veda & elveda (anneler günü...)Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları veda & elveda (anneler günü...) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız VEDA & ELVEDA
40 Yıllık hayatımda vedalarımda oldu elvedalarımda.
Veda etmek tekrar görüşebilme olasılığını içinde taşır ,oysa elveda dönülmezliğin sözcüğüdür.
Her iki sözcükte ayrılıkta söylenir yada yazılır boğaza düğümlenir o minik sözcük çıkamaz çıkarken gözlerden akan yaşlarla yüreğimize hançer misali ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi |
|
01-05-2008, 08:13 PM
|
#1 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| veda & elveda (anneler günü...) VEDA & ELVEDA
40 Yıllık hayatımda vedalarımda oldu elvedalarımda.
Veda etmek tekrar görüşebilme olasılığını içinde taşır ,oysa elveda dönülmezliğin sözcüğüdür.
Her iki sözcükte ayrılıkta söylenir yada yazılır boğaza düğümlenir o minik sözcük çıkamaz çıkarken gözlerden akan yaşlarla yüreğimize hançer misali saplanır burkulur yüreğimiz acı ile .
Yitirilmişliğin çaresizliğin engel olamayışın sözcükleri bazen sevgiliye bazen canımıza veda ederiz yada elveda deriz.
Ben önce dedeme elveda dedim aslında çoçuk yüreğim ilk ölümle tanıştığında biliyordum o tahta kutuda yatıyordu bense seyir ediyordum sadece gözyaşlarına boğulmuştum dönmeyeceği bir yere gidiyordu veda değil elveda diyordu elveda dedem derken hıçkırklarla yıkandı ilk ölüm acım tuzlu gözyaşlarım yarama basılırken yandı içim ,aralık ayının keskin soğundan beterdi içime işleyen elvedası dedemin ardından yıllar sonra ninem elveda dedi bir sıcak ağustos öğleninde kuş misali uçup gittii elvada 2. defa yüreğimdeki közü alevlendirdi kor oldum yandım yine ,bir korku sardı yüreğimi ya annem giderse ya beni bırakırsa diye korkulu rüyalarım olmuştu öldüğünü görüp hıçkırıklarla uyandım yıllarca katıla katıla ağladım olmasın diye geceler boyu dualarımdaydı ama ama işte o en yakıcı elveda kapımızı çalmak üzeyedi haberimiz yoktu derlerya perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye sıcaktan kavrulan gökyüzü meğer yüreğimdeki yangından daha az yakıcı olacakmışta haberim yokmuş şimdi sesine soluğuna hasret ben o gri mavi gözlerindeki sevgi dolu bakışına hasret ben sessizliğe hapsoldum kavruk yaz ayında anne sesine kimsesizliğin en korkunç yüzü ile karşı karşıya kaldım çaresizliğe gömüldüm aylarca ,elleri ellerimde pamuk saçlarını severken son bakışla bir elveda cehemnem içim yanıyorum anne sensizlikte tut elimi gitme bırakma beni diyemedim bile gözyaşlarım akarken korkma ben yanındayım dedim sadece sonkez tebessüm etti işte o son tebessüm elvedaydı kızına kızım ben gidiyorum üzlme ağlama rahatım merak etme huzurluyum hep seninle olacağım seni seviyorum kızım demekti elveda kızımdı.
Çaresiz,annesiz,çıplak,soğuk,çoçukluğum öldü o anda işte sen elveda derken yüreğimin en büyük sevgisi uçuyordu ellerimin arasında ve ben çaresizlik giyinmiş seyretmekten başka bir şey yapamıyordum rüyamıydı acaba en korkulu kabusumdan uyanmak istercesine haykırdı yüreğim anne bir uçurumda yankılandı yüreğim .
Battaniyen yerine toprakları ellerimle üstüne örterken dağlar devrliyordu içimde ,dualarımla elveda dedim sana annem elveda anneee annnneeee,
Dünyanın bence en güzel ve kıymetli sözü anne diyebilmek sonra kızım demesini dyumaktır annesinden insanın ,oysa ben yıllardır sessizce haykırıyorum içimden anneee diye sesine özlemle yanan yüreğimle bir an bir an duyuyor gibi oluyorum o güzel sesini kızım deyişine hasret ruhum.
