31-08-2015, 12:46 AM
|
#8 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 231
127 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: çok çabuk sinirleniyorum ! Alıntı: ozan_06 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben yeni evliyim hemen hemen her günümüz kavgayla geçiyor. Ben bazen ufak tefek şeylere bile sinirleniyorum bir türlü kendime hakim olamıyorum oysa eskiden böyle değildim çok neşeli ve güler yüzlü bir insandım araştıra araştıra bu siteyi buldum lütfen yardım edin kurtulmak istiyorum birde her şeyi kafaya takıyorum ya | Merhaba :)
Öncelikle sizi tebrik ederim evliliğiniz için. Soorunlar her insanın hayatında oluyor önemli olan bunun farkında olmak ve çabalamak. Siz araştırarak bu siteyi bularak zaten ilk adımı atmışsınız. Sinirinizin bir çok nedeni olabilir. Kendinize sorun neden çok çabuk sinirleniyorsunuz. Eşinizin yerinde o an en yakın arkadaşınız olsaydı yine aynı tepkiyi verir miydiniz? Yine aynı şekilde sinirlenir miydiniz? İnsanlar bazen duygu durum çöküntüsü yaşıyor. Farkında olmadan içimizde biriktirdiklerimiz, sabırlarımız, suskunluklarımız hepsi birleşiyor ve belki de bu şekilde kusuyoruz. Eminim eşinizi çok seviyorsunuzdur. O da sizi seviyordur. Şurada yaşıyacağımız kaç gün kaç ay kaç yıl ki? Böyle biribirimizi üzebiliyoruz. Unutmayın geçmiş geçmişte kalmıştır. Şuan yaşadığımız an bizimdir. Ne yarın ne de dün bizim değildir. Biri bize ait olmayan gelecek biri de asla bir daha buluşamayacağımız geçmiştir. Kendinizi affedin kendinizi sevin ve güvenin. Önce kendinizi değiştirin. Belki siz daha ılımlı daha sevecen olursanız eşinizle kavgalarınız son bulur. Eşiniz eve geldiğinde ona küçük bir çocuk gibi sımsıkı sarılın onlarca defa öpün. Seni çok özledim. Seni çok seviyorum diyin. Bunu deneyin. Eminim ne siniriniz kalacak ne de tartışmalarınız. Mesala ücretsiz telkinleri dinleyerek başlayabilirsiniz ego güçlendirici ve suçluluk telkinini başta sonrada ihtiyacınıza göre yeni telkinler ekleyebilirsiniz. Kenidinize inanın mucizelere inanın. Sevgiyle kalın :) |
| |