22-07-2010, 12:29 AM
|
#2 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sessizmişim :( Bıktım bu Sıfatı Duymaktan. Merhaba arkadaşım öncelikle Hoşgeldin.
Sana sessiz demeyeceğim sen sessiz değilsin çünkü sadece kendini öyle tanımlamış olman seni böyle yapmış.Bak ne güzel kendini anlatmış sorununu bilmiş ve ona çare bile aramışsın.İçinde bir ses var senin büyük bir ses.Değişim sesin.
Şimdi Sessizlikten sessiz görünmekten nefret ediyorsun belkide, belkide bunlar senin korkuların ama biliyorsun ki en güzel mücadele ve en kuvvetli kazançlar korkularla yüzleşmekten risk almaktan geçiyor.
Şimdi kulakların kızarsada,beynine kan yürüsede,Vücudun titresede Sessizlikten vazgeçtiğini sosyal olmayı seçtiğini kendine ifade et ve bunu yap her ne pahasına olursa olsun.Çünkü bilinç altına korkuların yerleşmiş ve sen bu korkularının yersiz olduğunu biliyosun ama bazı psikolojik durumlar buna el vermiyor işte burda bir yol var.
Yapman gereken inandığını bilinçaltına kanıtlaman yani bilinçaltını ikna edeceksin önce temelden bitireceksin.Yani diyorum ki sana kızara kızara arkadaşlarınla konuşmadığın şeyleri konuş,daha önce yapmadığın şeyler yap ve ya ailenle hayata bir bak neler var.
Mesela kendimden bir örnek veriyim.Ben eskiden düğünlerde oynayamazdım bu asosyal durum bendede vardı.Birileri bana bakar beni eleştirir bana güler bak nasıl oynuyo ve bunun gibi binbir türlü şey geçerdi aklımdan ve dolayısıyla zorla kaldırıp oynatmaları benim için işkenceydi ve oynarken zevk almayı değil gözetmenlik yapmayı seçiyordum kim bana bakıyo,kimin gözleri üzerimde tanıdıklar hakkımda yorum yapıyormu diye.
Bir gün samimi arkadaşım aynen düğünde çok rahat oynuyor çağırdı bende derdimi söyledim ya herkes bana bakıyor gibi hissediyorum,oynayamıyorum dedim.o bir laf dedi ve benim beynimde şimşekler çaktı.Senin oynaman kimin umrunda ki kim oynamanı ne yapsın senin herkes kendi aleminde oynayanlar zaten senden habersiz oynamayanlar ise senin gibi bir sürü oynayanı izliyor dedi.Baktım ki çocuk doğru söylüyo bakış açısı önemliymiş birde baktım ki kimse bana bakmıyo aslında herkes kendi halinde çıktım gönlümce oynadım bukez doya doya ve kimseyi umursamadan.
Yani ben gerçeği gördüm.Sessizlik,çekingenlik insanın aşamayacağı birşey değil.Sende bunun üstesinden gelebilirsin.Bazı aktiviteler yap spor gibi mesela.
Aynada kendinle konuş ve kendine sende herkes gibi sosyalsin de.
Rahatla dünyada milyonlarca insan var ve ne çeşit insanlar var biliyosun.Herkes hemen hemen herşeye alışmış durumda.Yani senin rahat rahat konuşmanı kahkahalar atmanı kimse yadırgamaz milyonlarca insan artık senin yapmak istediğin şeyi yapıyor ve herkes için artık bu normal olmuş bişey.
Telkinler için ise ego ve suçluluğu 80 saat dinle ilk önce günde 8-9 saat.
Daha sonra www.telkinmp3.com sitesinden kendin için uygun olanları seçer eklersin Telkin listesine.
Kendini sev kendinle barışık ol ve en önemlisi kendinden emin ol.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Güzel haberlerin bekliyorum Sağlıcakla Kal |
| |