Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz

Uyarılar

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz Telkinli Mp3’leri Buradan Yükleyiniz!!!

İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız @teoman_ size şöyle kendimi tekrar ifade etmek istiyorum Ben bu hisleri telkinleri yanlış dinlememe rağmen daha öncede yaşadım azda olsa sonra bıraktım ve 7 ay bir müşterim ile bir proje üzerinde çalıştım bunun sonucunda sürekli tartıştım sürekli aşağalandım ayrıca ailevi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz telkin cd indir izle İstanbul Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz nerededir kimdir Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hipnoz Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz kuantum düşünce kitap haberi

İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-12-2010, 12:40 AM   #21 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
23 Mesajinıza toplam 60 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sensiz_dunya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu

@teoman_

size şöyle kendimi tekrar ifade etmek istiyorum

Ben bu hisleri telkinleri yanlış dinlememe rağmen daha öncede yaşadım azda olsa sonra bıraktım ve 7 ay bir müşterim ile bir proje üzerinde çalıştım bunun sonucunda sürekli tartıştım sürekli aşağalandım ayrıca ailevi sorunlar yaşadım ve dolayısıyla depresyona girdim ( doğal olarak ) ve bunun sonucunda tam 1 yıl işkence çektim olumsuz düşünceler yüzünden ( Allah kimseye yaşatmasın o durumu ) sonra doktor'a gittim doktor bana günümüzün hastalığı olan depresyona girmişsin ( kaygı bozukluğu, olumsuz düşünce, saçma sapan endişeler ) dedi yani suçluluk duygusu bu belki telkinleri yanlış dinlediğim için oldu ( sadece ego dinlediğim zamanlarda oldu eskiden belkide egoist oldum sonra insanların düşünceleri benim düşünceme uymayıp bana göre hata yaptıklarında kabullenemeyip depresyona girmişde olabilirdim ) her neyse ilaçları kullanalı bugün ile 2 ay falan oluyor. Şuanda Paxsera 30mg kullanıyorum. ama inanır mısınız hapların hiç faydası yok denecek kadar azdı korkularım endişelerim vardı, yolda yürüyemiyordum ya korkudan, insanlara baktığımda korkuyordum, polislerden korkuyordum her şeyden korkuyordum insanlar benim hakkımda hep kötü şeyler düşünüyor diyhe kendimi yiyip duruyordum kısacası hayatım hüsrandı hiç mutlu değildim en sonunda kendimi alkol'e vurdum içip içip sızıyordum.... gittikçe kötü olmuştum... ve telkinleri dinlemeden 1 günün akşamında kendimi öldürmek istiyordum evet! ölmek istiyordum artık, çünkü hap kullanmama rağmen iyi olmuyordum ve halen acı çekiyordum..... sonra mp3 listeme girdim ego ve suçluluğu winamp'a koydum play tuşuna bastım ve o anda yatağıma yattım inanamadım o dakika telkinin faydasını görmeye başladım gözümü kapattığımda çok güzel bir olayı düşünerek öylece uyuya kalmışım ve sabah kalktığımda artık yeni bir ismet yeni bir hayat beni kuşatmıştı.. bu bana Allah'ımın bir lütfuydu ve ben bu hayatımı kabul ettim... ben bu hayatımı sürekli bir şekilde taşıyacağım artık insanlara bakabiliyorum hem de gözlerinin içlerine, artık korkmuyorum, artık endişelenmiyorum, artık olumsuz düşünmüyorum, artık çok fazla yorulmuyorum, artık mutluyum ve mutluluğu içimde hissediyorum, insanlar bana ilgiyle bakıyor insanlar benimle ilgileniyor bilhassa kızlar benimle çok ilgileniyor, kendime çok fazla güveniyorum artık, hafızam çok güçlü artık, çok daha mantıklı ve zekice düşünebiliyorum, olanca dikkatimi o anda uğraştığım işe verebiliyorum,kendimi seviyorum, kendime değer veriyorum Allah'dan başka hiç bir şeyden korkmuyorum artık... önce Allah'ıma bana bu hayatı kabul ettirdiği için sonra Atakan bey'e öncelik ettiği için çok teşekkür ederim.. Yeni hayatımı seviyorum ve her zaman bunu istiyorum... Eğer bu bozukluksa evet ben bozuğum, bozuk olmak ölmekten daha iyidir

