| ||||||||||
|
Erken Uyanma erken uyanma, erken uyanmak, sabah erken uyanma, erken uyanma yöntemleri, sabah erken uyanmak, sabah erken uyanmak için, erken uyanmak için dua, erken uyanma yolları, erken uyanmak için |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Erken Uyanma Benim Sorunum Çok uyuma Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yahu kızmayın bana Yanlış yere konu açıyorsam.. Benim sorunum bunun tam tersi Çok uyuyorum.. Nedir sorun anlamış değilim yeri geldiğinde uyanmadan 26 saat uyuyabiliyorum.. Yeri geldiğinde ise 72 saat uyumadan durabiliyorum Yardımcı olursanız çok sevinirim....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Erken Uyanma telkin cd indir izle İstanbul Erken Uyanma nerededir kimdir Erken Uyanma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Erken Uyanma hipnoz Erken Uyanma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Erken Uyanma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Erken Uyanma kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 3
1 Mesajina 11 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Yahu kızmayın bana Yanlış yere konu açıyorsam.. Benim sorunum bunun tam tersi Çok uyuyorum.. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Guest
| ![]() biz kızmayıııızz, dostt ![]() ![]() http://www.pozitifzihin.com/pdf/maka...in-yollari.pdf bu işine yarayabilir sanırsam. . Elimden gelsa daha fazla yardım etmek isterdim, ama benim bir bilgim yok konuyla ilgili ![]() |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() benimde çok uyuma sorunum vardı kardeş ben ilerleme kaydettim en azından az uyudum mu sıkıntı çekmiyorum artık yoksa ne kadar bıraksan o kadar uyuma yeteneğimi kaybetmedim erken uyanma telkşinleriniş dene üstüne subliminal flash programı ile yazı olarakta takviyele işe yarıyor.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Guest
| ![]() aynı sorun bende de var sabah planladığım hiçbir işi kalkamadığım için yapamıyorum kendime sinir oluyorum,ama yıllardır böyle nasıl değişecek bilmiyorum. |
![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() ben dede aynı sorun var... saat 20:25 şu an ve benim uykum var... arkadaşlarıma soruyorum 1'e 2'ye kadar otuyoruz diyorlar... ben 8-10 saat uyumazsam sabah kalktığımda her tarafım ağrıyor... erken kalkma mp3 lerini yeni indirdim... bakalım faydası olacak mı? suçluluk ve ego ile birlikte bunuda dinleyebilirim heralde bir mahsuru olmaz... |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Balıkesir
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Beynimiz daima kendini koruyan sigortalarını çalıştırır. Stres bunun başında geliyor, yada aşırı çalışma yükü varsa özellikle zihinsel çalışmalar. Aslına bakarsanız kabuslarımız da bizi rahat bırakmayabilir. Ama stresten kaçışın otomatik hali dersek yanlış olmaz.
__________________ içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir. https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents hayat hiç bir zaman adil değildir. |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() benim de uyku problemim var. sabah alarmi duymuyorum.Yorgun kalkıyorum. Akşama kadar halsiz dolaşıyorum. mp3 lerin çoğunu indidim. Gün içerisinde farklı zamanlarda dinliyorum. 3-4 gündür dinlememe rağmen bazen erken kalkıp bazen geç kalkıyorum.Dün gece 2 yi geçiyordu yattığımda 1-2 defa dinledim erken uyanma telkinini. sabah 5 ten beri uyanığım.Çok enerjik kalktım. Ama enerjim azaldı şu an. Yatsam uyurum şimdi ama işlerim var Henüz düzene oturmadı anlayacağınız uyku düzenim. |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2010 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() tatil donuslerinde sabahlari ise kalkmak icin muthis zorlanirim, sabahlari uyanmak olum gibi gelir... hep "sabahlari kalkmayi icat edenin............" die kufretmisimdir :)) fakat bu 2 gun sonra normale girer, vucudum otomatikman kalkmaya baslar... taki bir dahaki degisime kadar boyle gider..
__________________ forum sitelerine bayiliyorum... |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 63
31 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() al benden de o kadar...çok aşırı uyuyorum uyandığımda dayak yemişim gibi kalkıyorum,gün içinde yorgun oluyorum gece cin gibiyim...bazen gece erken yattığım halde erken kalkamıyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 170
166 Mesajinıza toplam 450 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Ya yanlış anlama lütfen,ama bişe dicem, nasıl 26 saat uyumayı başardın,narkozmu alıyosun yatmadan önce ![]() ![]() ,umarım hepberaber az uyuyanlar grubuna gireriz çünkü çok uyumaktanda sabah kalkmaktanda nefret ediyorum ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Erken Uyanma Benim Sorunum Çok uyuma Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yahu kızmayın bana Yanlış yere konu açıyorsam.. Benim sorunum bunun tam tersi Çok uyuyorum.. Nedir sorun anlamış değilim yeri geldiğinde uyanmadan 26 saat uyuyabiliyorum.. Yeri geldiğinde ise 72 saat uyumadan durabiliyorum Yardımcı olursanız çok sevinirim....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Erken Uyanma telkin cd indir izle İstanbul Erken Uyanma nerededir kimdir Erken Uyanma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Erken Uyanma hipnoz Erken Uyanma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Erken Uyanma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Erken Uyanma kuantum düşünce kitap haberi