![]() |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum y789 evet sevgili pisicik gittiğine göre doberman alımı için başvurular başlamıştır.. girlhaha http://cybergata.com/kliban_lopez.gif canım benim ark5 hayırlı uğurlu yolaculukların olsun.. sen bu sene leyleği havada gördün zaten.. ttli3 bu gidişlerinde içim gayet rahat.. doktorlar senin gibi bir kediyi bir daha görelim diye çağırıyorlar yanına.. bir nevi misafirlik.. b456 güzel anılarla döneceğini bilerek sevgimizle daima yanındayız canım.. kiss3 http://cybergata.com/x-catrocket.gifsevgiler.. |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum Alıntı:
Alıntı:
ay hiç korkmayın ben olmasam cat56 ruhum burda 44 Alıntı:
sen şimdi çatlarsın kıskançlıktan bilirim 44 evet yaa ankaradaki arkadaşlarım ve dr. ziyarete gidiyorum tetkikler bahane yahu blook bakalım şimdiden sinir yaptım sonuçlar için ama iyi oacağını biliyorum cat56 yüreğime doğuyor özleyin beni hoş daha burdayım şaşkın |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum ben seni gitmiştir demiştim tuh788 sevincli elbette sonuçların iyi çıkacak ark5 sen onu düşünme .. ankarada neler yaparım .. hastanede bir kedi adlı yazının detaylarına yoğunlaş lütfen.. kiss3 |
umarım öyle olur şaaman vallaa dr. ve hastaahnede işlerim bittikten sonra arkadaşlar gelir gezdirir beni ankarada akşamları fink atım azıcık oralarda ankara cat56 görsün ayol 44 aslında eskiye nazaran az yazıyorum fakındayım ama hisetmeden yazamıyorum biliyorsun duygusal bir cat56 ciğim ben ama kış geliyor yoğunlaşacağım bu konu üstüne heelee bakalım sonuçlara kafam yerine gelsin öle şaşkın istanbula kaçarım bi kaç gün ekimde falan laflarız özledim yahu seni (koca bir yalan buu neyini özliyeceğim ayol senin büyücü şamanım 44 ) |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum canım pisicim...miyavım mırnavım...coo pisim.. güle güle git güle güle gel canım benim... kiss3 |
jr. suzzyi öp benim için 44 çok şeker yaww |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum cat56 cim güle güle git güle güle gel.güzel haberlerinle dön kiss3 |
|
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum sevincli evett dost düşman ( ki bu şaman oluyor dlckrn ) ey ahali cat56 ciğiniz geldi geri döndü yuvasına hemde harika haberlerle kanserli hücre sayımım çok iyi 25 ten küçük olması gerekiyor 6 ay önce 15 ti şimdi ise 8 çıktı ciğerler temiz kan tahlilerim harika yani müthiş bir cat56 oldum aa34 anlayacağınız beni daha çok çekeceksiniz arkadaşlar kurtuluşunuz yok kansere çalım attım cilgin897 tabiki dikkatliyim her konuda şımarmak yok girlhaha cat22 site cat56 nizi şımartın yuh bana yahu blook nasıl arsızım belli değil şaman kıskanma dlckrn |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum Aman efendim kimler gelmiş kimler gelmiş.hoşgeldin evine pisicim.Çok güzel haberlerle dönmüşsün.Yediğin içtiğin yanına kalsın neler yaptın bensizken Ankara'da. aa34 Hangi kedilerle tanıştın yahu,doktoru tırmıkladın mı bakim cat56 cat56 cat56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 AM. |