![]() |
Ynt: hayal'den inciler Ben geldim ablacım inşallah coşkunda yetişir hazırız seni bekliyoruz blissy partysmiley s456 |
Ynt: hayal'den inciler Ben yine duyamıyorum sorun bende mi bu defa b456 |
Ynt: hayal'den inciler Alıntı:
|
Ynt: hayal'den inciler burdayım, oğlumu yeni uyuttum. sanki dün akşamın tekrarı gibi oldu. bağlandığımda sezenden küçüğüm çalıyordu. şarkı bitti yayın gitti. 88a acaba sorun sezende mi? dusun ben de duymuyorum refresh edeyim |
Ynt: hayal'den inciler benimki düzeldi yaşasın. |
Ynt: hayal'den inciler ağlamak güzeldir, dökülürken yaşlar gözünden sakın utanma.. ( sezenden ) seni çok seviyoruz. baban seni duyuyor,hakkını helal ediyor ve seninle gurur duyuyor eminim. |
Ynt: hayal'den inciler Çoşkun Küçüğüm benim giriş ve bitiş parçam olduğundan hep duyacaksın cilgin897 |
Ynt: hayal'den inciler Y biri benim şu pc baksın ne olur 88a Neden Atakan ve Hayali tam dinleyemiyorum kesiliyor hep 88a Çoşkun o parçayıda severim ama hüzünlü olduğundan çalmıyorum Ben illaki Sezen diyenlerdenim |
Ynt: hayal'den inciler Alıntı:
|
Ynt: hayal'den inciler harikaydın hayal abla bu akşam çekim patlaması yaptık hepbirlikte. büyük patlama doğum gününe kısmetmiş demek. iyi akşamlar diliyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:01 PM. |