Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney Alıntı:
|
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney hay Allah be fuluncum rt67 ... geçenlerde başka bir arkadaşa linkleri msn den kopyalarak verince olmuştu... bi de o yolu deneyelim.. pc05 olmadı ben gene sana gönderirim istediklerini.. ark5 sgozder hoşgeldin inşallah sende bu halden sigrt56 bu hale gelirsin blissy wave forumda selamlaşma bölümümüz var.. aç kendine bi günlük dök içini rahatla... çözülmeyecek dert yok Allah ın izniyle onayi |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney Yaptım, yaptım Yehh huuuuuuuuu!!! İniyor şu anda! Teşekkür ederiiiimm wave |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney art56art56 happy6 clapping hadi iyi dinlemelerr.... music45 kiss3 |
|
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney merhaba arkadaşlar y789 ben linkden indirmeye çalıştım ama olmuyor yardımcı alablirmisiniz yrl78 |
|
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney arkadaşlar indiremediğiniz müziklerden bizde size gönderebiliriz.bende hepsinin olması gerekiyor..eksik olanlarıda başka arkadaşlar verirler.. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney ney sesi indirdim ama sanat müziği çalıyor dusun.buda çok güzeldi ama ney sesini daha çok seviyorum music45 |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney evet,,sanat ı indirdim ancak ney i indiremiyorum .var diyor .... utananadam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 AM. |