| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çocuklar ve yaşlılar / ortak noktaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çoçuklar ve yaşlılar Çoğumuzun aile büyükleri ile büyüdüğü ortamlar olmuştur eskiden geniş ailelerdik bizler nineler dedeler etrafımızda aynı evden yada aynı mahallede hep birlikteydik. Geçen gece uykum kaçtı ,uykusu kaçan bir kedi öyle eskilere dalar işte ,sonra zamanla anneme ne ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çoçuklar ve yaşlılar Çoğumuzun aile büyükleri ile büyüdüğü ortamlar olmuştur eskiden geniş ailelerdik bizler nineler dedeler etrafımızda aynı evden yada aynı mahallede hep birlikteydik. Geçen gece uykum kaçtı ,uykusu kaçan bir kedi öyle eskilere dalar işte ,sonra zamanla anneme ne kadar benzediğmi anladım onun bir sürü huyunu almışım hiç farkına varmadan oda kendi annesininkini almıştır muhakkak yani ben anneannemin birçok huyunu taşıyprum demektir düz mantık yolu ile 7 göbek geriye gidersem kurcalarcam onlardan da gelenler vardır kesin Evin büyükleride çoçuklarıda aileyi bir araya getirirler,bu büyüklerin bayram sabahları ellerini öpmeye koşarak gitmemiz hayır dualarını almamız için olur kah ,kah çoçuğumuzun sünneti,yaşgünü,okuldaki bir müsameresi falan olabilir ,yada aileye katılan minik bir bebiş olur yada aileden kopup giden bir çınarın bizleri terk edişi göç etmesi olabilir. Ölüm ve doğum gözyaşı ve kahkaha,sevinç ve hüzün Torunlar çok sevilirmiş öyle der bilenler yaşayanlar büyükler ,ehh yaş kemale ermiştir. Çoğu yaşlıdan duyarız ben çoçuklaştım artık derler haklıdırlarda.nasıl bir çoçuk tek başına yürüyemezse yaşlılarda yürüyemez,ağızlarında dişleri yoktur herikisininde ,mama türü hafif şeyler yerlere,ayrıca nerde muzur dokunan şey varsa el atarlar şeker çikolata gibi,televizyon seyretmeyi severler,parkları severler çoçular kaydıraktan kayar onları seyir eden yaşlılar kuşlara yem atar ah bende o yaşta olsam diye içlerinden geçirerek , İnatçıdırlar,sıksık ağlarlar ,yemek seçerler,bağırarark onuşurlar,laf dinelemz başına buyruk hareket etmek isterler,kemik yapıları kırılgandır,hastalıklara karşı korumasızdırlar,sıksık hastalanırlar,çişlerini kaçırırlar,katılarak gülerler sanarsınızki boğulacaklar,merdivenleri yavaş iner çıkarlar ,dengelerini zor bulurlar,karanlıktan korkarlar,yalnız kalmak istemezler,hep ilği isterler, Uyuklamayı severler,soru soramaya bayılırlar, Bu yazdıklarım ilk aklıma gelen ortak özellikler çoçuklaşan yaşlılar yada yaşlı çoçuklar bebekler çok ama çok ortak yönleri var değilmi ya sizce aklınıza gelen var ise yazın bakalım .
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() İnsanoğlunun sevgiye ve ilgiye en çok ihtiyacı olan dönemlerdir çocukluk ve yaşlılık.Her yerde göz odağı olmak isterler.Onlardan habersiz bir şey yapmanız hemen hemen imkansızdır.Oyy canlarım benim.Yiğenim 5 annem 66 yaşında.O kadar çok benziyorlar ki birbirlerine.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() katılıyorum okadar çok ortk davranış ve huylar sergiliyolarki :) ben kesin çekilmez bir yaşlı ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sen yaşlanmadan da çekilmessin pisi'cim. ![]() Şaka bir tarafa hakkatten biz ne olucaz acaba?Bazen kusur buluyorum ama sonra pişmanlık duyuyorum. Annem der ben senin yaşıdan geçtim ama sen daha dur bakalım diye. Haklı mı ne ![]()
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bencede görecek ve öğrenecek şeylerimiz daha çok var
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çocuklar ve yaşlılar / ortak noktaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çoçuklar ve yaşlılar Çoğumuzun aile büyükleri ile büyüdüğü ortamlar olmuştur eskiden geniş ailelerdik bizler nineler dedeler etrafımızda aynı evden yada aynı mahallede hep birlikteydik. Geçen gece uykum kaçtı ,uykusu kaçan bir kedi öyle eskilere dalar işte ,sonra zamanla anneme ne ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi