Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Şu an kimi çok özlüyorsun??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/1682-su-kimi-cok-ozluyorsun.html)

eylulx 25-11-2007 11:38 PM

Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun???

IZMIRLI-canim bizi bogmadin ama bahsettik ce zorlasiyor hersey.ne kadar az animsarsan o kadar kolay olur.hadi kapatalim konuyu burda bize keyifli bsiey yazda konuslalim laflasalim biraz

hadi biZ burdayiz bekliyoruz canim

silviya 25-11-2007 11:41 PM

Alıntı:

izmirli Nickli Üyeden Alıntı
ozlem duymak, katlanilmasi zor olan duygulardan biri hele bir de ozlediginizin geri gelmemesini bilmek insana daha da aci veriyor. ben gurbetteyim su an ve sevgilimi ozluyorum ama bu tatli bir ozleyis nihayetinde onu gorecegimi biliyorum, dondugumde bir daha ayrilmamak uzere hep bir arada olacagimizi bilerek gunlerimi sorunuz gecirebiliyoum.

fakat ozlem duydugum biri daha var ki , onu tekrar goremiyecegimi bile bile ozluyorum ve bu bana aci veriyor. yillar once 1999 sakarya depreminde kiz kardesimi kaybettim. o zaman henuz 20 yasindaydi , polis olup tayini oraya cikmisti , daha gideli 1,5 ay olmamisti ve aci gercekle basbasa kaldik. ailece yikildik ama nafile giden geri donmuyor... iste yillarca onun ozlemiyle yanip tutusuyorum. agl34

hoscakalin

iyi gunler

ulku

canım çok üzüldüm ama söylediğin gibi bu özlem acı verir.seninde benimde tatlı bi bekleyişimiz var kavuşacağımıza dair ümidimiz var.bende yedi yıl önce babamı ve dört yıl önce büyükbabamı kaybettim onlarıda çok özlüyorm ama bunu düşünerek acı çekmek istemiyorum!hadi bak buraya kendimiz mutlu etmek için geldik ark5 kiss3

suzzy 26-11-2007 03:22 PM

Alıntı:

izmirli Nickli Üyeden Alıntı
ozlem duymak, katlanilmasi zor olan duygulardan biri hele bir de ozlediginizin geri gelmemesini bilmek insana daha da aci veriyor. ben gurbetteyim su an ve sevgilimi ozluyorum ama bu tatli bir ozleyis nihayetinde onu gorecegimi biliyorum, dondugumde bir daha ayrilmamak uzere hep bir arada olacagimizi bilerek gunlerimi sorunuz gecirebiliyoum.

fakat ozlem duydugum biri daha var ki , onu tekrar goremiyecegimi bile bile ozluyorum ve bu bana aci veriyor. yillar once 1999 sakarya depreminde kiz kardesimi kaybettim. o zaman henuz 20 yasindaydi , polis olup tayini oraya cikmisti , daha gideli 1,5 ay olmamisti ve aci gercekle basbasa kaldik. ailece yikildik ama nafile giden geri donmuyor... iste yillarca onun ozlemiyle yanip tutusuyorum. agl34

hoscakalin

iyi gunler

ulku

içimi acıttın ülkü....hemde çooook.......ama allahım sabırlar versin... emb23

izmirli035 26-11-2007 04:04 PM

eveeet smi neselenme zamani, gogogo

artik kimse kimseyi uzmesin s456

ben annemi cok ozledim, boyle sicacik odada uyurken uzerimi ortmesini!!! b456

smdi derse gitcem ama yine de alamiyorum kendimi yinesitenin basindayim cilgin897

hadi herkese bo gulucuklu gunler, bana da iyi dersler!! t678

ulku cat3500

jaunty 27-11-2007 01:39 PM

arkadaşim esra'yi ne zamandir? cevap veriyorum bir haftadir. gorusemiyoruz eskiden kapi komsumdu aliştim tabi..
görünce sımsıkı sarilirim en kisa zamanda..ayy canim benim.

rainuns 27-11-2007 08:40 PM

hep bir iç çekiiş.

zehirli_yosun 27-11-2007 09:17 PM

bende ösledim yaaa sefkilimi ösledim yanımda diil çok usaklarda
sonracımaaa
arkadaşlarımı ösledim askere gönderdim ikisini birden
sonracıma kaybettiklerimi ösledim anneannemi babacığımı
çok ösledim onlarııı agl34

sances94 28-01-2008 07:08 PM

aynı okulda olmama rağmen platonik aşkım sedef i özlüyorum.belki de platonik değildir ha. sigrt56

cyber_shoot 28-01-2008 07:18 PM

benim özleme duygum alındı galiba içimde özlemek gibi bişiy yok 88a ama böyle olmak cok güzel

cokacelemvar 02-02-2008 06:48 PM

88a şu an en çok askerde olan erkek arkadaşımı özlüyorum.devim seni özledim...çok... emb23

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM.