![]() |
14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum cat56 niz ankara yolcusu şamancım boşuna sevinme sakın dönücem dlckrn blook ay sana takılmadan olmuyor yahu dlckrn evet kemolarım biteli 5 ay oldu bile kemodan kastım kemoterapiler :) 2.ci 3 aylık rutin kontrollerim için gidiyorum pazar günü bir süre yokum sakın sevincli meyin ha blook ben yokken siteye köpek falan alma atakan bozuşuruz ona göre blook uzun lafın kısası sanırım sonuçlarım iyi çıkar ölmeyeceğim anlaşılacağı üzre boşuna aldın şamancım o irmik helvası için malzemeyi dlckrn ayyy ne deli bir cat56 ben yahu ha bu arada son 23 nisan toplantımıza katılan arkadaşlar beni görseler sokakta tanıyamazlar çünki saçlarım epeyce uzadı sanırsam 3-4 numara falan oldular işin garibi arkası dalgalı önler ise düz çıkıyor buda bir garip ay işte cat56 nizden son haberler cancıklarım blook |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum güle güle git, güle güle gel pisim http://www.hizliresim.com/2008/9/12/240.gif ayy imkanın olsa da kızımı da bir görsen ne sevinir utananadam seni çok sevdi çünkü ttli3 Bilecik' te okuyor. kiss3 |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum Alıntı:
güzel haberlerele döneceğim emin olun keşke zamanım olsa uğrardım başka bir buluşmada belki yine karşılaşırız seninle ve kızınla sevgilerimi ilet kendisine çok çalışsın derslerine olurmu dusun 44 |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum pisi abla ekimde ank.dayım görüşelim orda olursan, görüşmek istersen benlen dusun |
zaten zamanımın çoğu hastanede geçicek :( teklifini başka zaman değerlendirelim |
|
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum inşallah pisicim. ilk aklıma geleni deyiverdim işte imkanın olursa diye.. Bilecik Ankara arası 4 saat az yolmuş gibi sanki y789 benim göresim geldi de heyecanlandım birden b456 ileteceğim ark5 Alıntı:
|
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum özlersin tabiki allah tez vakitte kavuşturusun sizi |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum cat56 cim yolun açık olsun cancazım.Güzel haberlerle dön. |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum güle güle git güle güle gel. bizleri fazla cat56 siz bırakma olur mu??? actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:00 PM. |