![]() |
Ynt: Burcu'nun programı kendimi şaşırtan fikirlerimden biriydi. ve telkinler sayesinde oldu. hayatımı eğitim vererek konuşarak kazanıyorum ama mikrofon, ses kaydı vs denince kaçacak delik arıyordum. bana göre duyduğum ses benim değildi, olamazdı, ama artık ses kaydı için konuşuyorum. heyecanlanıyorum, çok hızlanıyorum ama konuşuyorum. |
Ynt: Burcu'nun programı music45 küçüğüm daha çok küçüğüm djj ama rengarenk gerçek kalıcı zaferler için burdayım burcu çok güzel bir programdı. çok şey kaçırmışım dinlemediğim günlerde. 25889 alk78 |
Ynt: Burcu'nun programı Çok teşekkür ederim Pazar günü baştan bir özet yapacağım önemli konulara değineceğim dinleyebilirsen sevinirim kaçıranlar için ses kaydı yapmayı düşünüyorum. |
Ynt: Burcu'nun programı coşkun senin sesini duyduğumda çok tanıdık geldi ve çok güzel bir sürpriz oldu bana |
Ynt: Burcu'nun programı Atakan yapamıyormuş bugün program hazır bende evdeyken erken başlayabilirim. Önce müzik yaparım sonra kendi programıma geçerim Gerçi birşey yazmadığı için bunu düşündüm umarım başka biri yoktur 44 |
Ynt: Burcu'nun programı iyi yaptın burcu,tabiiya radyomuz susmasın..ben seninde işin olduğunu düşünüp radyo suscak naapsam diyordum, malum müzik arşivi senin verdiklerinden ibaret teşekkürler tekrar güzel gönlüne sağlık |
Ynt: Burcu'nun programı Burcu hanım,sesiniz çok içten,çok samimi,olduğunuz gibi geliyor buralara.Biz alışmıştık dj'lerin yapmacık gülümsemelerine,konuşmalarına.Bu saflığınız için çok teşekkür ediyorum.(saflıktan maksat olduğunuz gibi görünmeniz ya da göründüğünüz gibi olmanız her neyse işte o) super |
Ynt: Burcu'nun programı Burcu hanım şu anki sizin formatınız çok güzel.Ama yinedeben gıcıklığımı yapayım.Kitapları anlatmak yerine kendi hayatınızı anlatsanız örnekler verseniz,hayatınızdaki gelişimleri değişimleri nasıl yaşadığınızı anlatsanız,çocukluğunuzu anlatsanız,huzura nasıl erdiğinizi ya da nasıl ereceğinizi anlatsanız,bu gününüzü nasıl geçirdiğinizi anlatsanız nasıl olur.. |
Ynt: Burcu'nun programı Burcu, kedi sesi mi geldi catsle |
Ynt: Burcu'nun programı Valla Burcu bunu bende unutmuştum ama doğru tahmin Adanalıyım niye iki tane olduğuna gelince bundan aylar önce soğuk bir mart ayıydı ben bu güzelim siteyi keşfettim kayıt oldum turgay01 diye ama giremedim bi daha yine kayıt oldum bu sefer bir 01 daha ekledim işte böyle Burcu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 PM. |