siyah_inci | 24-09-2008 01:40 AM | Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum Alıntı: pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: siyah_inci Nickli Üyeden Alıntı
ben siteye üye olalaı çok zaman olmadı...haliyle pisi yi sizler kadar tanıma şansım olmadı...ama şunu yazmadan geçemedim...baştan sona yazılanları okudum ve gerçekten hayata tutunuşunu,azmini,umudunu,pozitifliğini takdir ettim pisi....içim bir tuhaf oldu okurken...yanlış anlaşılmasın hissettiğim üzüntü değil...sadece umudu hissttim iliklerime kadar...
ve birazda kendimden utandım utananadam
ben bir yerde bişeyleri yanlış yapıyorum sanırım dedirttin bana....söyleyeceklerimi toparlayamıyorum bile şuan....bugün çok kötübir gün geçirdim...ama şu başlığı okumak bende çok etki bıraktı.....
çok çok geçmiş olsun diyorum....sağlığının iyi olmasına çok sevindim.... ttli3
hep böyle umutlu,azimli ve pozitif olman dileğiyle........... kiss3 |
sevgili siyah _inci kardeşim ben gerçekten asi hırçın ve hür vede inatçı bir cat56 yim herkes hayatında birçok hata yapıyor ve bunları sorguluyor buluyoruz kendimizi
akışına bırakmalı ama ne sele kapımalı nede suya karşı koymalı kontrollü şekilde yüzmeli hayt nehrinde |
asi,hırçın ve inatçı...bunlar bana hiç yabancı değil....
bende aynen böyleyim....ama sanırım bu özelliklerimi yanlış yönde kullanıyorum...
hayat nehrinde kontröllü yüzmeli...işte ben bunu başaramadım bu yaşıma kadar...hep kontrölümü kaybettim...hep uçlarda yaşadım....buda bana zarar verdi...ve hatta çevremede ....herneyse dediğim gibi kötü bir gün geçirdim ve sanırım içimi dökmeye yer aradım.... sad456 bu güzel ve neşe dolu başlığı karartmıyım içim gibi.... ttli3
kusura bakma canım....tekrar geçmiş olsun..... |