![]() |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Çektim bu işkenceyi onurumu korumak için Yırttım attım yakamdan kravatı özgür olabilmek için Umudum içimde bitmek bilmez bir alev Sevgimi sunuyorum sana aşkı bulabilmek için film balık lastik |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) hayatımız olmuş bir film oltada balık misali nereye çekersen çek lastik misali misallere karnımız tok gari artık silkelenmenin tam vakti yürü, devir, çevir |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Gel, bu hayatı benimle yürü, Tüm engelleri sevgiyle devir, Koşmaktan yorulduysan, Biraz da pedal çevir.. smil56 smil56 güzel, gündüz, gece |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) eğer ciddiysen sözünde kin yoksa özünde birazda güzellik varsa yüzünde hem yürür hem pedal çeviririm gündüz gece sap saman çöp |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) sapla samanı ayıramaz olduk oyuna kimseyi katamaz olduk eften püften çöpten şiir okurduk kaçağım bilse bu köşeyi sap saman çöpten oluştururdu yinede şiirini bende olurdum bu dünyanın en şirini sung66 kaçağım- nerdesin- yahu |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) umutlarımdan kaçağım bundan böyle sen şimdi nerdesin bari onu söyle yahu bir ses versen keşke bu ne böyle bekle de bekle görgü-yastık-kan |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) görgülü biri olarak teşekkür ettim önce nihayet cevap geldi şiirime kafamı yastığa vurup uyumadan önce yanlızlıktan kan akardı şiirime hoşgeldin. nerdeydin. hapşırık clapping |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Hoş geldin diyebilmeyi öylesine isterken Aklımda tek bir soru vardı; '' nerdeydin?'' Tam cevabını almak üzereyken Hapşırık tuttu seni, söyleyemedin... gitar, tabak, kalem |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) tabağındaki son lokmayı bölüşmeyi kaleminle savaşmayı mutlu yarınlara koşmayı gitarınla anlat tüm dünyaya hüzün. balkon. çam |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) hüzün türküleri söylersin durmadan mehtaba dalar gidersin balkondan güzelim çam kokularını çekmek varken içine sen burnunu çekersin ağlamaktan... yaprak, fincan, mavi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 PM. |