![]() |
Ynt: hayal'den inciler kiss3 ablacım ağzına emeğine yüreğine sağlık. Çok güzeldi harikaydı bir an sanki dünyanın üstünde oturup el ele tutuşmuşuz gibi hissettim. Hemde bunu somut olarak hissettim bunu yaşamama vesile olduğun için şükürler olsun sağol. |
Ynt: hayal'den inciler ban iki gündür duygu patlamaları yaşatıyorsunuz ..aslında gülerek anlattığım konuyu hüngür fışkırık bitirdim...özüüüür bu patlamaları hep yapıcaz ve hayırlarla isteklerimiz gerçekleşecek..iiiiinnnnnşşşşallllaaah. |
Ynt: hayal'den inciler 88a ben dinleyemedim yok mu tekrarı 88a |
Ynt: hayal'den inciler ben de dinleyemedim.... şirket yemeğimiz vardı dün akşam... ama gönlüm hep sizinleydi, yatmadan önce Hayalin söylediklerimden aklımda kalanları olumlama yaptım.... bugüüünnnnnn, zevkle, neşeyle dinleyip uygulayacağım.. gulensmiley |
Ynt: hayal'den inciler ben de dinlemek istiyorum. eminim çok keyifli geçiyordur. zaten yazılanları okuyunca kıskandım. devamı gelecek mi merak ettim. ben yeni üye sayılırım. gelecek programlarla ilgili kararlaştırılan bir şey var mı bilmiyorum ama umarım hayal ablayı dinleme şansımız olur. music45 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 PM. |