![]() |
Ynt: hayal'den inciler Dinleyemeyenle icin boyle bisey yapmak cok iyi olmus Atakan Bey, Tesekkurler |
Ynt: hayal'den inciler hayalcım ben de sımdıden dogumgununu kutluyorum, iyi kı varsın, ıyı kı varsınız, uykuya artık senı dınledıkten sonra cok rahat dalıyorum, şifanıda alıyorum opucukler tresor |
Ynt: hayal'den inciler Alıntı:
|
Ynt: hayal'den inciler evlatlar bu gece meditasyonu özel kaydedicem...tam yayın sırasında torun geldi...başını acıtmış...ablam arkasından...bağırıyor gitmee..gel ben öpeyim diye..koptum ben tabii.....torunu sonradan çok çok öptüm..nedense acıları ben öpmeden geçmez köftehorun...tam acıyan noktayı buluncaya kadar öptürülmedik yeri kalmaz.. torun gitti ... uçak sesi başladı, sanki herzamankinden daha fazla gürültü yaptı uçak...sanıyorum gece 2 den sonra temiz bir kayıt yapabilirim..hepinize saygılı sevgiler anlayışınıza teşekkürler.. |
Ynt: hayal'den inciler Programı indirdim ve dinledim inanılmaz rahatladım hayal abla harikaydı sağol. Bu ilk dinleyişim her gece farklı bir meditasyonmu var eğer öyleyse bunları sırayla yükleyebilirsek harika olur çünkü ben akşamları dinleyemiyorum |
Ynt: hayal'den inciler ARKADAŞLAR BU AKŞAM YAPACAĞIMIZ MEDİTASYONDA,HEP BERABER ÇEKİM YASASINI DEVREYE SOKAN ENERJİ PATLAMASINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ...HEP BERABER AYNI ANDA MEDİTASYON YAPMAMIZ ÖNEMLİDİR..SAAT TAM 23 TE BULUŞMAK ÜZERE.. |
Ynt: hayal'den inciler angelim çok acele hazırladığım meditasyonu dün telkinlerle, bu günde çekim yasassına enerji vermek , bir birimizin isteğine/ dileğine güç vermek için son haline getirdim...bu çalışma temel imgeleme çalışması...bunu iyice pekiştirdikten snra yerine çakra meditasyonunu koyucam..ama bunu artık çakra meditasyonu davreye girinceye kadar değiştirmiycem veya başka bir şey eklemiycem saygılı sevgiler.. |
Ynt: hayal'den inciler Alarmları ayarladım yüzüğümü yer değiştirdim tam 23 te umarım evde uygun olurda sizinle birlikte olabilirim ablacım |
Ynt: hayal'den inciler hayal süpersin, her geçen gün daha da iyi oluyor... ellerine yüreğine sağlık sapkal89 |
Ynt: hayal'den inciler dün gece bir prova yayın yaptım...bügün yine bir tane yaptım..begüm yönlendirdi sağolsun...şimdi nerelere bakacağımı biliyorum..ses gitmeyince...dün yapılacak olan, meditasyon bu gün başarıyla olacak innnnnşşşşallllahh...yoksa sizlerle beraber yükselteceğim enerjiyi tek başıma ben yükseltip kendi kendimi imha edicem..yok yapmiiim banada yazık |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:13 AM. |