Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Ego(Güven)Güçlendirici

Uyarılar

EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE?

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Ego(Güven)Güçlendirici EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ego güçlendirici değil aslında bu. bilmiyorum psikoloji konusunda uzman mısınız değil misiniz ama yanlış ifadeler kullanıyorsunuz. ego derken aslında benlik saygısı demek istiyorsunuz. yoksa ego tanımı bambaşka bişeydir. ego dersek işin içine süperegoyu id'i falan da sokmamız gerekir. dediğim gibi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ego(Güven)Güçlendirici telkin cd indir izle İstanbul Ego(Güven)Güçlendirici nerededir kimdir Ego(Güven)Güçlendirici çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ego(Güven)Güçlendirici hipnoz Ego(Güven)Güçlendirici olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ego(Güven)Güçlendirici hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ego(Güven)Güçlendirici kuantum düşünce kitap haberi

EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE?

Like Tree4Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-02-2009, 06:01 AM   #41 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ırmak09 is an unknown quantity at this point

ego güçlendirici değil aslında bu. bilmiyorum psikoloji konusunda uzman mısınız değil misiniz ama yanlış ifadeler kullanıyorsunuz. ego derken aslında benlik saygısı demek istiyorsunuz. yoksa ego tanımı bambaşka bişeydir. ego dersek işin içine süperegoyu id'i falan da sokmamız gerekir. dediğim gibi yapmaya çalıştıgınız şey benlik saygısını arttırmaya çalışmaktır. cd lerin ismini bu şekilde değiştirirseniz anlam karmaşası yaşamaz üyeleriniz.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ırmak09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2009, 04:53 PM   #42 (permalink)
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

negatif ego; bireyin sınırlarına dinamit koyar orada güç mücadelesi. duyguların olumsuz kullanımı, yapış yapış bağımlı ilişkiler ve yalnızlık vardır.. orada bir türlü büyümeyen yetişkin çocuklar vardır.. orada duygulardan korkmak ve duyguları zayıflık olarak algılamak, saldırganlık ya da aşırı duygusallık, alınganlık. pasif agresif davranışlar vardır..

negatif egosu güçlü kişi.. hyaır demek istediği halde evet der.. evet demek istediği halde sırf karşı çıkmamak adına hayır der.. evetlerde hayırlarda sınırları korumak adına değil… sevilmek ve kabul görmek yada güç mücadelesi ve negatif egonun sahte gücünü kanıtlamak için kullanılır…

bu kısım tam beni anlatıyor...okuduktan sonra farkettım .kendime itiraf edemediğim şeylerin tam da bunlar oldugunu kesfettım.her zaman nerede hata yapıyorum ben derdim ve sonunda buldum..ego guven sucluluk dınlıyorum ve devam ederek kapının tokmagını ıcerıye alacagım ve odama gırenlere ben karar verecegım...hayatımdaki değişiklikleri sabırsızlıkla bekliyorum...teşekkürler...
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2009, 06:23 PM   #43 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
4 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
miketel is an unknown quantity at this point

Selam arkadaşlar bende bu siteyi yeni keşfedenlerdenim.Çok mutsuz oldugum zamanlarda bu siteyle tanışdım. Telkinleri dinlemeye başladıktan bir süre sonra gerçekten psikolojim değişti içimde tarif edemediğim bir güç hissetmeye başladım.Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.ayrıca emegi geçen herkese çok ama çok teşekür ediyorum.
miketel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2009, 04:32 PM   #44 (permalink)
Teğmen

cemboli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cemboli will become famous soon enoughcemboli will become famous soon enough
Standart duygulandım

Alıntı:
morlale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam ben bu siteye üye olan arkadaşlarımın çok güçlü olduğunu düşünüyorum, kendileri için birşeyler yapmaya çalıştıklarına inanıyorum, harikasınız, gerçekleri zorlamak ii bişeydir, yanlış anlamayın bu gerçekler bize öğretilenlerdir, bizim ya da insanlığın gerçekliği değildir. Kendi gerçeklerimizden yola çıkarak gerçek dünyamızda yaşayabiliriz insanları da kendimize uydururuz, ben öyle yapıyorum mesela, eşim uyurken ona bu cd leri dinletiyorum, bağımlılıklarla ilgili ki benim ihtiyacım olan alkol bağımlılığıyla ilgili cd, ücretsiz mümkünse, eşim için, o uyurken dinleteyim:)
çok teşekkürler kardeşim şu ilk cümleyi duydum gerçekten çok duygulandım sana çok teşekkür ederim ben de hepimizin aynı şey için uğraşmasına ve kendi için dolayısıyla sevdikleri için birşeyler yapmaya çalışmasına gerçekten gıptayla bakıyorum aslında insanlar ne kadar da değerliymiş bunun farkına varmam geç oldu teşekkürler hepinize
cemboli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2009, 10:14 PM   #45 (permalink)
Üsteğmen

yas_min - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 751
167 Mesajinıza toplam 1,141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to behold

Harika bir açiklama olmus, tsk ederim emeginiz için.
sevgimle
yas_min isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-04-2009, 05:24 PM   #46 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 7 kez İyi ki varsın denildi
Kurgas is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE?