Zaman durdu o sessiz elvedan ile ,ne ben eski ben oldum artık zaten sende yoktun ama biliyordum ki hep beni izleyecektin sensizlikten nasıl koorktuğumu bilirdin beni hiç sensiz bırakmadın ki sen anne,sahte elvedaydı aslında bir buruk vedaydı bizimkisi bekleyecektin cennetin en güzel köşeyinde beni elveda demiyorum sadece veda ediyorum tekarar kucaklaşmak kavuşmak kokunu sesini içime çekmek için ………………….
Son elveday ise ciciannemleydi oda yaktı kavurdu birkez daha yüreğimi pamuk elleriyle başımı okaşyan elleri ellerimde tıpkı annem gibi oda sesizce gülümseyerek elveda dedi bana yüreğimdeki korlar yangın oldu bu son elveda yıktı beni 2. annemdi benim annesizliğimde sığındığım sefkatli kolardı karakızım diyen dillerdi seven koruyan besleyendi gözünden sakındığı karakızını bırakıp gitti annemle bulıuştular eminim benden konuşuyorlar yüreğim hep sizle sizin sevginizle dolu.
Neden içimdeki yangın alevlendi buğün çoçuk yüreğim burkuk yine sesizce ağlıyor anneler günü geliyor annesizliğimin bir tokat gibi şamar olarak indiği gün özlemi ile kavrulduğum en yoğun gün ,
Emir büyük yerden giden dönmüyor kalan ise kor oluyor hasretiyle ,kıskanır oldum anne diyen her çoçuğu okul önünden geçmiyorum nedenmi elele yürüyen anne ve çoçukları görünce bir kez daha yıkılıyorum ,baharda doğan minik kedi yawrularını kıskanır oldum annelerine sokulup süt emerken gördüğümde sensizliğime gömülüyorum çünki,
Bugün bir veda daha yaşadım samur oğlan ile seversin severim sen gibi kedileri helede sarı olanları adı samur sen seversin samur adını anne seninde kedilerinin ismiydi samur işte samurbeyle vedalaştım sesizce öyle oda senin yanına gelecek herkes için bir kedi ama benim için yanlızlığımın tek ortağı ,tüm ölümlerde elvedalardaki çaresizliği birkez daha samurda yaşadım yaşadıklarımın yangını alevlendi yine ,deniz kenarına çöktüm hatta yığıldım kaldım demeliyim boş boş anlamsızca baktım çırpınan dalgalara ,yüreğimdeki kırlgan çoçuk ağlıyordu ,bir avuç denizle yıkadım kor yangını sensizliğe kimsesizliğe son bir elveda derken bir samur kedinin tüylerinde dolaşan ellerim şefkatine hasret ben ,sensizlik uçurumlarında tutunduğum tek dal samur alt tarafı kedi yokkkk öyle değil işte o yoladşım kimsesizliğimin bekçisi gözyaşalrıma eşlik eden benle deniz kenarında güneşin batışını seyir eden en romantik samurbey ,kedi ama kedi deil sanki ben sanki sankiiiii………………
Elveda deme bana samur veda et ki dönüşün olsun tekara seyredelim güneşin batışını seninle geri gel gelki bu yalnız çoçuk tüylerine saklansın miyawlamanda huzur bulsun söz balık tutacağım sana hemde en sevdiğinden istavrit söz tavuk ciğerlerin en büyükleri hep sesnin sen benim samurun ben senin pisimbatın ………..
Sıcak günlerde soğuk su verceğim sana gitme elveda deme bana ,senki bahçenin en yiğit kedisi nereye böyle sesizce yok öyle yağma bak yawruların oldu hemde kaç tane sen bilmesende ben biliyorum minik sarı tüyleri aynı sen onlar.
