| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yaw ben resim eklemeyi becersem benim samur beyinde resmini gösterirdim beceremiyorum yahu safmıyım ben saf pisi ben şaşkın çok şeker allah uzun ömürler versin paşama (kızıma )...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() yaw ben resim eklemeyi becersem benim samur beyinde resmini gösterirdim beceremiyorum yahu safmıyım ben saf pisi ben şaşkın çok şeker allah uzun ömürler versin paşama (kızıma )
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Guest
| ![]() ben sana 9 yıl fark atıyorum (ablamın rivayetine göre 8) ben senden büyüğüm kızım çocuğum dememde ablalığı kimseciklere kaptırmam..şaka şakaaa siz beni neye layık görürseniz oyum..bakma sen buradaki anketa göre yaş ortalaması 25_30 ya eh bende anaç olduğum için hemen analığı benimseyiverdim..ben biraz daha gayret etseydim çocuğum 30 yaşında olurdu..bilinçli tembellik ettim..yaa ben ablam hakkında yazmasam iyi olur..kendisi yeni üyelerimizden olacak nasipse ilk iki girişimi başarısız oldu..sistemdeki benim aklımın ermediği herhangi bir şeyden dolayı...valla bir odada o bir odada ben pc başındayız..bide bakıyosunuz biz her şeyi forum üzerinden hallediyoruz..hayaaal kahve yaparmısııın..ablaaa bu gün ne yiyeliiim..hadi bakalım hayırlısı. |
![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() etraf pati izleriyle dolmuş. geçtiği yerde iz bırakan pisilerden birine ait bu pati izleri galiba sanırsam. |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) | ||
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Alıntı:
ahh be berkeberk öyle oldu işte sızdım siteye heryerede benim pati izlerim burasınıda özel tasardadım gel buyur istediğinde wave
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() yahu ben nasıl resim eklicem yaa çıldırıcam zaten sıvaktan eridi beynim benim birisi bana yardım etsin kedimin resmini koyucam yahu burcu ,hayal lerzan, yetişin bacılar ne olur yalın bir dille anlatın ben teknoloji sorunluyum acık ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bugün hayata nasıl pati izlerimi bıraktım onu anlatayım bari zaman geçsin okuyan çıkar elbet wave öğeln 11 de uyanan pisicik (ben oluyorum kazık kadar pisi) ![]() pisimbattan mırıltılar pati izleri velhasıl eserekli saatler böyleydi ama gün bitmedi daha bakalım hayırlı şeyler olsunda yazayım bende yoksa öle içim kararıor pek çekilmez oluyorum duygusal olunca şaşkın
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Guest
| ![]() pisim çok güzel gün geçirmişsin bu samuru merak ettim bir ara resmini çekip gönderir misin birde çok merak ettim nerede yaşıyorsun yazdıklarından kafamda canlandırma yaptımda offf diyebilirim mükemmel olduğu kesin ![]() |
![]() |
![]() | #18 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
ben bir sanayi kentinin kasabasında yaşıyorum sahil kasabasıdır ama pek denize girilmesede eski günlere dönüyor yavaş yavaş benim çoçukluğum gençliği burda geçti sakin ve huzurluyum burda babam memur olmasından buraya yerleşmiş bizimkiler bende onları (mezarları burda) terk edip gitmiyorum bir yere belki ilere kim bilir hayırlısı herşeyin ama mutluyum burda önemli olan bu
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() evet dün gece sabah ezanından sonra kapanna gözlerim mahalledeki çal çene komşular yüzünden 07:30 yüzünden hışım ile açıldı yataktan fırt diye kalkmam ve balkona bir adımda çıkmma ve komşu teyzelere yahu neden balkondan balkona konuşuyorsunuz bağıra çağıra demem ve onların ayy kızım seninde kulağın bizde uyuyyorsun pişkinliği ile gelen cevaba karşı sinir bastı ama lütfen bağrışmayın dedimkıkırdadılar her zaman ki gibi iyi günler dedim yatağa süzüldüm yine yaa sabır çektim uykuya döndüm zorda olsa öğlene doğru gerinerek uyanmaya başladım saate baktım açılan tek gözümle hımm 11:15 ti eh kalkmam lazım dedim ![]() ![]() devam eden yağmur eşliğinde çayımı yudumladım mis gibi toptrak kokuyor denizin yosun kokusuna karışıyordu birde kargalar peydah oldu onlarada verdim bişiler artıklarıda çimenlerde yerleşmiş olan karınca kolonisi süpürdü.yağmur dindi güneş saklandığı bulutların arkasından önce deniz'e vurdu martılar sevinçle havalandı ,samur kucağımda keyif yapıyordu ben dilimde tarkanın dudu şarkısını mırıldanıyordum,açan güneşle birlikte samurla birlikte deniz kenarındaki taşların üstüne serildik ellerime deniz suyu aldım yüzümü kollarımı serinlettimabartıp ayakkabilarımı çıkarıp ayaklarımıda soktum samur şaşakın şaşkın beni izliyordu havanın açması ile balık tutmaya gelenler çoğaldı ellerinde oltaalrı çoçuk çoçuk doluştular hımm dedim burası kalabalıklaştı saate baktım 7 e geliyordu hadi samur ben gidiyorum dedim maawww dedi bir süre peşimden geldi baktı ki gidiyorum en hüzünlü başışını takınarak gözlerimin içine baktı yarın gelicem oğlum dedim mırrr dedi eve döndüm kahvemi aldım ve yazıyorum işte .
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yaw ben resim eklemeyi becersem benim samur beyinde resmini gösterirdim beceremiyorum yahu safmıyım ben saf pisi ben şaşkın çok şeker allah uzun ömürler versin paşama (kızıma )...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi