@teoman_
size şöyle kendimi tekrar ifade etmek istiyorum
Ben bu hisleri telkinleri yanlış dinlememe rağmen daha öncede yaşadım azda olsa sonra bıraktım ve 7 ay bir müşterim ile bir proje üzerinde çalıştım bunun sonucunda sürekli tartıştım sürekli aşağalandım ayrıca ailevi sorunlar yaşadım ve dolayısıyla depresyona girdim ( doğal olarak ) ve bunun sonucunda tam 1 yıl işkence çektim olumsuz düşünceler yüzünden ( Allah kimseye yaşatmasın o durumu ) sonra doktor'a gittim doktor bana günümüzün hastalığı olan depresyona girmişsin ( kaygı bozukluğu, olumsuz düşünce, saçma sapan endişeler ) dedi yani suçluluk duygusu bu belki telkinleri yanlış dinlediğim için oldu ( sadece ego dinlediğim zamanlarda oldu eskiden belkide egoist oldum sonra insanların düşünceleri benim düşünceme uymayıp bana göre hata yaptıklarında kabullenemeyip depresyona girmişde olabilirdim ) her neyse ilaçları kullanalı bugün ile 2 ay falan oluyor. Şuanda Paxsera 30mg kullanıyorum. ama inanır mısınız hapların hiç faydası yok denecek kadar azdı korkularım endişelerim vardı, yolda yürüyemiyordum ya korkudan, insanlara baktığımda korkuyordum, polislerden korkuyordum her şeyden korkuyordum insanlar benim hakkımda hep kötü şeyler düşünüyor diyhe kendimi yiyip duruyordum kısacası hayatım hüsrandı hiç mutlu değildim en sonunda kendimi alkol'e vurdum içip içip sızıyordum.... gittikçe kötü olmuştum... ve telkinleri dinlemeden 1 günün akşamında kendimi öldürmek istiyordum evet! ölmek istiyordum artık, çünkü hap kullanmama rağmen iyi olmuyordum ve halen acı çekiyordum..... sonra mp3 listeme girdim ego ve suçluluğu winamp'a koydum play tuşuna bastım ve o anda yatağıma yattım inanamadım o dakika telkinin faydasını görmeye başladım gözümü kapattığımda çok güzel bir olayı düşünerek öylece uyuya kalmışım ve sabah kalktığımda artık yeni bir ismet yeni bir hayat beni kuşatmıştı.. bu bana Allah'ımın bir lütfuydu ve ben bu hayatımı kabul ettim... ben bu hayatımı sürekli bir şekilde taşıyacağım artık insanlara bakabiliyorum hem de gözlerinin içlerine, artık korkmuyorum, artık endişelenmiyorum, artık olumsuz düşünmüyorum, artık çok fazla yorulmuyorum, artık mutluyum ve mutluluğu içimde hissediyorum, insanlar bana ilgiyle bakıyor insanlar benimle ilgileniyor bilhassa kızlar benimle çok ilgileniyor, kendime çok fazla güveniyorum artık, hafızam çok güçlü artık, çok daha mantıklı ve zekice düşünebiliyorum, olanca dikkatimi o anda uğraştığım işe verebiliyorum,kendimi seviyorum, kendime değer veriyorum Allah'dan başka hiç bir şeyden korkmuyorum artık... önce Allah'ıma bana bu hayatı kabul ettirdiği için sonra Atakan bey'e öncelik ettiği için çok teşekkür ederim.. Yeni hayatımı seviyorum ve her zaman bunu istiyorum... Eğer bu bozukluksa evet ben bozuğum, bozuk olmak ölmekten daha iyidir
sevgili teoman kardeşim konumda verdiğim arkadaşın yorumuınuda okur musun aynı belirtileri bende yaşıyorum.. galiba siz sadece uykudan yola çıkarak böyle düşündünüz, uyku problemi yaşamıyorum aslında ben hani bir gün bir yere gideceğiniz zaman heyacan olur mutluluk olurda uyuyamazsınız ya benim yaşadığım duurmda oydu ilk günlerde ama gene ben uyku uyuyorum.... ben bunu problem olarak görmüyorum sadece ölü iken dirilmenin hazzının heyacanından mutluğundan dolayı uyku girmedi gözüme hepsi o :)
Yüce rabbim benim içimde yaşadığım mutluluğu herkese vermesini istiyorum....
Mutluluk sizlerle olsun....