sevgili teoman kardeşim konumda verdiğim arkadaşın yorumuınuda okur musun aynı belirtileri bende yaşıyorum.. galiba siz sadece uykudan yola çıkarak böyle düşündünüz, uyku problemi yaşamıyorum aslında ben hani bir gün bir yere gideceğiniz zaman heyacan olur mutluluk olurda uyuyamazsınız ya benim yaşadığım duurmda oydu ilk günlerde ama gene ben uyku uyuyorum.... ben bunu problem olarak görmüyorum sadece ölü iken dirilmenin hazzının heyacanından mutluğundan dolayı uyku girmedi gözüme hepsi o :)

Yüce rabbim benim içimde yaşadığım mutluluğu herkese vermesini istiyorum....

Mutluluk sizlerle olsun....

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

sensiz_dunya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2010, 12:50 AM   #22 (permalink)
Teğmen

23 Mesajinıza toplam 60 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
deniz8nisan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SENSİZ_DÜNYA BEN DE SENİN GİBİYDİM AMA DEDİĞİN GİBİ TELKİNLER BENİ DE ÇOK ETKİLEDİ. O DEPRESANLARI HEP BIRAKTIM ZATEN HEPSİ BENDE UNUTKANLIK YAPTI. KARDEŞİMİN ADINI BİLE ÇOĞUNLUKLA HATIRLAMIYORUM VE BEN DAHA 21 YAŞINDAYIM. KEŞKE BU SİTEYİ DAHA ÖNCEDEN KEŞFETSEYDİM. AMA OLSUN EN AZINDAN HAYATIMIN GERİ KALANI BU TELKİNLERLE GÜVENDE. KORKMA LÜTFEN. SEN SADECE KENDİNE İNAN. GERİSİ GELİR. OLUMSUZ DÜŞÜNME KENDİNE BİR İYİLİK YAP VE HER DAİM POZİTİF DÜŞÜN.. SEWGİLER...
Merhabalar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, telkinler olağan üstü bir şey... hap kullanırken yukarda yazdıklarımın dışında ayrıca kiloda alıyordum ve çok yiyiyordum, hafızam çok kötüydü hiç bir şeyi hatırlamıyor ve hiç bir söyleneni anlamıyordum resmen ölüydüm ya ama bu telkinler var ya beni muhteşem şekilde değiştirdi artık yediklerime çok dikkat ediyorum düzenli olarak spor yapıyorum... hep pozitif düşünüyorum insanları kırmamak için çok dikkatli davranıyorum... yardımsever oldum... ben mutluyum ya artık.... bu hayatımı sürekli olarak seçiyorum ve kabul ediyorum devamını yüce Allahım'dan temenni ediyorum....

Mutluluklar, gülücükler sizlerle olsun..

Sağlıcakla kalın....

Atakan bey cevabınızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.... size minnettarım..
sensiz_dunya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2010, 01:08 AM   #23 (permalink)
Yüzbaşı

Alice in Wonderland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really nice

Alıntı:
sensiz_dunya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, telkinler olağan üstü bir şey... hap kullanırken yukarda yazdıklarımın dışında ayrıca kiloda alıyordum ve çok yiyiyordum, hafızam çok kötüydü hiç bir şeyi hatırlamıyor ve hiç bir söyleneni anlamıyordum resmen ölüydüm ya ama bu telkinler var ya beni muhteşem şekilde değiştirdi artık yediklerime çok dikkat ediyorum düzenli olarak spor yapıyorum... hep pozitif düşünüyorum insanları kırmamak için çok dikkatli davranıyorum... yardımsever oldum... ben mutluyum ya artık.... bu hayatımı sürekli olarak seçiyorum ve kabul ediyorum devamını yüce Allahım'dan temenni ediyorum....

