![]() |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? ANNEMİ ,CİCİANNEMİ biliyorum ki son nefesime dek özleyeceğim onları |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? uzun zamandır görüsmedigim arkadasımı...:( çok saçma bir nedenden küstük ve bu küslük maalesefki devam ediyor...ona ulasıp,onunda içinde bulundugu uçurumdan çekmek isterdim...Ama bunu yapmak istesemde o bunu asla kabul etmez...Ama onu çok özledim...Onunla ağlarken gülmeyi özledim... |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? gurbetteyim şu sıralar..ardımda kimleri bıraktıysam herkesi özlüyorum..gurbet başka bişiymiş 96 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? kardeşimi agl34 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? amiiiinnnnnn 96 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? merhaba , bende gurbetteyim su an biraktigim eski hayatimi cok ozluyorum, ozellikle sevgilimle olan bolumleri. denize gitmeyi ozluyorum. neseli merhaba bende gurbetteyim.ben gorevli geldim kendi istegimle ya sen?? ulku cat3500 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? şu an askerde olan sevgilimi çok özledim bide yeğenlerimi özledim ( 2,5 ay oldu görmeyeli biri yeni doğdu onu ilk kez görcem) ama onlar yarın gelcekler ve görebilcem ama sevgilimi uzun süre göremiycem agl34 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? Alıntı:
|
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? çok sevgili arkadaşım deryayı çok ama çoooook özlüyorum.... emb23 emb23 emb23 emb23 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? Alıntı:
http://www.ekshi.net/msn/Sarikafa/basket.gif |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 AM. |