![]() |
Ynt: Burcu'nun programı Burcu, programın sonuna yetiştim. Yine küçüğüm çalıyordu. Burcu bana jest yapmış dedim. |
Ynt: Burcu'nun programı tek kelime iyiydi...yaptıkların yapacaklarının garantisidir...daha daha daha iyi olacağından eminim..seni dinlerken ooolucuğuma hoşgeldin demeyi unuttum..beğenimin ölçüsümüdür aceba ?vede emelle, sen iyiki hazılanmıyosunuz...birde hazırlansanız ne olacak acaba.. |
Ynt: Burcu'nun programı Burcum harikasın yine, çok güzel bir programdı. Yaptıkların yapacaklarının garantisidir. durmak yok devaaammmmm cilgin897 |
Ynt: Burcu'nun programı Teşekkür ederim sizlere iyi olacak ne cevherler var bende aslında ama çıkacak az bekleyin k8908 |
Ynt: Burcu'nun programı çocuk yatmadan bilgisayarı açamıyorum. senin programın sonuna yetişiyorum ama tekrarını ya dA canlı bir performansını yakalayacağım inşallah |
Ynt: Burcu'nun programı İnşallah dinleme zamanın olur 44 Yarın 22:de devam ediyorum bugün çok işlerim vardı ve hala var Daisy ile ilgilendim pc yaptım sonunda kesinti olmadı şimdilik cilgin897 sırada ütü var sadanim |
Ynt: Burcu'nun programı merhaba, yarım saat kadar önce bağlandım, sesi çocuğun odasından duyulacak kadar açtım ve dinlemeye başladım. gel gör ki player takıldı galiba aynı bölümü üç kere dinledim, hani şu giyim kuşam konusunda aaa ne kadar rahat bir bayan dediğin |
Ynt: Burcu'nun programı burdayım yaşasınn duydum teşekkürler burcu ve atakan |
Ynt: Burcu'nun programı evet bende de aynı sorun var galiba |
Ynt: Burcu'nun programı Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 PM. |