![]() |
Ynt: Burcu'nun programı burcu, hem güldün hem güldürdün, teşekkürler khkh56 çok güzeldi |
Ynt: Burcu'nun programı hikaye güzeldi Burcu bugün çok daha iyisin,heyecanında azalmış gibi,iyi yayınlar art56art56 |
Ynt: Burcu'nun programı Burcu merhaba, iyi akşamlar iyi yayınlar. günler sonra ilk kez programın sonu da olsa yetiştim galiba. hayal ablanında sesini duyayım diye biraz daha takılacağım. gayet güzel gidiyorsun. tebrikler |
Ynt: Burcu'nun programı sezen aksu küçüğümle bitirdin beni de... şarkıdan sonra yayın gitti kimse yok mu???? |
Ynt: Burcu'nun programı Alıntı:
|
Ynt: Burcu'nun programı Teşekkür ederim arkadaşlar daha sakindim ama inanın çok yorgundum bugün. Hayatımda değişimler başladı sevincli bunun yorgunluğuda oluyormuş cilgin897 iyi ki varsınız Bundan sonra mümkün olduğunca kitaptan değil de okuduğum kitaplar hakkında yorumlar yapmak istiyorum bunun içinde okumaya zaman gerekiyordu o zaman oldu cat22 |
Ynt: Burcu'nun programı hayal ablayı dinledim ama sesi çok kısıktı. sesi sonuna kadar açtım ama yine de az geliyordu. |
Ynt: Burcu'nun programı Hayal'in doğum günü çarşamba arkadaşlar.Ne kadar seviliyor ki 1 gün önceden kutlamalar başladı... Bende Hayal'i tanımaktan çok memnum...Ne kadar kutlasak azdır... cilgin897 |
Ynt: Burcu'nun programı evet sayenizde bayram erken geldi. hem ramazan, hemde kurban aynı güne denk geldi...bayramım var dostlar hepinize teşekkür ederim |
Ynt: Burcu'nun programı kiss3 doğumgünün kutlu olsun hayal abla iyi ki doğdun, iyi ki varsın, |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 PM. |