Elveda deme be kedi ,soğuk mart ayında yağmur altında ilk kez sevmiştim ıslanmış sarı tüylerini samur gel oğlum dedimmi kim gelecek sen olamazsan bana ,kimle sohbet edeceğim senden başka kimse anlamzki beni bir sen bilirsin içimi acılarımı umutlarımı bir senle paylaştım ,deme elveda deme olurmu pisipisi ………………………. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah | Offline
| |
01-05-2008, 08:56 PM
|
#2 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: veda & elveda (anneler günü...) pisimbatım vedalar çok acı ama biliyorumki sevdiklerimiz bize elveda demez diyemez.
benimde annem bırakıp gitti beni gitme bile diyemedim 5 yaşımdaydım henüz. önce kendi gitti sonra da yeni doğmuş kardeşimi aldı yanına. yıllarca beni neden bıraktın annem diye gözyaşı döktüm. hala içim yanar hala içim kanar. kendi kızıma öfke doluydum bir dönem neden benim annem yokta onun var diye
ben kocamı tanımadan evlendim çünkü annesini çok sevmiştim. sonuç hüsran....
evlenince çocuğum olmazsa korkusuyla hemen çocuğum olsun istedim daha kendim çocukken anne oldum ama yıllarca kabusla yaşadım annem annesinden küçük yaşta kalmış, ben annemden küçük yaşta kaldım, ya benim kızımda annesiz kalırsa diye. kızımı emanet edebileceğim kişiler aradım çıktığım yolculuklardan dönememe korkusuyla. bulamadım...kimseyi bulamadım...
30 yıl geçti daha dün gitmiş gibi ararım annemi... onun kucağının sıcaklığına kimse benzemez ama bana başka kucakta olmadı sığınabileceğim güven duyabileceğim. ...
yaşıyoruz pisimbatım.. hüzünler acılar yakamızı bırakmasa da yaşıyoruz. gidenlerin ardından dualarımızı göndermekten başka elimizden birşey gelmiyor maalesef... gidenlere üzülüyoruz daha yaşayacakları vardı diye, kalanlara üzülüyoruz sevdiklerinden yoksun kaldıkları için....
yüreğimizin bir tarafı hep kanasa da güçlü olmaya yaşama daha bi sıkı sarılmaya mecburuz... mecburuz........... | Offline
| |
01-05-2008, 09:29 PM
|
#3 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: veda & elveda (anneler günü...) bu özlem bu elveda bu hüzün bu kimsesizlik bu çaresizlik bu annemsizlik bu eksiklik bu hep böyle kalacak olacak
| |
02-05-2008, 01:45 AM
|
#4 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 3
56 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: veda & elveda (anneler günü...) | Offline
| |
02-05-2008, 11:45 AM
|
#5 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: veda & elveda (anneler günü...) pisimbatım yasın yüreğime işledi..... dökmüşsün yüreğinin kanlarını belki o kanama hiç bitmeyecek sen oradan oraya koşuşturken bu hayatta, yüreğinin kanıyor olduğnu unuttuğun anlarda bile ince ince kanayacak,özlüyorum diyecek...ayrılığın dev harflerle yazılanıdır ölüm..o artık yok der sana bir tokat gibi..misafir olduğumuzu hatırlarız her ölümde.
pisimbatım tanrıya dua et.annen nur içinde yatıyordur emin ol.belki görüyordur onu ne kadar özlediğini,üzüldüğünü..belki bu kadar üzülmeni istemiyordur...tanrıya hayatımıza soktuğu bütün güzellikler için şükretmek gerek..hepimiz gelip geçiciyiz.bizim gidişimize de bir gün birileri üzülecek evladımız, arkadaşımız, akrabalarımız, kedimiz yada köpeğimiz illaki birileri üzülecek.
mesela ben isterim ki çok üzülmesinler.çok acı çekmesinler gözyaşı dökmesinler tebessümle ansınlar beni..
tanrı bizlere ne kadar ömür biçmiş bilemiyorum ama en kısa ömürlü diye tahminde bulunduğum kedimi bile her okşadığımda sevgim aşırı coştuğunda soluk alan canlı bedeninin aslında belkide bir illuzyondan ibaret olduğunu düşünürüm.
