Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney Alıntı:
|
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney bende müzkleri birtürlü yükleyemiyorum.Yeni bir penere açılıyor. ve açılan sayfa hata veriyor.yeniliyorum sayfayı yine boş pencere çıkıyo. yardımcı olur musunuz? teşekkürler ::) |
|
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney Ama bu linkler kırık! ağla |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney merhabalar actionsmile linkler kırık değil.. server yenileme çalışmalarımız esnasında oluşan bir takım sıkıntılarımız oluyor... pc05 bir çoğunu altarnatif olması için rapid e yükledik... onayi dilerseniz o linkleri kullanarak indirin.. sevincli bu linklerde kısa sürede düzelecektir.. atakan bey yenileme çalışmalarımıza devam ediyor.. clapping acil ise rapide yükleyerek link veririm.. sevgiler.. hismiley |
bana ego güçlendirici yollayabilirmisin? |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney gentlemen merhabalar.. actionsmile linki kontrol ettim şu an bir problem gözükmüyor... sorunsuz indirebilirsiniz... sağlama almak için sayfa 1 ilk mesajın içerisine alternatif olarak ikinci bir link ekledim.. oradan da indirebilirsiniz... pc05 sevgiler.. hismiley |
|
Alıntı:
|
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney yenerist cim yeni link veriyorum ama hepsini dosyacc linkine aktarmam mümkün değil.. ooo67 kısa süre sonra ana linklerimiz aktif olacak zaten ve bu karmaşa sona erecek.. sevincli rapid peş peşe yüklemelerde araya her seferinde biraz daha uzun süre koyar.. ortalama 2-3 dk dan başlar 10-15-20-30 diye artarak gider.. 12389 bu arada sen indirdiklerini dinlemeye devam edersin.. music45 zaten ilk başta iki hafta kadar ego ve suçluluk önerilmekte ... rehber bölümümüzü incelemeyi unutma.. pc05 gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederim.. ark5 sevgiler.. hismiley ego güçlendirici ney versionu için dosyacc linki http://s2.dosya.cc/enguclendiriciney...i.com.mp3.html |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:14 PM. |