![]() |
Ynt: Burcu'nun programı Alıntı:
|
Ynt: Burcu'nun programı Arkadaşlar bugün programım daha da oturmuş olacak çok iyiyim bugün ve güzel bir konuşma yapacağım Saat 22:00 de yayındayım |
Ynt: Burcu'nun programı bekliyoruuuuuzzzzzz, hazırlıksızın dediğinde bile süper, ooo bugün kimbilir ne güzel olur programın oh ohhh uy897 |
Ynt: Burcu'nun programı cat56 music45 sevincli |
Ynt: Burcu'nun programı Bekliyorum Burcucum yayınını bir yandan işlerimi bitirmeye çalışıyor bir yandan da sizi bekliyorum iyi yayınlar djj şu an bir problem var yayında sanırım ses sorunlu geliyor |
Ynt: Burcu'nun programı ses iyi şuan.. herşey iyi. :) |
Ynt: Burcu'nun programı Ben de tazeledim sayfayı düzeldi dinliyorum şu an blissy |
Ynt: Burcu'nun programı Elif umarım dinleyebilmişsindir. Harika bir konuydu ben bile kendim için neler yaşadım b456 istenmeyen etkilerden kurtulduğum için ve bugün kendime zaman ayırabildiğim için çok iyi olduğunu bende düşünüyorum. kendimi dinleyemediğimden bilemeyeceğim sizin görüşleriniz önemli ama destekleriniz için çok teşekkür ederim cilgin897 |
Ynt: Burcu'nun programı Burcucum tebrik ediyor,her geçen gün daha iyiye gittiğini görmekten mutluluk duyuyorum... kiss3 Hikayen harikaydı,annem ve ben dikkatle dinledik..ağzına ve emeğine sağlık... |
Ynt: Burcu'nun programı Burcucum programını yarıya kadar dinledim hemen hemen, sonra benim kızım isyanlara başladı mecburen çıktım ve onunla ilgilendim, sesin çok süper geliyordu ve muhteşemdin super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 PM. |