Çok ilginç bir site.Arayışımız var ve ne güzel...Burada mesaj yazmadan önce birçok mesaj okudum.Ve Osho'yu ,Mevlana'yı ,Şems Tebriz'i duymuş olmak bana güven verdi açıkçası...Telkinleri okuduğumda ise o kadar yumuşak geçişleri var ki bayıldım.İçimde ,uzun zamandır düşüncelerimde olan Allah inancım burada daha da pekişiyor sanki...Namaz ibadetini icra etmenin zorlaştığı günümüzde aslında nasıl mucizeler olduğunu görüyorum bilim ilerledikçe...Özellikle su ile ilgili bilimsel makaleyi forumda okuduktan sonra...abdest almanın sebeplerinden birisi...Ve Kur-an da yazan "Kendinize kötü sözler söylemeyin" anlamına gelen ayeti daha geniş açıdan algılayabiliyorum.Yani denilen aslında bilinç altınızda kendinizi değersizlik hissine kaptırmayın denilmek isteniliyor sanırım...Açıkçası bir misyoner değilim ve öyle davranmayı istemiyorum..Sadece dengeli olmanın öneminden bahsediyorum...İnsan egosu herşeyi istiyor...Ve sahip olmaya çalışırken de bunun bedeli neyse ödeme pahasına...Ancak o yüzden zaten kendini aşırı önemsemekten kaynaklı sinir hastalıkları,mutsuzluk,değersizlik hissi vs. gibi olumsuzluklar oluşuyor zihinlerimizde...Bize göre hayatımız herşeyin önündeyken ,kendimizi aradan çıkartarak gökyüzüne baktığımızda milyarlarca galaksi ,sayılamayacak kadar sistemler, işler,oluşlar...Ve biz sanki sırtımızda evrenin sorununu taşıyoruz gibi hissediyor olsakta ,aslında denildiği gibi ,yüce ve çok büyük bir planın ,çok küçük parçalarıyız.Aynen insan vücudunda ki hücreler gibi...Birbirimizi tamamlıyoruz.Ve dengede olamazsak şayet ,elemine ediliyoruz...Aynı kanser hücreleri gibi...Ancak öyle programlanmışız ki (yaratılmışız ki) ,kendi mahfınada sebep olabilecekken ,sonsuzlukta da yerini alabilme potansiyeline sahibiz.Ben mevcut olayın mantığına Sufizm yönünden bakmaya çalışıyorum...Ancak herkes sufizm i bilmemekle birlikte ,müslüman dahi olmayabilir dolayısıyla söylemek istediğim aslında burada misyonerlikten ziyade kendi yorumlarımı yapmaya çalışıyorum(Aslında şu son yazdığım cümle o kadar gereksiz ki..Şimdi farkına vardır.Müslüman olmayan arkadaşlara ayıp mı olur böyle yazsam vs. diye içimden geçen saçma bir kuruntunun eseriydi.Neyse..Sanırım biraz daha bu telkin müziklerini dinleyince haddinden fazla duyarlı olmanında gereksiz olduğunun belki farkına varabileceğim) ...Kendini arayan ve özünü bulmaya çalışan bütün değerli arkadaşlara yolculuğumuzda başarılar dilerim....Zaman zaman sevgiyi ve neşeyi kaybedebilsekte ,arayışımızı ve umudumuzu kaybetmemek dileğiyle...
Kurgas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-04-2009, 11:16 PM   #47 (permalink)
Teğmen

angel_xl38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3
6 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
angel_xl38 is an unknown quantity at this point

slm arkadaşlar,bende bu sitede yeniyim.iki gündür kendine güven ney versiyonunu dinliyorum.ama günde en fazla 2-3 saat.iki gündür baş ağrısı ve baş dönmesi oluyor. acaba işe yarıyor mu? belirtileri mi bunlar?2-3 saatten fazla dinleyemyecek kadar ağrılarım oluyor,bu şekilde devam edersem ne zaman etkileri görülmeye başlar?
angel_xl38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2009, 08:55 PM   #48 (permalink)
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

Ne Zaman Etkisini Görürüm - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Link yardımcı olacaktır angel...

Sevgiler...
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-04-2009, 05:01 PM   #49 (permalink)
Teğmen

montana5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3
18 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
montana5 is an unknown quantity at this point

teşekkürler
montana5 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2009, 05:21 PM   #50 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
sanchopanza is an unknown quantity at this point

ben ego klasıkte arkadan gelen seslerı duydum sankı :D
hersey cok güzelde anlamadıgım bişi var sadece bu indirdiklerimz yeterlimi yoksa cd almamız gerek mi eger ole bişi lazımsa almak isterim şöyleki kendımden cok yoruldum artık bişlerin işe yaraması lazım bu öyle bişi ki karın agrınız olsa hapnızı alır kurtulursunuz ama bunda ole bi sanssınız yok
umarım bu telkinler iş yarar :)
sanchopanza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks