda değiliz. Bizler kendimize bu sıfatı taktığımızda içimizde bu yönde bir baraj, bir duvar olur bu. Ve siz öyle davranmaya başlarsınız. Öyleyse başka tarzda cümlelerle ifade edelim kendimizi. Ve okumak, okumak, okumak. Bilgi birikimin olduğunda yeri geldiğinde cümleleriniz onlarca kelimeyle dökülür dilinizden. Ne kadar çok kelime bilirse o kadar zengin görür, düşünür ve konuşur.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2013, 12:36 PM   #36 (permalink)
Üsteğmen

seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim oğluma da bunu diyorlardı öğretmenleri. Küçük oğluma, içine kapanık, sessiz diyorlardı. Bende "o içine kapanık değil. Sadece o böyle, onun karakteri bu."diyordum. İçine kapanık değil, o dilediğinde kendini çok güzel ifade eder. Sadece çok konuşkan değil o kadar. Çok konuşmak marifet değilki. Akşama kadar lak lak ne anlamı var bunun. Eskiden az konuşan insanlara ağır başlı derlerdi. Şimdilerde içine kapanık. Sanki derste saçma sapan ortalıkta saçma sapan konuşup durmak marifet gibi. Yok böyle bir şey. Benim Tarığım, yeri geldiğinde harika sohbet eder. Çok mantıklıdır. Çok çalışkan ve oldukça da esprilidir. Okuduğu kitap sayısını bilemez insanlar. Şu an lise sonda ve okumanın çok faydasını görüyor. Harika arkadaşlıkları var. İnsanlar tarafından taktir gören, sevilen biri. Efendi olmak kötü bir şey mi? Benim resim hocam büyük oğlumu gördüğünde onu şöyle yaftaladı " Çok efendi biri hayatta çok acı çeker." Bu onun inancı. Başkalarının doğruları sizinde doğrunuz değildir. Bizler hepimiz farklı dünyalarız. Kimse başkasına benzemek zorunda değil ve kendinize karşı savaşmayın. Neyseniz osunuz. Tabiki kendini geliştirmek değiştirmek güzeldir. Fakat olmadığınız bir şey olmaya çalışmayın. sevgimle
ben sizin çocuklarınız gibi öğrencileri çok seviyorum. onlar da beni seviyorlar. kişi kendi gibi kişileri sever. maaleef efendi, hanımefendi öğrencilerin sayısı çok az. bir öğrencim var 8.sınıfta. nöbetçiyken nerdeyse her teneffüs benim yanımda. ban sorular sorar,fikir alır. ben de ona kitap hediye ettim. keşke hepsi öyle olsa diyorum. her insan farklıdır tabi ki. kimi sosyal fobiden değil, çok konuşmayı sevmez. bir insana sessizsin diyen biri anlayışsız biridir. egosuyla konuşuyordur. onun egosunu kendi kimliğimiz haline getirmemeliyiz. bir de şu var; aslında insanlar bizim kendi içimizdeki konuşmaları sesli olarak dile getiriyorlar. sessiz olduğumuzu düşününce, bir frekans yayıyoruz ve bu frekansı yakalayanlar bize sessizsin diyorlar. aslında hakkını arayan insanlara baktığında çoğu bağıra çağıra ,korku psikolojisini insanlara vererek hakkını arıyor ya da haksızlık yapıyor. üzülmemek lazım s.f. li olunduğuna ,sadece okumak,kendini geliştirmek en güzeli. s.f 'im olmasaydı bu kadar kitap okumazdım.
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks