![]() |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? IZMIRLI-canim bizi bogmadin ama bahsettik ce zorlasiyor hersey.ne kadar az animsarsan o kadar kolay olur.hadi kapatalim konuyu burda bize keyifli bsiey yazda konuslalim laflasalim biraz hadi biZ burdayiz bekliyoruz canim |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? Alıntı:
canım çok üzüldüm ama söylediğin gibi bu özlem acı verir.seninde benimde tatlı bi bekleyişimiz var kavuşacağımıza dair ümidimiz var.bende yedi yıl önce babamı ve dört yıl önce büyükbabamı kaybettim onlarıda çok özlüyorm ama bunu düşünerek acı çekmek istemiyorum!hadi bak buraya kendimiz mutlu etmek için geldik ark5 kiss3 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? Alıntı:
içimi acıttın ülkü....hemde çooook.......ama allahım sabırlar versin... emb23 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? eveeet smi neselenme zamani, gogogo artik kimse kimseyi uzmesin s456 ben annemi cok ozledim, boyle sicacik odada uyurken uzerimi ortmesini!!! b456 smdi derse gitcem ama yine de alamiyorum kendimi yinesitenin basindayim cilgin897 hadi herkese bo gulucuklu gunler, bana da iyi dersler!! t678 ulku cat3500 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? arkadaşim esra'yi ne zamandir? cevap veriyorum bir haftadir. gorusemiyoruz eskiden kapi komsumdu aliştim tabi.. görünce sımsıkı sarilirim en kisa zamanda..ayy canim benim. |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? hep bir iç çekiiş. |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? bende ösledim yaaa sefkilimi ösledim yanımda diil çok usaklarda sonracımaaa arkadaşlarımı ösledim askere gönderdim ikisini birden sonracıma kaybettiklerimi ösledim anneannemi babacığımı çok ösledim onlarııı agl34 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? aynı okulda olmama rağmen platonik aşkım sedef i özlüyorum.belki de platonik değildir ha. sigrt56 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? benim özleme duygum alındı galiba içimde özlemek gibi bişiy yok 88a ama böyle olmak cok güzel |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? 88a şu an en çok askerde olan erkek arkadaşımı özlüyorum.devim seni özledim...çok... emb23 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM. |