![]() |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum Alıntı:
|
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum nereye ekledin yaa 789569 |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum günlüğüme ekledim pisimbatçım kiss3 |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum kiss3 bakıyorum hemencik f678h sevincli |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum pisim buldunmu? |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum sevincli buldum yaaa çok tatlı bir kız buu çok sev onu olurmu çok iyi yapmışsın almakla hayatını kurtardın cimcimenin aferim sana |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum pisim hoşgeldin sefalar getirdin blissy kiss3 |
sevincli hoş ve sefa buldum |
Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum ben siteye üye olalaı çok zaman olmadı...haliyle pisi yi sizler kadar tanıma şansım olmadı...ama şunu yazmadan geçemedim...baştan sona yazılanları okudum ve gerçekten hayata tutunuşunu,azmini,umudunu,pozitifliğini takdir ettim pisi....içim bir tuhaf oldu okurken...yanlış anlaşılmasın hissettiğim üzüntü değil...sadece umudu hissttim iliklerime kadar... ve birazda kendimden utandım utananadam ben bir yerde bişeyleri yanlış yapıyorum sanırım dedirttin bana....söyleyeceklerimi toparlayamıyorum bile şuan....bugün çok kötübir gün geçirdim...ama şu başlığı okumak bende çok etki bıraktı..... çok çok geçmiş olsun diyorum....sağlığının iyi olmasına çok sevindim.... ttli3 hep böyle umutlu,azimli ve pozitif olman dileğiyle........... kiss3 |
sevgili siyah _inci kardeşim ben gerçekten asi hırçın ve hür vede inatçı bir cat56 yim herkes hayatında birçok hata yapıyor ve bunları sorguluyor buluyoruz kendimizi akışına bırakmalı ama ne sele kapımalı nede suya karşı koymalı kontrollü şekilde yüzmeli hayt nehrinde |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57 PM. |