işte o anda..boğazımda bir düğüm olur...onu hem çok sevip hem tanrıya şükrederim,böyle bir misafiri hayatıma soktuğu için..sonra böyle bir annem, böyle bir babam, böyle arkadaşım hepsine şükrederim..ağlarım bir yandan.....biz bu dünyadaki gözlerimizle görüyoruz, bu kısıtlı yüreğimizle hissediyoruz..ölüm kötü bir şey değildir belki.. hele hele anneler için....mekanı cennet olan ayağının altı cennet olan analar için..bir nevi emeklilik dönemi yaşıyacaklardır belki..ve belki seni görüyor..tebessüm et pisim.. evet özlemin önüne geçilemez ... ama acı, bir parçada olsun kontrol edilebilir.
elimize silgi alıp bazı satırları silmek istesek te hepimizin bir hayat hikayesi var.. bir kısmını okuduğumuz, bir kısmını yazıyor olduğumuz.bizi anlatan..
seni seviyorum pisimbat ve çok tanımadığım halde sana saygı duyuyorum,seninle gurur duyuyorum...emin ol anneciğin de böyle hissediyordur..
dualarımız tüm ölmüşlerimizle,ruhları şad olsun..
ve tüm anaların anneler günü kutlu olsun.. | Offline
| |
02-05-2008, 01:00 PM
|
#6 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
| Ynt: veda & elveda (anneler günü...) Alıntı: sonbahar Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: jaunty Nickli Üyeden Alıntı
pisimbatım yasın yüreğime işledi..... dökmüşsün yüreğinin kanlarını belki o kanama hiç bitmeyecek sen oradan oraya koşuşturken bu hayatta, yüreğinin kanıyor olduğnu unuttuğun anlarda bile ince ince kanayacak,özlüyorum diyecek...ayrılığın dev harflerle yazılanıdır ölüm..o artık yok der sana bir tokat gibi..misafir olduğumuzu hatırlarız her ölümde.
pisimbatım tanrıya dua et.annen nur içinde yatıyordur emin ol.belki görüyordur onu ne kadar özlediğini,üzüldüğünü..belki bu kadar üzülmeni istemiyordur...tanrıya hayatımıza soktuğu bütün güzellikler için şükretmek gerek..hepimiz gelip geçiciyiz.bizim gidişimize de bir gün birileri üzülecek evladımız, arkadaşımız, akrabalarımız, kedimiz yada köpeğimiz illaki birileri üzülecek.
mesela ben isterim ki çok üzülmesinler.çok acı çekmesinler gözyaşı dökmesinler tebessümle ansınlar beni..
tanrı bizlere ne kadar ömür biçmiş bilemiyorum ama en kısa ömürlü diye tahminde bulunduğum kedimi bile her okşadığımda sevgim aşırı coştuğunda soluk alan canlı bedeninin aslında belkide bir illuzyondan ibaret olduğunu düşünürüm.
işte o anda..boğazımda bir düğüm olur...onu hem çok sevip hem tanrıya şükrederim,böyle bir misafiri hayatıma soktuğu için..sonra böyle bir annem, böyle bir babam, böyle arkadaşım hepsine şükrederim..ağlarım bir yandan.....biz bu dünyadaki gözlerimizle görüyoruz, bu kısıtlı yüreğimizle hissediyoruz..ölüm kötü bir şey değildir belki.. hele hele anneler için....mekanı cennet olan ayağının altı cennet olan analar için..bir nevi emeklilik dönemi yaşıyacaklardır belki..ve belki seni görüyor..tebessüm et pisim.. evet özlemin önüne geçilemez ... ama acı, bir parçada olsun kontrol edilebilir.
elimize silgi alıp bazı satırları silmek istesek te hepimizin bir hayat hikayesi var.. bir kısmını okuduğumuz, bir kısmını yazıyor olduğumuz.bizi anlatan..
seni seviyorum pisimbat ve çok tanımadığım halde sana saygı duyuyorum,seninle gurur duyuyorum...emin ol anneciğin de böyle hissediyordur..
dualarımız tüm ölmüşlerimizle,ruhları şad olsun..
ve tüm anaların anneler günü kutlu olsun.. |
mersi arkadaşlarım
| |
03-05-2008, 07:21 PM
|
#7 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
| Ynt: veda & elveda (anneler günü...) özlem en derin acıyı yaşatan hançer misali yürekte saplı kalır ve hep kanar o çoçuk kedi yürek
| | |