Mutluluklar, gülücükler sizlerle olsun..

Sağlıcakla kalın....

Atakan bey cevabınızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.... size minnettarım..

herşey güzel olucak sen dinlemeye devam et telkinlerini :) bende ilaç kullanıorum cipralex 20 mg . bende annemi kaybettim sonra sevdiğimi :( benimde korkularım var gelecekle ilgili. ama şu an hatırlamıorum bilee neyden korktuğumu.bence herşey güsel olucak sadece kilo konusunda hiçbişi olmadı bana. kilo alma telkinini dinliorum. ama dhaa erken sanırım etkileri için . daha şu an 1 ay oldu . bu sıkılmadan yılmadan geçireceğimiz bir 2011 olsun. kendimizi olumlayıp duralım. hayat bize harika şeyler verecek. dua etmek çok yararlı bencede. içinden geldiğince dua et :) iyi geceler.
Alt 18-12-2010, 10:42 AM   #24 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

Alıntı:
sensiz_dunya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kafama takıldı şimdi, telkin zaten beni olumlu düşünmeye itmiyor mu yani ben biraz olumsuz düşünürsem telkin sayesinde bilinç altım bunu zaten kabul etmeyecek, şimdi telkinlere olan güvenim biraz azaldı gibi :( acaba yanlış mı anlıyorum lütfen beni aydınlatır mısınız bu konuda bak içime oturdu şimdi :(

merhaba canm..tabiki telkinler doğru düşünmene yardımcı olacak..ama sende çaba sarfetmelisin..telikinler bilinçaltındaki düşünceleri değiştirmeye çalışırken sen bilinç altına yeni yeni korkular eklersen telkinler seni değiştirsede değiştirmedi sanırsın..telikinleri dinlemeye devam et..güzel gelişmelerini bekliyoruz..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2010, 01:45 PM   #25 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Ne kadar güzel gelişmeler yaşamışsınız.Bende benzer şekilde telkinleri dinlemeye başladıktan sonra her sabah uyandığımda yine buradayım yine mutluyum rüya gibi diyordum.
Halende mutuyum sadece mutluluk haline alıştım :)
Bence de değişimlerin kalici olmaması için hiç bir neden yok.
Zaten bu şekilde kalici değişim sağlayan bir çok kişi var.
Olurda arada bir 5-10 günlük dalgalanma olursa bunu umursamayınız.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2010, 09:27 PM   #26 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne kadar güzel gelişmeler yaşamışsınız.Bende benzer şekilde telkinleri dinlemeye başladıktan sonra her sabah uyandığımda yine buradayım yine mutluyum rüya gibi diyordum.
Halende mutuyum sadece mutluluk haline alıştım :)
Bence de değişimlerin kalici olmaması için hiç bir neden yok.
Zaten bu şekilde kalici değişim sağlayan bir çok kişi var.
Olurda arada bir 5-10 günlük dalgalanma olursa bunu umursamayınız.
Merhabalar değerli yorumlarınız ve olumlamalarınız için teşekkür ederim.
bir soru sormuştum ama sanırım gözünüzden kaçtı telkinleri nasıl dinlemeyelim? ego ve suçluluk sürekli listemde dursun mu? şuanda 5. günümdeyim ne zamandan sonra diğer telkinleri eklemem uygun olur sizce?

Şimdiden teşekkürler.
Alt 19-12-2010, 10:26 PM   #27 (permalink)
Teğmen

Tekinin faydalarından bir şey daha söylemek istiyorum.Benim ayağımda yaklaşık 1 yıldır sihil vardı, telkinleri dinleyeli bugün 6.günü ayağıma baktığımda bunun yavaş yavaş yok olduğunu görüyorum :) ya ataken bey gerçekten size çok teşekkür ederim benim mutlu mesut pozitif bir hayat'ıma sahip olmama imkan sağladığınız için.

Bookmarks